Ruime keuze en ervaring

Goede ontvangst met bakje koffie, heldere uitleg, ruime keus en niet het duurste product proberen te verkopen maar hetgeen wat bij je past. Grote voorraad! afrekenen gelijk meenemen en genieten van een prachtig helder beeld.

• (Product)kennis personeel

Goede service en kennis van het product.

• (Product)kennis personeel

Valt niet in een zin te omschrijven

Valt niet in een zin te omschrijven? Dat klopt. Bestellen ging soepel en snel. Via internet besteld onder begeleiding van telefonische specialisten. Ook de klantenservice was goed. Producten optijd en compleet geleverd. Ook de nazorg was goed en volgens afspraak. Een aanrader vooral in gemak van bestellen en deskundigheid aan de telefoon. #goedebetrouwbareleverancier #fantastischlevering #goedekwaliteitproducten #aanrader #zekerdoen #Beamer #verplaatsbaarscherm #goedeservice #topteam #deskundig #aanrader

prima kabel gekocht, een hdmi op glas van 30 meter

deugdelijke connector, kabel is wel heel dun... had voor mij best iets dikker gemogen...

Leveringsdienst is erbarmelijk

Op de website krijg je de optie om extra te betalen voor zaterdag levering. Na zaterdag heel de dag voor niets te wachten nam ik de maandag daarop contact op met de leverancier. Blijkbaar doen zij NOOIT aan zaterdag leveringen!! Met andere woorden The Next Shop verkoopt een dienst die door hun leverancier niet wordt uitgevoerd. Ik had na een gefaalde leverings poging op maandag afgesproken om dinsdag het pakket te laten leveren. Dinsdag heb ik nogmaals tevergeefs gewacht. Nu ben ik in blijde afwachting van mijn terugbetaling zodat ik bij een bekwame zaak mijn product kan bestellen.

vakmensen

het personeel zijn vakmensen als het gaat om kennis van hun artikelen.

Wat een goede service.

Had 2 afstandsbedieningen gekocht, voor 2 beamerliften. Bleken achteraf mijn ontvangers te oud. Heb ik kosteloos 2 ontvangers opgestuurd gekregen. Werkt allemaal prima nu. Dat is toch een stukje service wat tegenwoordig zeldzaam is.

• (Product)kennis personeel

snelle levering en correcte prijs

De prijs is gelijk aan de grote webshops, maar je hebt een echte winkel.

Superservice!!

Snel, zorgvuldig en vooraf goed geadviseerd

Top projectieschermen

Goede kwaliteit tegen redelijke prijzen.

• (Product)kennis personeel

Vlotte levering, goede service, goed product

Het product werd snel geleverd en het scherm is heel degelijk. Ook de service was heel goed, een vraag over een aanpassing van de factuur werd onmiddellijk beantwoord.

Geweldige klantvriendelijkheid

Nadat mijn tv ermee stopte ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe. Hier kwam ook het idee van een beamer tot stand. maar zonder kennis over beamers is er een kopen niet te doen. na een afspraak bij de showroom werd er een uur lang alles uitgelegd en kreeg ik de beamers die bij mij van toepassing waren in werking te zien. geen verkooppraatjes maar kundig advies.

• (Product)kennis personeel

slordig maar super opgelost.

een deel van de bestelling was zoek bij transport maar werd meteen goed en snel opgelost, ook de ontbrekende kabels en probleem met de boxen werden zonder probleem heel snel opgelost en na gestuurd zonder enig probleem en vragen! super service zowel voor, als na de bestelling en levering!

Alles perfect in orde

Fijne zaak

deze zaterdag hebben wij bij deze onderneming een beamer en scherm aangeschaft in de winkel. de beamer hebben wij meteen meegenomen om dit weekend al te genieten, en zojuist is het beamerscherm bezorgd (cinema 4k highcontrast). inmiddels hangt het scherm al en wij zijn heel tevreden, wij hadden geen idee dat dit soort apparatuur al zo mooi was (bioscoop is niet meer nodig). bedankt aan ruben die alle tijd voor ons nam - voor mensen op 'onze leeftijd' wordt dat gewaardeerd

Very good product

I use this product currently for diapositives to show family photos

• (Product)kennis personeel

Eerst telefonisch inlichtingen gewonnen, keurig geholpen door de medewerker en een mooie keuze gemaakt. Eenmaal het projectiescherm binnen totaal geen spijt. Prachtig product voor een schappelijke prijs! En supersnel geleverd! Aanrader!!!

• (Product)kennis personeel

Vlotte afhandeling zoals het hoort

Vaste scherm besteld op de webshop, de volgende dag voor de middag geleverd.

• (Product)kennis personeel

Snel en exact wat ik eocht

Toch tevreden...

Niettegenstaande de Corona keihard opgetreden was, en enkele niet nagekomen afspraken die niet volbracht zijn, ben ik uiteindelijk toch wel tevreden over het ondertussen geleverde materiaal, met nog eens 3 dagen vertraging... Uiteindelijk zien we allen af van de crisis...

• (Product)kennis personeel

De levering was 1 dag later dan voorzien en ik kreeg geen bericht van het uitstel. Mijn email met de vraag voor meer informatie werd echter snel beantwoord.

Snelle service fijn scherm

Mooi groot scherm voor een goede prijs. Fijne service. netjes en snel geleverd.

• (Product)kennis personeel

Wel een beetje jammer dat ik geen bericht kreeg als mijn bestelling eind november niet binnen kwam. Ik heb het zelf na moeten vragen, de oplossing is verder wel prima.

• (Product)kennis personeel

Uitstekend, goede service en fantastische apparatuur

Bij constatering van een issue stond de nextshop direct klaar om het op te lossen. Hele goede service. De geinstalleerde apparatuur werkte daarna zoals verwacht en bijzonder goed. Zeer tevreden!

• (Product)kennis personeel

Langere wachttijd van levering projectiescherm

Beste, Zou U aub een willen nakijken wanneer ik het nieuwe projectiescherm van 230cm ga ontvangen? Dat ging volgens Uw laatste richtlijnen vanaf 18 december 2020 geleverd worden. En zelf heb ik nu pas gezien online dat volgende bestellingen pas in de loop van januari 2021 geleverd worden... Valt mijn scherm daar ook onder? Graag een actualiserings-berichtje aub, want het vraagt een enorme inzet van mij om dat scherm op te vangen bij mijn dochter ONGENA Cynthia in Brugge, die de laatste weken nog thuis is. En eenmaal opnieuw aan het werk zal dat niet meer zo simpel zijn... Dus aub, contacteer me (+32 475 264669) Eddy ONGENA

Edisonweg 21 C

3404LB Ijsselstein