Filtre

Geweldig mooie, grote zaak !

De keus en voorwerk had ik al op de site gemaakt, de uiteindelijke beslissing viel in de zaak. Het zitten en aanvoelen van een bank gaat nu eenmaal niet via internet. Ben aardig en vriendelijk geholpen door een medewerkster, bij thuiskomst zag ik op de order dat ze mijn initialen verkeerd heeft gespeld. Klein foutje maar het maakt mijn tevredenheid over de winkel en personeel er niet minder om.

Professioneel

Netjes en zeer duidelijke uitleg over diverse mogelijkheden

Komen hier al jaren met grote tevredenheid.

Als onze meubels die in ons huis staan komen voor 95% van Woonboulevard Poortvliet. Wij zijn ook zeer tevreden over hoe wij behandeld worden tijdens onze bezoeken en aankopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Gewoon goede service

Prettige woonboulevard en heel veel keus , En je kunt er nog wat lekkers eten. Groot assortiment.

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen bij de aankoop van mijn bankstel,alles was duidelijk en met een lekker bakkie koffie was het zo beklonken.

Vriendelijke goede uitleg goede kennis

Alles prima geregeld

Wij kochten woonkamer, slaapkamer en vloer (PVC) voor ons nieuwbouwappartement. Uitstekende adviezen bij aankoop, perfecte levering een jaar na de aankoop (door vertraging bouw). Heel erg blij nu met het eindresultaat. Van harte aanbevolen!

Geweldig!

Mooie materialen, fijne begeleiding en ondersteuning, goede afspraken, snelle levering, mooi resultaat, kortom geweldig! Wij zijn erg tevreden!

heel goed wij zijn al jaren klant.

de levering is netjes en correct geleverd ,de heren waren zeer vriendelijk en ruimden alles goed op .

Fijne dag uit.

Altijd fijn om naar de woonboulevard te komen. Al heb je niets nodig,je doet toch altijd ideeën op. Het is dan leuk als je echt iets nieuws wil kopen. Genoeg inspiratie.Alles heel overzichtelijk. Na aankopen en een lunch keren we tevreden huiswaarts.

Matig

Deze keer na jaren niet zo tevreden! Afgelopen zaterdag hebben we en bank bij jullie uitgezocht. (Pronto) De dame die ons hielp was vriendelijk maar ietwat afstandelijk/rustig. Eenmaal aan tafel aangeschoven om de bank daadwerkelijk te bestellen kregen we (voor het eerst) geen koffie of thee aangeboden. Kan, misschien bieden jullie dit niet meer aan. Dame vult allerlei zaken in op tablet maar verteld amper iets. Eerste orderbevestiging die we krijgen is van €100.967,95. Gelukkig ziet ze dit, anders hadden wij het wel opgemerkt uiteraard en er wordt een nieuwe order gemaakt. Eenmaal uitgeprint en dus al verstuurt neemt ze deze door met ons. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal prima uit. Hierna gaan we nog wat eten/drinken in het restaurant en bekijken de order nogmaals. Hierin lezen we dat de rug kussens volgens ons niet zijn gespecificeerd (materiaal/stevigheid). Ook lezen we : Zachter worden zitting besproken? ja. Dit is NIET met ons besproken. Ook : Betaling besproken...NIET met ons besproken. We zijn terug gelopen naar Pronto en troffen dezelfde dame en hebben gevraagd naar de rug kussens. Ze zag in het systeem dat ze deze idd niet had opgenomen in de order. Ze vertelde een nieuwe order te moeten maken en vulde dit in haar computer in. NADAT ze deze heeft uitgeprint en doorgemaild naar ons laat ze hem lezen. Verteld quasi nonchalant ook nog even dat de prijs helaas nu hoger is. (€150) Ik geef aan dat ik de verloop van zaken erg jammer vind waarop ze zegt, ja maar ik ben maar een stagiaire. En dat was het...Enigszins verbaasd en eigenlijk teleurgesteld verlaten wij de woonboulevard. Uiteraard begrijpen we dat elke stagiaire de kans moet krijgen te leren en te ontwikkelen, maar de gemakzucht en naar ons idee niet echt de klantvriendelijkheid die we gewend zijn van jullie doet ons besluiten deze beoordeling te sturen. Het had haar gesierd om bv die verhoging van €150 euro te laten vervallen als compensatie. Mvg Mireille van Ginneken

goed super mooi geregeld

zeer fijn bezoek

fijn endeskundig geholpen

Goede verkoopster , vriendelijk..

Goed parkeren, erg belangrijk.

Goede service, ruime keuze.

Ik was al voorbereid wat ik wilde hebben ( merk en type ) dus het werd geen eindeloze zoektocht!

Klantvriendelijk , behulpzaam

Zowel bij de aankoop van ons nieuwe bankstel als bij de levering werden we getroffen door deskundigheid en klantvriendelijkheid. Bij de aflevering zeer behulpzame medewerkers. Zeker ook bij het ophalen van het oude bankstel.

Volop te kiezen

Voor ons maar één adres, Woonboulevard Poortvliet. Vriendelijk personeel, goed geholpen, aflevering en plaatsing, top.

Vakkundige en prettige medewerkers

Ben zeer vakkundig geinformeerd door een heel sympathieke medewerker

Goed geholpen

goed advies, aardige verkoopster

super goed ontvangen en geholpen de moeite om meer te gaan

een goede ontvangst en de man die ons heeft geholpen nam goed de tijd voor ons een duidelijk advies echt top tot de volgende keer

Wij zijn heel goed geholpen.ze nam de tijd voor ons en gaf goede adviezen.

SUPER

We zijn geweldig geholpen, goede uitleg, luisterd oor, in één woord SUPER

prima geholpen

Goed geholpen bij het vinden van een fauteuil

Super snel en vriendelijk

Echt heel fijn geslaagd

Genieten van alles wat staat tentoongesteld.

Hebben de relaxstoel gevonden en besteld.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE