Filtre

Snel binnen

Goed verpakt snel binnen en makkelijk op te halen en leuk gezellig personeel

Kwalitatief goed geholpen

Heel vriendelijk geholpen! Goede uitleg bij het kopen van het juiste bed met bijbehorende matrassen. Konden de verschillen goed voelen. Heel fijn.

Het duurde even maar heel leuk geholpen.

Zeer, zeer prettig geholpen door Johan van Haaften. Toch een paar opmerkingen onzerzijds. Onze koop de relaxfauteuil die daar in showroom stond vonden we heel mooi enkel en alleen de bekleding paste niet met onze huidige fauteuils van daar dat we gekozen hebben voor een andere kleur dan die daar stond opgesteld. Bij nader inzien kunnen wij niet begrijpen waarom een andere kleur Euro 200,00 meer moet kosten. Voorts vinden we het toch een pittig bedrag dat we voor het brengen en meenemen van de oude moeten betalen t.w. Euro 124,00 Gaarne uw reactie.

Goed geholpen

Er is heel veel keuze en verkoopster was bijzonder betrokken en behulpzaam

Ik ben zeer goed geslaagd

Ben fijn geholpen door de jonge dame die op de afdeling van Hennes werkte .

Prima! Naar volle tevredenheid.

Vakkundig werden wij voorgelicht en op al onze vragen kregen wij een prima antwoord.

Goed geholpen door verkopers op verschillende plaatsen.

Veel keus voor elke beurs

Was op zoek naar bank. Je kunt in elke winkel ideeën opdoen en met het beoogde budget de winkel kiezen waarmee je keuze realiteit kan worden. Deskundig advies. Uitleg hoe prijs en materiaalkeuze elkaar beïnvloeden.

Uitstekend geholpen

Professioneel, netjes en uitstekend geholpen!!

Prettig geregeld

Goed advies, niet opdringerig.

Ben goed geholpen met de aankoop.

Een positieve ervaring en verkoopster gaf goede uitleg en nam de nodige tijd.

Wat een keuze

Ruime keuze in woonstijlen. Men is erg behulpzaam met het kiezen van jouw woonstijl. Voor ieders budget. Luisteren naar jouw ideeën Denken mee en komen ook met andere ideeën. Erg prettige winkel.

Een attente verkoopster

Zeer netjes en goede uitleg gehad betreffende levering en behandeling van de gekochte artikelen Gr

Heel goed geholpen

Nam alle tijd voor ons

Heel goed geholpen

We komen al heel lang bij woonboulevard poortvliet en dat altijd goed bevallen. We zijn nu ook heel goed geholpen We kijken uit naar onze bestelling maar dat duurt nog wel even.

Enorm veel kennis in één persoon

Wij zijn heel goed geholpen door de verkoopster. Deze dame wist waar ze het over had en nam de tijd om ons alles uit te leggen en vooral mee te denken. Wij vertrouwen er op dat wij als het bed geleverd is, dat wij heerlijk gaan slapen!

Ik ben leuk geholpen in de winkel , nu nog wachten op de bank in januari .

Mooie vloer gekocht

Er was weinig personeel, waardoor ik eerst wat anders ben gaan doen. Maar dat kan natuurlijk gebeuren.

Door medewerksters vriendelijk en bereidwillig geholpen,ik hoop dat mijn aankoop ook zo goed zijn verloop krijgt in januari.

Professioneel uiterst verzorgd.

Wij zijn op een voortreffelijke manier geholpen door medewerkster Marja.

Super goeie ervaring bij Woonboulevard Poortvliet. Mede dankzij onze adviseur/verkoper Inge! Ze nam alle tijd voor ons, en niks was te gek voor haar. En het was ook nog eens ontzettend gezellig :)

Heel blij met de nieuwe aankoop.

Klantvriendelijk meedenkend.

Hele fijne winkel ervaring

Op verschillende afdelingen zeer goed geholpen met advie en afspraken, gewoon heel er fijn geholpen

netjes en goed geholpen

Ja, we kwamen voor een kleinere fauteuil en daar zin we prima in geslaagd. Overigens hadden we eest ons huiswerk goed gedaan.

Sven ten Hove is een TOPPERTJE. Nog zo jong en deze kwaliteiten hebben is uitzonderlijk. Hij verdient een bonus. Zorg dat jullie hem binnen houden.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE