Filtre

Goed geholpen

Vriendelijk personeel en goed advies gehad

Bijzonder goed geholpen door verkoper Hij had veel geduld en dacht echt mee. We zijn blij met onze bank

Omdat alle meubelwinkels op elkaar lijken, kan je je alleen onderscheiden in prijs en vooral behandeling en service. Nu dat is bij ons gelukt. Bedankt hiervoor.

Alles volgens afspraak

Alles maar dan ook alles goedgegaan vanaf het uitzoeken in de showroom tot het afleveren.Ik beveel dan ook woonboulevard Poortvliet aan voor iedereen.

Goede voorlichting, snelle actie

We zijn op een prettige manier geholpen, deskundig en ook nog eens scherpe prijs voor een nieuwe PVC vloer...

Goed geholpen met goed advies

Goede levering en de monteurs waren zo klaar

Op een fijne vriendelijke wijze geholpen! Goed advies!Niet opdringerig!

Geen communicatie

Ben vandaag nog niet thuis geweest maar het zou zeer ongepast zijn om mij een review te laten schrijven als ik mijn bestelling nog niet ontvangen heb. Zou normaal deze ontvangen in week 47,zijn nu in week 49 en nog geen melding of bestelling ontvangen

Bijzonder goed en vakkundig

Colinda heeft ons fantastisch geholpen. Zij heeft ons door de enorme keuze aan bankstellen heengeleid en ons zeer goed geadviseerd over comfort en stevigheid. Wij waren erg blij met haar advies, ook de koffie smaakte goed. Een aanrader voor iedereen die service en advies op prijs stelt. Fred en Marianne, Spijkenisse

Zeer goed en vriendelijke geholpen door zowel de mevrouw in de winkel en de bezorgers.

Enorme keuze

Zoveel keus en uitstekende uitleg Er word ook voldoende tijd voor je gemaakt

Heel goed ontvangen en geholpen. Hoop dat de levering ook zo goed gaat.

Mooie zaak.

Prima klantgerichtheid. Correcte levering en plaatsing van de meubels

Zeer te spreken over de vriendelijke en deskundige advisering over opstelling, kleuren en soort meubels en kasten. Zo werd de gehele woonkamer met nieuwe meubels ingericht. Op de kasten voor de woonkamer wachten we nog. Je moet wel zelf in de gaten houden wanneer de meubels binnen zijn en dan zelf het initiatief nemen voor het maken van een afspraak voor bezorging. Ook het in elkaar zetten van de slaapkamerkast ging vlot. Zeer te spreken over woonboulevard Poortvliet.

Het ging wel

De verkoopster van de vloeren had er niet veel zin in. Gaat voor ons dan toch om meer dan 10.000 euro. Dan zou iemand beter zijn best kunnen doen. Ze was kundig, maar met een matige houding en aan klantvriendelijkheid nog best wat bij te leren. De jonge dame bij de bedden daarentegen was erg prettig en vriendelijk! Dat maakte het gewoon goed, zij hielp ons heel keurig en plezierig.

Prettig en goed bereikbaar.

Bij binnenkomst goede ontvangst, en met mijn handicap bij het lopen met krukken gewezen op het gratis gebruik van een rollator. Op de slaap afdeling werd door aanwezige medewerker een persoonlijke medewerker opgeroepen. Deze dame heeft ons op prettige wijze en gedegen kennis van vooral de mannelijke rugproblemen netjes geholpen. Dat is door ons besloten met de aankoop van twee nieuwe matrassen. En onder genot van de koffie het contract met voorwaarden ondertekend.

Wij zijn heel goed geholpen, een lieve vriendelijke verkoopste goede uitleg gehad voor een boxspring

Hoop dat ik er veel plezier van heb

uitstekend

mijn ervaring was prima goede en duidelijke verkoper en ook de bezorgers niets dan lof

Duidelijkheid en goed geholpen

Na zelf een blik te hebben geworpen werden we aangesproken door een verkoopster. Deze heeft ons kundig geholpen voor aanschaf van een complete slaapkamer. Dank daarvoor!

Plezierig geholpen

Wij kregen goede adviezen, waardoor wij het beste product voor ons hebben gekocht

Zoals altijd PRIMA

ik ga altijd alleen naar Bouman Potter wanneer ik iets bij de meubelboulevard wil aanschaffen. Slaag er altijd.

We zijn goed geholpen door peti

we zijn heel b vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Sfeer en beleving

Ruime keuze en vriendelijke medewerkers

ben in de winkel redelijk tot goed geholpen. de service en het contact via telefoon was heel goed. het vervolg op telefonisch contact en het nakomen van bepaalde afspraken kan beter, ook de communicatie tussen de afhaalafdeling en planning kan beter.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE