Prettig en relax winkelen.

Een zeer vriendelijke ontvangst en behulpzaam in alle opzichten. Een speciale pluim aan de dames van de verlichtingsafdeling. Chapeau. Niets was teveel .....van het ene boek naar het andere...en uiteindelijk alles kunnen matchen. Nogmaals chapeau.

Geweldige klantvriendelijkheid

Prachtige winkel, zeer uitgebreid assortiment. Deskundig EN super klantvriendelijk personeel.

Het bestelde nog niet ontvangen.

Kan nog niet beoordelen. Kan nog geen sterren of beoordeling geven. Daarom heden 1 ster en geen aanbeveling.

Prettig geholpen bij de aankoop van een fauteuil

Prettig geholpen bij de aankoop van een fauteuil door de ter zake kundige en meedenkende verkoopster. Nu de aankomende levering afwachten.

Fijne behandeling geslaagd

In verband met inrichting nieuwe woning advies en zaken gedaan met interieur styliste op een uitermate vriendelijke en vakkundige wijze. Ook aftersales wordt uitstekend verzorgd.

vriendelijk personeel

Enorm goed geholpen door de medewerkers

Alles onder 1 dak

Heerlijk rondkijken op het gemak en als je een aankoop doet hoef je niks aan te betalen

Goed en behulpzaam personeel.

Over het algemeen een goede ervaring.

Het contact met afdeling verkoop en de afdeling bezorging goed en erg behulpzaam. Ik vind het jammer dat de planning tussen het bezorgen en ophalen oude meubelen niet goed op elkaar afgestemd is. Ik had liever gezien dat eerst de oude meubelen werden opgehaald en daarna de nieuwe werden bezorgd. Nu moesten de oude meubelen( boxspring) een tijdlang elders worden ondergebracht.

Voor de eerste keer geweest wat een ervaring. En super goed geholpen bij de vloerenafdeling super vloer gekocht voor een mooie prijs bij Joost

Kolossaal

De prijs viel achteraf tegen en de levertijd is niet wat in de winkel wordt aangegeven.

Geweldige winkel

Ik werd goed geadviseerd en goed geholpen. Echt een aanrader deze winkel.

Uittekende service!

Worden elke keer weer goed geholpen. Service is uitstekend! Zeker een aanrader, alles onder één dak.

goed en vakundig.

Omdat wij al meer gekocht hebben bij jullie, en altijd goed zijn geholpen, daarom komen wij graag terug bij jullie.

Super goed geholpen door De verkoopmedewerkster Jolanda Echt een topper

Goede ervaring op alle vlakken

Bestelling vlot en duidelijk, levertijd zelfs 2 weken eerder dan voorspeld (nu slechts 8 weken en kwam perfect uit), supervriendelijke medewerkers bij het afleveren en netjes alle verpakkingsmaterialen meegenomen. En natuurlijk een heerlijk bankstel

Anders dan de reguliere woonboulevard

In tegenstelling tot de meeste woonboulevards is Poortvliet geheel binnen en lopen de winkels in elkaar over. Deze ervaring helpt zeer goed bij het oriënteren van wat je als klant zoekt. Mede hierdoor hebben we eindelijk de spullen kunnen vinden die we wilden na een lange zoektoch bij andere winkels. Enige minpunt was dat in 1 van de winkels alle medewerkers bezig waren, waardoor we onnodig lang moesten wachten om geholpen te worden (terwijl we alleen wilden bestellen en geen advies meer)

Zeer slechte service

Vandaag werd na heel lang wachten onze bank geleverd. Het is prachtige maar ook hele dure bank. Je verwacht dat ze de bank dan keurig in elkaar gemonteerd neer komen zetten. Daar betaal je ook voor. Helaas bleek het iets minder makkelijk te zijn dan gedacht om de bank naar boven (2e etage met ladderwagen) te krijgen. Bezorgers doen geen enkele extra moeite om dit op te lossen. En lopen alleen maar te mopperen dat de planning nu uitloopt. Uiteindelijk laten ze een halve bank beneden staan en vertrekken ze. Terwijl nu blijkt dat het allemaal prima had gepast, als ze de pootjes van de bank hadden gehaald Na telefonisch contact met de klantenservice horen we dat er over enkele weken een nieuwe ladderwagen kunnen laten komen. Als we dat niet willen is dat wat het is en moeten we maar een klacht indienen. Wat een slechte service! Dit zijn we niet gewend van Poortvliet!

Staat hieronder

Dopjes onder mijn bed liggen er naast en de topper schuift

Fijne winkel goed geholpen

Goed geholpen aan ons mooie bed! Blij mee

Geweldige service

In augustus door Woonboulevard Poortvliet plisse gordijnen laten plaatsen. 1x hand en 1x electriche bediend. Nu ging er binnen 2 maanden de elektromotor vreemd gedrag vertonen, Woonboulevard Poortvliet ingelicht en binnen een aantal dagen stond er een medewerker bij ons om te kijken of ze het probleem konden verhelpen. Helaas niet. Woonboulevard Poortvliet heeft de leverancier opdracht gegeven om hier naar te kijken, en een aantal weken later is deze langst geweest en de motor vervangen. Superrrrr service.

Heel goed geholpen door Daniëlle

Pas geleden zeer goed en deskundig geholpen door Daniëlle bij de aankoop van een bed. Ruim de tijd genomen en veel deskundig advies.

Kwaliteit en goed personeel

Fijn dat je de levering kunt regelen dat jou uitkomt Eerste dag werd het laminaat gelegd en de volgende dag werd de nieuwe linnenkast geplaatst. Supper

Snel binnen

Goed verpakt snel binnen en makkelijk op te halen en leuk gezellig personeel

Paasdijkweg 33

4693 RE Poortvliet

Over Woonboulevard Poortvliet

Al vanaf 1919 is het familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet gevestigd in Poortvliet. Begonnen onder de naam Bouman-Potter en steeds groter gegroeid, zodat in 1994 is gekozen voor een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 200 mensen aan het werk om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Woonboulevard Poortvliet is gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën en dat merk je aan alles. Het familiebedrijf stelt jou als klant centraal, zodat je graag nog eens terugkomt in Poortvliet. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou vijf dagen per week van een onvergetelijke woonbeleving! En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan eens een kijkje in de webshop, waar je alle inspiratie vindt om je favorieten te selecteren uit de duizenden artikelen die wij online aanbieden. In een handomdraai besteld en zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd! Woonboulevard Poortvliet heeft een showroom van 50.000 m2 en ruim 500 merken onder één dak. De ruime collectie bestaat uit meer dan 40 winkels, brandstores en shops. Je vindt hier onder andere Henders & Hazel, Pronto Wonen, Rolf Benz Experience Center en Auping Store. Er is dus altijd een merk of stijl in de woonboulevard te vinden die bij jou past!

Over Woonboulevard Poortvliet