Prima webwinkel

Ik heb bij de Beamerwebwinkel mijn beamer (Optoma HD146x) besteld en deze is netjes op tijd geleverd, de berichtgeving via mail rondom mijn aankoop was ook prima. Deze webwinkel kan ik zodoende zeker aanbevelen.

• Showroom (indien bezocht)

Super goed geholpen en perfecte service

Zeer vriendelijk geholpen en goed advies blij met de beamer die ik gekocht heb Super goede en sympathieke service

Topwinkel

In de showroom geweest vorige week en zaterdag bezorgd (was net uitverkocht toen ik in de winkel was) In de winkel heel goed geholpen, zelfs betaalbaarder model wegggegaaan dan ik zelf had uitgekozen. En die is inderdaad super in mijn huiskamer. Gister al NL-OOST gezien, hele familie is enthousiast

Beamertastisch

Er word goed de tijd genomen en duidelijk informatie gegeven ik ben zonder voor kennis van beamer naar de showroom gegaan en er goed geholpen

• Showroom (indien bezocht)

Levering op zaterdag aanbieding en dan pas maandag geleverd krijgen

Op donderdagavond bestellen om zeker de zaterdag levering te hebben voor de kindjes. Pas maandag geleverd krijgen is ZEER vervelend !

• Showroom (indien bezocht)

Goed verpakt en snel bezorgd

Net bedrijf. Vraag via de mail op vrijdagochtend direct beantwoord, smiddags besteld, zaterdag beamer in huis. Beamer beugel en 4k HDMI kabel is ook goed

Fijne winkel

Vriendelijk telefonisch geholpen om beamer te kiezen, werd zelfs er op gewezen dat ik met een goedkoper model ook goed uit kon. Volgende dag netjes bezorgd.

onproffecioneel

laattijdig geleverd in een blijkbaar al 10 keer gebruikte kartonnen doos.

• Showroom (indien bezocht)

Vriendelijke en deskundig advies. Prima nazorg

Tijdens de demo van de door ons gekozen beamer zijn wij prima geadviseerd. Nadat we de gekozen beamer thuis getest hadden, bleek deze naar onze mening te luidruchtig te zijn. Na overleg was het mogelijk zonder probleem een andere beamer te nemen. Deze voldoet nu prima.

• Showroom (indien bezocht)

Weten waar ze het over hebben

De verkoper:adviseur gaf mij het gevoel dat ik vooral tevreden moest zijn ipv hemzelf. Het werd uiteindelijk alleen een scherm. Mijn huidige beamer was volgens hem nog in orde.

• Showroom (indien bezocht)

Snelle levering, goede telefonische uitleg

Er is veel te koop in de "beamer" wereld. De site en de tel verkoop geeft een duidelijke uitleg en vergelijk.

• Showroom (indien bezocht)

Goede kwaliteit en vlotte levering.

Fijne Beamer met heldere en duidelijke weergave en makkelijk in gebruik. De levering was ook zeer vlot. Tevreden!!

• Showroom (indien bezocht)

Good demo and consultation from friendly and expert employees

I went to showroom to view multiple projectors before deciding and placing order on their website. employees in the shop were very helpful and we made a purchase through their website. Unfortunately the projector we ordered wasn't in the stock and delivery was estimated about 20 days after placing order. Later on I was informed that there would be further delays and delivery might be delayed by another month. They offered me a better project with good discount which i bought and collected on the same day. Overall very happy with service received till now.

Uitstekende winkel kundig advies

Ik kwam voor een projectiescherm. Ik had al een beamer ergens anders gekocht. Hier deden ze totaal niet moeilijk over. Ik heb samen met een medewerker meerdere schermen bekeken totdat ik de juiste gevonden had. De medewerker nam alle tijd voor mij en dacht goed mee op zoek naar een oplossing.

Showroom grote meerwaarde

Het was het absoluut waard om bij jullie langs te komen in de beamer showroom. Van te voren een W1720 uitgezocht, maar die bleek niet onze woonkamer te passen. De Viewsonic 4K waar we op zijn uitgekomen geeft een geweldig beeld. Het projectiecsherm is ook degelijk en volgens mij maakt het het beeld ook mooier, maar dat vind ik lastig om goed te zien. Ik weet zijn naam niet meer, maar de verkoper nam uitgebreid de tijd en was zeer vriendelijk.

• Showroom (indien bezocht)

Goede ervaring met de medewerkers in de Shop. Professioneel toegelicht en ruim de tijd genomen. Vandaag krijg ik alles toegeleverd, dus het feest kan beginnen!

Goede uitleg van Beamer Epson Tw 7100

Prachtige beeld bedankt voor advies!!

Formidabel!

Vanaf het moment dat ik in de winkel professioneel te woord wordt gestaan tot aan de installatie ben ik aangenaam verrast door de vakkundigheid en deskundigheid van de Nextshop medewerkers. In het bijzonder de heren die de apparatuur geïnstalleerd hebben. Zo netjes gewerkt. Dat is klasse!

Perfecte service

Snel & correct

Kennis vanzaken

Nemen de tijd en geven goed advies

• Showroom (indien bezocht)

Kijk en vergelijk in de showroom echt nodig

Heel fijn dat de beamers bekeken en vergeleken kunnen worden in de showroom. Ik had een beamer op het oog, echter die was duidelijk minder dan een alternatief model. Blij dat ik het verschil zelf heb kunnen zien en de juiste gekocht heb. De beamer specs van de fabrikant zeggen helaas niet veel.

• Showroom (indien bezocht)

Feilloos proces. Snel geleverd na bestelling, geen manco's aan het product of verpakking.

Feilloos. Verder weinig te melden erover. Mijn ervaring met TheNextShop is positief. Ik kwam, ik bestelde en ik ontving. Goede aanbieder.

• Showroom (indien bezocht)

Supergoede service en fijn product

Een tijdje terug schafte ik een viewsonic minibeamer aan als verrassing voor mijn vriendin. Vanwege deze reden moest het op mijn werk geleverd worden. Ik werd speciaal gebeld, omdat de beamer niet op voorraad bleek te zijn, terwijl op de website stond van wel. Ik kon een beamer die en keer teruggestuurd was met korting krijgen, wat ik een hele goede service vond. De beamer bevalt ontzettend goed! Bedankt voor de fijne service :)

• Showroom (indien bezocht)

Afspraak gemaakt om mijn beamer op te halen Aardige mensen en demonstratie van de beamer gehad veel uitgelegd Ze weten wat ze verkopen Kom hier zeker terug

Prima leverancier

Ik ben op de hoogte gehouden door acties. Als er een probleem is - helpen ze jou professioneel en snel. Ik zou er zonder aarzelen weer bestellen.