Perfect product en snel verzonden.

Mijn bestelling bevatte 2x iVisions 3D480 DLP Link 3D Brillen. In tegenstelling wat ik elders op internet had gelezen dat mijn BenQ TH671ST Beamer gemiddeld presteert qua 3D was ik zeer verrast hoe goed deze 3D brillen ermee werken. Gewoon perfect en ik heb nu mijn eigen 3D Thuis Bioscoop! De 3D brillen hebben een selectie knop waarbij je de linker en rechter kant voor de ogen kan roteren. Oftewel, je hebt altijd prima beeld. Bij elke bril zit een handig opbergzakje, schoonmaakdoekje, USB oplaadkabel en 2 extra neusstukjes voor verschillende maten neus, dus geschikt voor jong en oud. Deze brillen zijn het goedkoopste qua aanschafprijs en werken boven verwachting perfect! Het product lag op voorraad en ondanks de Black Friday periode was het product vrij snel en netjes verzonden door Beamerwebwinkel.com . Allemaal top dus!

• Showroom (indien bezocht)

Product in perfecte staat en snelle levering! Top!

Snelle en goede bezorging

Wonende in België , bestelling op 1,5 dag bezorgd

• Showroom (indien bezocht)

Zeer betrouwbaar en snelle levering ook naar Belgie

Snelle levering zoals omschreven als je online besteld. Product zeer goed verpakt met alle nodige zorg. Je kan je pakket volgen via track and trace. Factuur word dadelijk verstuurd via email. Zeer tevreden

• Showroom (indien bezocht)

Goed geholpen door deskundig personeel in de showroom

Verschillende beamers in de showroom uitgeprobeerd, en de keuze gemaakt.

• Showroom (indien bezocht)

Snelle levering en fantastische service

De beamer en projectiescherm werden niet alleen snel geleverd maar waren ook zo goed verpakt dat ze veilig aangekomen waren

• Showroom (indien bezocht)

Gister in de showroom langs geweest en no-nonsense advies gekregen. De verkoper probeerde niet iets te duurs aan te smeren (wat ik in dit soort zaken/showrooms wel gewend ben) maar hij probeerde binnen mijn budget te blijven. En was ook realistisch in wat ik daarvoor kreeg - toen heb ik alsnog mijn budget opgeschroefd ;) maar dat was mijn eigen keuze. Heel erg blij met mijn nieuwe opstelling thuis, ik wist niet eens dat beamer zo mooi konden zijn en ik zit dan nog ruim onder de topmodellen. Scherm, beugel en kabels zijn degelijk en zien er super uit. Prijzen waren gewoon hetzelfde als je online kon vinden. Ik ben een hele tevreden klant! Speciaal bedankt aan Peter voor de tijd die hij na sluitingstijd nog bleef omdat ik maar niet kon kiezen :)

• Showroom (indien bezocht)

Niet het gewenste resultaat.

Goedkoper was de beamer aan te schaffen bij grote retailer, maar op maat advies was belangrijk. Eind resultaat niet naar tevredenheid door het scherm (golfvorming) en konden daar ook niet in tegemoet komen zonder grote extra investeringen te doen vanuit mijn kant. Afweging zat in budget tussen beamer en tv. Als ik het van te voren had geweten dat ik zoveel hoger zou uitkomen dan het budget aan extra’s dan was ik niet voor een beamer gegaan.

• Showroom (indien bezocht)

Snelle verzending, goede prijs.

3d apparatuur.

Snelle service Deftige product omschrijving

Topproduct en fijne ervaring

Maandenlang aasde ik op een UST beamer die ik zag op beamerwebwinkel. Steeds niet gekocht, want veel geld. Ik wilde langs in de showroom om overtuigd te worden; heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan en goed advies gekregen. Er bleek nog maar 1 exemplaar te zijn van de bewuste beamer, dus ze konden hem niet tonen. Uiteindelijk besloten dat exemplaar dan gauw online te bestellen... Nul spijt: makkelijk besteld, snel en veilig bezorgd, en de beamer is FANTASTISCH! Nog veel beter dan verwacht. Ik kom nooit meer van de bank af. Nu al weer zin in vanavond <3 (maar overdag werkt-ie ook heel prima!)

