Filtre

Alles onder 1 dak en behulpzaam in het samenstellen van onze wensen.

We worden gehoord en onze klachten zijn nog niet helemaal opgelost. Echter hebben wij het vertrouwen dat het goed komt.

Geslaagde aankoop

Heel tevreden over onze aankoop en de manier waarop we geholpen zijn. Vriendelijke medewerkers

Correcte levering alles in orde.

Ik zou mensen aanraden bij Poortvliet langs te gaan.

Plezierig om hier geholpen te worden

Leuke medewerkers en alles klopte bij de levering

Heel blij met onze nieuwe aankopen

Heel goed geholpen. Heel klantvriendelijk. Mooie meubels gekocht. Kortom een aanrader.

Ruim voldoende

Goed geholpen

Veel keuze vriendelijk ontvangen.

Enorme keuze vriendelijk ontvangen bezorgservice veel te duur.

Prima winkel

De winkel is zeer groot. Een enorme keus aan meubelen in verschillende prijs klassen en woonstijlen.

Prettige winkel, overzichtelijk met goede display

Aardige dame die mij fantastisch heeft geholpen. Bestelling loopt Nu.

Montage kast onduidelijk

De instructietekening liet aan duidelijkheid te wensen over en de afstelling van de vier kastdeuren en twee laden is niet gelukt

wat mooi opgezet

het was een dagje uit voor het zoeken van een nieuw interieur. goed geholpen

Heel goed en vriendelijk geholpen

Zie hierboven

Goede verkoper!

Prima geholpen!

goed geslaagd

fijn geholpen

Het is gewoon een fijne zaak en de medewerkers helpen je als het nodig is .

Wij komen al heel wat jaren bij jullie en dat zie je ook bij ons binnen waar we op zitten …waar we in slapen …zeg maar het hele interieur is Poortvliet ❗️ ( en niet te vergeten je kan er ook nog een lekker hapje eten )

zeer behulpzame nathalie verlaar, met goede adviezen. TOP!!!

zie boven.

Positief

Goed en duidelijk geholpen, klantgericht en klantvriendelijk.

Altijd prettig winkelen bij Poortvliet

Wij zijn alweer op een erg professionele manier verder geholpen bij de aankoop van onze 6 stoelen.

Top geholpen op slaapkamer afdeling door Danielle.

Was al weer een tijdje geleden dat we Poortvliet hadden bezocht maar voelde weer als vanouds. Super goed advies gehad en ook gelijk kunnen bestellen. Zegt denk ik wel genoeg. Nogmaals dank aan Danielle.

Uitstekend klantvriendelijk geholpen

Wat een mooie winkel en wat een vriendelijk personeel. En een lekker bakkie koffie met appelflap. Toen wij ons bed hadden gekocht kregen wij 2 muntjes om drinken te halen wat een service en een mooi restaurant.

Als je hier niet slaagt dan bij een ander zeker niet.

Hier is zoveel keus. En we zijn deskundig geholpen.

Wij zijn prettig en zeer goed geholpen en erg blij met de aankopen!

Het advies bij onze keuzes was prima, ook werd er prima meegedacht en werden we soms zelfs uit onze comfortzone gehaald. Ruime keuze en de verkopers worden niet beperkt tot een merk, je kan met hen door de gehele winkel. je wordt daardoor niet steeds met een andere verkoper opgezadeld. Bijzonder prettige ervaring

Buitengewoon

Woonboulevard Poortvliet heeft alles wat u wenst onder 1 dak met deskundige verkopers. Zeker de moeite waard om ook eens te gaan kijken. Het zal je verbazen!

Mooie winkel en in de buurt

Goede hulp en uitleg en nemen de tijd voor je

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE