Hele fijne ervaring

Wij zijn geweldig goed en vriendelijk geholpen op meerdere afdelingen. Dus ga zo door, want wij vonden het heel prettig en bovendien erg gezellig.

Meedenkend

Al enkele keren langs geweest om te kijken voor een bed/kledingkast, door Arjan alles goed uitgelegd qua mogelijkheden en uiteindelijk tot koop overgegaan.

Zeer goed en fijn geholpen!

Wij waren gauw eruit wat we wilden kopen qua bank( drie zits)

Goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe bank

Door hele lieve verkoopster geholpen met verstand van zaken. Er werd de tijd voor ons genomen en goed naar ons geluisterd.

De keuze is reuze

Je kan in alle rust rondkijken en de keuze is reuze

Prettige ontvangst en advies

Onder de indruk

We waren zeer onder de indruk van het grote assortiment en prijsniveau, Joycelin van Pronto was een fantastische hulp , super !!

Bijna tevreden!

Het enige wat erg stoort is dat onze bank statisch is en we daardoor herhaaldelijk schokken krijgen bij bv aanraking met de deurklink.

tevreden klant

Uiterst tevreden over de levering, behulpzame mannen. namen de tijd om alles op zijn plaats te hebben. Tot slot heel blij met nieuwe spullen.

Prima geholpen door een medewerkster.

Nadat we, mijn vrouw en ik, van de cappuccino en thee (met iets bij natuurlijk) genoten hadden, direct gaan zoeken waar we voor kwamen, een vloerkleed. Veel gezocht en uiteindelijk hadden we iets naar ons zin gevonden. We besloten om nog wat rond te kijken en daarna kijken of we het vloerkleed nog mooi vonden. En dat was zo. Een medewerkster was vrij en na ons verzoek om ons te helpen kwam ze direct in actie. Na nog wat vragen en goede antwoorden, werd de koop besloten, 2 vloerkleden. Kunnen niet anders zeggen dat we prima geholpen zijn.

Na veel bezoeken, een afspraak met de sylist van BP, Renate. Ze had alle tijd voor ons en na 3 afspraken, waarbij ze ons geweldig goed heeft geholpen, hebben we ons interieur gevonden. Inclusief lampen, vloerkleed, kleuren muurverf enz. Al bij al een aanrader als je goed en degelijk advies wil...!!!

Fantastisch!

Wat een mooie zaken! Als je bij verschillende zaken iets gezien hebt,kan je dat gewoon bij 1 iemand bestellen.Ook de eetkamerstoelen bijv,kan je meenemen naar een andere zaak,om ff te kijken,bij een eetkamertafel.Dus ja,echt FANTASTISCH!! Ook de adviseur, wat een leuke,gezellige dame( Jolanda),die echt de tijd voor je neemt.

De medewerker begreep heel snel wat we nodig hadden, en het werd accuraat afgehandeld.

Bovenal hartelijk ontvangen door de medewerkers!! Zeer professioneel advies op de afdeling slapen.

Hartelijk ontvangen aan de balie, ons eerste bezoek aan de winkel. Op de afdeling slapen meteen welkom geheten en koffie verzorgd ivm even wachten totdat een collega( zeer deskundig )vrij was om ons te helpen. Vervolgen is er aan al onze wensen voldaan en hebben we goed kunnen slagen. Inmiddels was de horeca bijna dicht maar de medewerkers zorgden ervoor dat we de terugreis met een drankje konden maken! Super.. nu nog even wachten op de levering maar alle vertrouwen dat het goed komt.

Goed geholpen en advies

goed geregeld

zie boven

Te veel en te weinig rijd

Overweldigend

Topservice

Super mooie zaak Vriendelijke ontvangst Topverkoopster

Superservice

Mijn klacht is naar tevredenheid opgelost met dank en inlevingsvermogen van de verkoper

Geweldig geadviseerd en geholpen

Een 1e keuze gemaakt maar bij nader inzien niet de juis Andere dag terug gegaan, zonder problemen nieuwe keuze kunnen maken

Poortvliet was het niet door mijn kinderen had ik er nooit van gehoort. Ook bij de aankoop van de kinderen waren medekers super vriendelijk en betrokken. Bij ons de oudjes was de ervaring eveneens super. Kalm behulpzaam no rush goede en professionele uitleg. Ook na ons bezoek werd er spontaan op onze vragen telefonisch gereageerd. Een tweede bezoek aan poortvliet werden wij wederom als klant is koning begroet. Resultaat dat wij binnen 6 weken een leuk bankstel hebben met 2 bijhorende zetels. Jhermans

mooie ervaring

Lonneke bedankt voor de goede uitleg alsook voor de rondleiding.

Alles goed.

Zowel advies, aankoop, levering en de montage zijn zeer goed verlopen.

super

vanaf aankoop tot aflevering conform afspraak. alles netjes op zijn plek gezet en alle verpakkingsmateriaal mee terug genomen. een punt voor aandacht is de retour meubelen die meegenomen worden door externe partij graag contact info doorgeven ( hoef je niet een hele dag te wachten ,want dan kan je met hun contact opnemen hoe laat ze komen.)

Goed personeel prima geholpen

Paasdijkweg 33

4693 RE Poortvliet

Over Woonboulevard Poortvliet

Al vanaf 1919 is het familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet gevestigd in Poortvliet. Begonnen onder de naam Bouman-Potter en steeds groter gegroeid, zodat in 1994 is gekozen voor een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 200 mensen aan het werk om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Woonboulevard Poortvliet is gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën en dat merk je aan alles. Het familiebedrijf stelt jou als klant centraal, zodat je graag nog eens terugkomt in Poortvliet. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou vijf dagen per week van een onvergetelijke woonbeleving! En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan eens een kijkje in de webshop, waar je alle inspiratie vindt om je favorieten te selecteren uit de duizenden artikelen die wij online aanbieden. In een handomdraai besteld en zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd! Woonboulevard Poortvliet heeft een showroom van 50.000 m2 en ruim 500 merken onder één dak. De ruime collectie bestaat uit meer dan 40 winkels, brandstores en shops. Je vindt hier onder andere Henders & Hazel, Pronto Wonen, Rolf Benz Experience Center en Auping Store. Er is dus altijd een merk of stijl in de woonboulevard te vinden die bij jou past!

Over Woonboulevard Poortvliet