• Showroom (indien bezocht)

Prima geholpen in winkel, daarna snelle levering.

Goede duidelijk uitleg door Ruben. Nam de tijd en herhaalde zaken als ik wat traag van begrip was:). Helemaal goed!

Prettige winkel

Vrijdag de bestelling geplaatst, maandag in huis. Had in eerste instantie aangegeven graag een zaterdag levering te hebben, maar dat was vanwege de omvang van de doos en beschikbaarheid courier niet mogelijk. Ik werd daar netjes over gebeld. Chauffeur was zo vriendelijk even te helpen met naar binnen tillen. Al om al, uitstekende afhandeling.

Zeer goede service

Heel fijn dat de tweedehands beamer (die niet voldeed) werd teruggenomen zonder extra kosten. Daarna heb ik een andere nieuwe beamer online besteld. Heel tevreden met de nieuwe beamer.

• Showroom (indien bezocht)

Super beamer werkt heel goed

Makkelijk te bestellen, service is heel goed als je vraag heb. Beamer werkt zeer goed, zeer hoge kwaliteit beeld. Een aan aanraden.

super!

super product correcte prijs levering top!

Uitstekend.

Snelle levering, prima product (HDMI-glasvezelkabel)

• Showroom (indien bezocht)

Fantastisch service zelfs met een valse start

Normaal gezien zou wat ik heb meegemaakt tot een enorm slechte review leiden maar dat vind ik onterecht. Het probleem begon met het feit dat de verkeerde beamer in de doos stak. Contact opgenomen via telefoon (trouwens zeer goed bereikbaar) en email en de verkeerde beamer werd opgehaald. Maar nadien bleek dat de beamer die ik wou met leverproblemen kampte. Zeer goed contact telefonisch en via email met de beamerwebwinkel en uiteindelijk een goede oplossing gevonden en de beamer hangt nu uiteindelijk waar hij moest hangen en ben ik er superblij mee. Ik vond de service super ondanks de moeilijke omstandigheden vandaar mijn positieve service. Geen vijf sterren want daarvoor hadden ze even moeten checken dat ik van het begin de juiste beamer had. Maar de service na bestelling is super en je kan hun goed telefonisch bereiken. Met vriendelijke groeten, Pieter Van Heck

Heel goed advies

Gebeld voor advies over beamer en erg goed geholpen. Uiteindelijk toch maar naar de showroom gegaan omdat ik twijfelde tussen een paar modellen, dat was het zeker waard! Nu een thuisbioscoop waar onze buren jaloers op zijn (en ook wel blij dat ze mee mogen kijken)!

aankoop beamer

Beste Levertijd gerespecteerd, en degelijk verpakt. Bedrijf is begaan met het leveren van goede service, stel ik op prijs. Tevreden klant Groeten Luc

Uitstekende service

Nadat ik heb aangegeven een hogere contrasteerde te willen was omruilen geen probleem! Nog even kunnen zien in de demonstratie ruimte en voorzien van goed advies over behoud van uhd signaal over grotere afstand Zeer tevreden met het resultaat!

Snelle levering, mooie kwaliteit

De beamer geeft een erg mooi beeld. In eco stand maakt die beamer weinig geluid. In normale stand is het vrij hard.

uitstekend

Heel goed en geduldig geholpen de de verkoper van Nextshop. niet opdringerig of gewoon willen verkopen. Alles laten zien voor en nadelen besproken. beamer die ik heb gekocht prachtig. Kortom erg blij mee. Was daar jaren geleden al geweest voor een scherm ook toen prima geholpen en goed product nog steeds blij mee.

Duidelijk

Na een telefonisch contact beamer besteld. Duidelijk antwoord op mijn vraag. Goede levering.

Goede prijs/Kwaliteit en Snelle levering

Beamerwebwinkel doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! Mijn bestelde beamer was binnen een werkdag geleverd en volledig volgens beschrijving. Ook een nette scherpe prijs, dus dik tevreden!