Ben zeer goed te spreken over de mensen van projectieschermen.com Goede comunicatie, snelle levering, zeer vlotte levering. Ja zelf een kruiskopschroevendraaier wordt meegeleverd. (NIETS DAN LOF)
I bought the screen and the first delivery was missing a package, but after a call to the store they shipped me missing package the day after. Screen is great.
Na mijn eigen fout in de bestelling, is het heel goed en snel opgelost.
The Nextshop heeft mijn behoeften goed begrepen en me zeer goed advies gegeven. In minder dan 2 dagen heb ik mijn bestelling per post ontvangen. Vriendelijk bedankt
Duidelijke website, juiste producten. 24-uurs levering. TOP!
epson 9400 en cinema 4k scherm, het is nu thuis mooioer dan de bios.
Ben best blij met het product dat ik heb gekregen. Het is niet het orginele product wat ik had besteld maar een variant daarvan. Dit kwam omdat mijn pakketje kwijt was geraakt in de mail. Daarna was hij uitverkocht. Twee dagen later gesproken met de klantenservice(niet op zondag/zaterdag avond beschikbaar) Toen kreeg ik een alternatief aangeboden. Personeel was best gehaast om mij tevreden te stellen. In de haast twee keer een verkeerde afspraak ingeplant met de leverancier. Dit zorgde voor een extra dag vertraging. Klantenservice was erg behulpzaam.
Duidelijke uitleg, er wordt tijd gemaakt voor je als klant. Erg vriendelijk. Ook de service en advies toen er iets niet klopte met de bestelling was erg goed.
Snelle levering en goede service. 1 onderdeeltje terug moeten sturen, ging ook zonder problemen. Aangekocht scherm is van goede kwaliteit zonder enige vervorming of vouwen. (ProHD+) Aanrader!
Snel en prettig geholpen.
Prima service. Het scherm is enkele dagen na bestelling geleverd.
Besteld op woensdag na de max tijd, na belletje is het alsnog op donderdag geleverd. Hartstikke bedankt
Super service en product.
Herstelling is goed uitgevoerd, maar terugzending duurde véél te lang.
Aan de aanbieder van projectieschermen geef ik een negen.
Na het uitpakken en opzetten van het scherm is er door mijn fout een onderdeel van het slot afgebroken, telefonisch contact gehad foto verzonden, enkele dagen later gratis het nieuwe onderdeel gekregen! Top serivice!
Het order werd zoals besteld in zijn totaliteit compleet en juist binnen de beloofde termijn geleverd.
in de showroom een scherm afgehaald. goed advies zonder gedoe, aardige mensen en goede koffie.
Ik heb het BusinessLite scherm aangeschaft bij Projectieschermen.com. Onze leden zijn er erg tevreden mee, het werkt heel gemakkelijk en snel. Bezorging was heel snel.
er is gebeld vorige week ! levering ging plaats hebben op 6 jan tussen 9 en 17 u ! ik heb ganse dag gewacht !! geen levering ! ik geraak ook telefonisch niet binnen om meer uitleg ! ik wil graag en snel duidelijkheid of snelle terugstorting van het ganse bedrag ! grt
Beste Danny, spijtig dat er iets is misgegaan. Zo te zien stond uw levering door Dynalogic op de zaterdag gepland, maar is de bezorging die dag niet gelukt. Volgens Dynalogic was u zelf niet thuis. Ik begrijp van onze klantenservice dat ze u proberen te bereiken om snel een nieuwe afleveringpoging (evt in een bepaald tijdslot) met u af te spreken. Uw bestelling annuleren kan natuurlijk altijd.
Als aanvulling van ons elektrisch Cinema 4K Series projectiescherm. De kers op de taart. Projector aanzetten en het doek gaat automatisch omlaag naar de correcte positie en bij uitschakelen rolt het netjes op. Dat is alweer een afstandsbediening minder en geen nood aan een schakelaar.
Rond de feestdagen besteld, logisch dat de levering dan wat langer duurt. Maar na nabellen bleek dat het bestelde scherm de komende maanden helemaal niet leverbaar was. Hier had de communicatie wat beter kunnen zijn. Maar telefonisch goed geadviseerd en zonder bijbetaling een groter scherm aangeboden gekregen. Deze werd netjes de volgende dag bezorgd. Ophangen van het scherm ging gemakkelijk, scherm hangt nu mooi aan het plafond.
tevreden met het beamer scherm, het was na 1 dag bezorgd. ik had zelf een fout adres ingevuld en daarvoor werd ik gebeld, dat was erg fijn.
zeer content met dit projectiescherm. levering was straf. ga zo door!
mooi vleorscherm, heel tevreden
Edisonweg 21 C