Filtre

Goed Advies

Wij kregen goed advies over de verschillende matrassen die we hebben uitgeprobeerd, we hebben goed keuze kunnen maken, dankzij de duidelijke uitleg van uw adviseur

Helemaal top

Klacht snel en naar tevredenheid opgelost

Prachtige winkel en een hele goede begeleiding!

Wij hebben hier onze eerste inrichting gekocht. We zijn erg goed geholpen door Lotte met een degelijk interieuradvies.

Prima geadviseerd en geholpen door de beddenadviseuse.

De adviseuse was erg terzake kundig en prettig in de omgang.

Geweldig !

Geweldig geholpen met veel geduld en inzicht !

Tevreden

Goede en nette levering op de afgesproken tijd En netjes in elkaar gezet door goed personeel In de winkel wordt je goed en vriendelijk geholpen

Ik had een nieuwe bout aangevraagd voor mijn Auping Criade en een prima service gehad een nieuwe ontvangen bedankt hiervoor .

Relax winkelen zonder hijgerige verkopers/verkoopsters in je nek.

Prima locatie voor een half dagje uit

Alles keurig geregeld en afgeleverd

Netjes geholpen tijdens de koop en ook netjes en goed geleverd. Omdat er een foutje in de bank zat is dat later ook netjes opgelost

Ben tevreden op enkele puntjes na.

Ik heb een eethoek gekocht super tevreden over , maar voor mijn oude eethoek moet ik 65 euro betalen om mee terug te geven en dat stuit me tegen de borst. Is ook nooit geweest bij al de aankopen die we bij jullie gedaan hebben Vriendelijke groet corrie vanEekelen

prettig geholpen.

Na aankoop van matrassen afgelopen jaar, wel veel problemen met type matras. Nu opgelost door nieuwe matrassen te bestellen, wachten nu op de aflevering, en hopelijk zijn de voornoemde problemen en ongemakken dan verholpen.

Service moet nog blijken

Een review over de verkoop is prima. Maar anders koop je er sowieso niet ;-) Alle tijd voor je, je krijgt koffie, goed advies enz. Nu zijn de spullen geleverd, maar de roede in de kledingkast mist en we kregen lampjes bij het bed die aangaan wanneer je uit bed stapt, maar die kunnen niet op ons bed. Omdat wij ouder worden en kleiner gaan wonen, wilden wij persé een bed met opbergruimte eronder. Super mooi bed, maar je krijgt de bodem niet met 1 persoon omhoog. Het matras is te zwaar. Dat is jammer. Niet heel erg, maar toch.... Omdat er nu een review wordt gevraagd, meld ik het. Anders zou ik het niet noemen. Dus we kunnen Poortvliet zeker aanbevelen voor de collectie en de verkoopondersteuning, maar we zijn nog in afwachting van de service. En in onze ogen is juist dat wat een bedrijf goed of slecht maakt.

kland vriendelijk

goede en vlotte bediening heel goed advies ,en erg gezellig.

de parasol en voet helemaal naar mijn zin voor een mooie prijs.

zoals steeds gewend bij woonboulevard Poortvliet, werd ik vriendelijk geholpen en werd alles netjes thuis bezorgd.

top

Alles netjes afgeleverd en gemonteerd ,,super netjes gewerkt

Mooie zaak met vriendelijk personeel

Uiterst tevreden

in een woord geweldig.

Na een telefoontje en binnen een week opgelost.

Ik ben zeer tevreden over de aankoop en de levering.

Met de verkoopadviseur was zeer prettig goed advies, en een gezellig iemand.

Een beetjes vaste klant bij Poortvliet maar een goede ervaring.Altid even correct.

Prima geholpen door monteur.

zeer goede ervaring en monteur zeer vriendelijk en netjes.

Zeer goede ervaring

Goed geholpen, ruime keus. Ook de bezorging verliep prettig. Zeer aangeraden!

prima advies voor de aankoop

-ruime keuze -goede toelichting met plussen en minnen

Heel goed geholpen

Heel veel keus volgende keer ga ik weer naar Poortvliet fijne winkel

Goede ervaring

Ik heb dit formulier reeds ingevuld, maar ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, goed bijgestaan door het personeel dat ook bzeer vakkundig was.

Netjes geholpen zeker aan te bevelen Super

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE