zet de buitenafmetingen direct bij het scherm zonder dat je hoeft door te klikken.
Pluspunten
Duidelijke website, goed bereikbare klantenservice, ruime keuze en zeer betaalbare producten
VerbeterpuntenLervertijd was wat lang, maar daar werd vervolgens wel goed over gecomuniceerd.
Het scherm dat we kochten lijkt heel handig, maar uitgetrokken is het behoorlijk instabiel.
Pluspunten
Veel kennis en goed advies snelle levering op factuur fijne zakenpartner
VerbeterpuntenDoos was open bij ontvangst.
Pluspunten
Goede service, veel vakmanschap, goede adviezen. Voorkomend
VerbeterpuntenZorgvuldige planning, iets scherper offreren
Pluspunten
Onze ervaring met Projectieschermen.nl (TheNextShop) is zeer positief. Voor een van onze vergaderruimtes waren we op zoek naar een betere oplossing dan het oude 4:3 scherm. Door de vorm van de ruimte, laag en breed kwam een gangbaar schermformaat van 4:3 of 16:9 niet optimaal uit. Samen met TheNextShop zijn we tot een zeer mooie oplossing gekomen waarbij we nu een 8:3 scherm hebben van 4 meter breed met twee projectoren. Deze projectoren kunnen samen één beeld van 8:3 projecteren, maar ook onafhankelijk worden gebruikt om twee 4:3 beelden te projecteren, dat was een belangrijke wens van ons. Omdat het dak het gewicht van het scherm vermoedelijk niet zou kunnen dragen heeft Martin van TheNextShop een constructie ontworpen waarmee het scherm toch kon worden opgehangen. Behalve het functionele voordeel ziet het geheel er ook nog eens erg netjes uit, alle kabels zijn mooi weggewerkt in de aluminium constructie en kabelgoten. Het geheel is zeer vakkundig afgesteld en met één druk op de knop komt het scherm naar beneden en starten de projectoren op. Met name het meedenken met de klant om tot een mooie oplossing te komen is een zeer sterk punt van TheNextShop. Daarnaast zijn de prijzen van de producten vergelijkbaar met de grote prijsvechters op dit gebied zoals Coolblue. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen, met name als je op zoek bent naar een maatwerk oplossing.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering en goed uitgevoerd. Bedrijf denkt goed mee.
Verbeterpuntenoverdracht tijdens vakantie. De offerte stond hierdoor onhold. Snelle levertijd & installatie maakte dat ruimschoots goed!
Pluspunten
Het Museon te Den Haag heeft het projectiescherm aangeschaft via ‘TheNextShop.nl’. Dit scherm met een formaat van ca. 8 x 4½ meter, werd op maat gemaakt en bestaat uit een naadloos, opgespannen scherm in een aluminium frame met zwart fluwelen bekleding. Na levering is het scherm onder deskundige leiding van TheNextShop gemonteerd en opgehangen. De klantvriendelijke instelling en de hoge kwaliteit van de geleverde materialen zullen de hoge verwachtingen van onze bezoekers geheel tevreden stellen. Het Museon is zeer te spreken over de deskundige en klantvriendelijke begeleiding van verkoop- en montageteam. Wij zullen TheNextShp.nl dan ook zeker kunnen aanbevelen!
Pluspunten
Het zijn duidelijk vakmensen met kennis van zaken. Ze zijn bovendien vriendelijk, correct, denken met je mee en de afwikkeling was boven verwachtingen.
VerbeterpuntenNa aanvraag offerte duurde het even voordat het opgepakt werd.
Edisonweg 21 C
3404LB Ijsselstein