Filtre

Prima geholpen

Heel goed advies gehad bij de aankoop van 2 nieuwe matrassen. Er wer ruim de tijd voor genomen, erg tevreden

Gewoon perfect

Behandeling in de winkel vriendelijk en goede info. Het thuis afleveren ook correct. Wij zijn super tevreden

ALWEER ,??????Moet ik elke keer dat ik bij u geweest ben n beoordeling geven?

Zie bovenstaande.

Heel mooi opgelost , 10

Als ik een nieuw bed koop ga ik er van uit dat het goed is. Maar na dat er 2 keer en service monteur is geweest wordt er gezegd koop er maar extra poten bij Maar daar koop ik geen nieuw bed voor Gewoon slechte service van B P

Goed geholpen, snel geleverd, en geweldig geplaatst. Er waren 4 wielen niet meegeleverd. Deze werden binnen 48 uur na geleverd. Zelf geplaatst en zo was iedereen super tevreden.

Wij zijn al 2 keer onwijs goed geholpen door de medewerkers van woonboulevard Poortvliet. Ook na de eerste keer er iets niet goed was gegaan hebben de medewerkers van Poortvliet hun uiterste best gedaan om alles op te lossen. Wij zijn zeer tevreden!

Yes

Prima. Vriendelijke verkoper zeer kundig en vriendelijk.

Tevreden met de afhandeling betreft vloerkleed.

De levering van een nieuwe vloerkleed bleek bij aflevering niet goed gecontroleerd te zijn deze was aan de zijkant niet goed afgewerkt. Heb deze klacht gemeld en moest ook een paar foto's van maken. Later kregen wij bericht dat wij een nieuwe vloerkleed krijgen, alleen moesten wij geduld hebben vanwege de levertijd. Uit eindelijk werd deze kleed geleverd, hebben deze tevens met de bezorgers gecontroleerd. En het geheel was netjes afgewerkt. Top wij zijn tevreden, bedankt.

Netjes en zeer deskundig geholpen. Ben er zeer content mee.

Geweldig Groetjes aan Jeroen Super die man

Verrassend groot

Veel keuze, goed advies en snelle service.

Het probleem is goed op gepakt en binnen gekomen

Het probleem is goed op gepakt door eigenaar Hermen Bouwman. Hopen wat hij heeft beloofd heeft dat dat ook gaat gebeuren, maar ga daar wel vanuit, was een goed gesprek.

Goed en duidelijk geholpen

Klantvriendelijk en deskundig geholpen.

prima geholpen

levering moeten we nog afwachten

Fijne winkel

Geweldige surves vind je niet veel meer. Heel blij met mijn nieuwe hangstoel. Bellen zelfs nog op als ze eraan komen en goede garanties helpen je heel graag.

Goede service!

De bank die wij gekozen hebben is van goede kwaliteit met een uitstekende bezorgservice!

professioneel

professionele omkadering. duidelijk antwoord op voorafgestelde vragen, klantendienst neemt telefonisch contact op om een leveringstijdstip in te plannen. Onze Nederlandse buren zijn bovendien zeer communicatief en begrijpen wat service inhoudt...

Regeling transport onvoldoende

Beste, Ik kreeg een mailtje dat men vorige week ging leveren tussen 07h00-09h00 dus had ik paar uren verlof genomen. na contact transporteur was dit blijkbaar nog niet geladen en ging men mij opbellen rond 11h00 met uur van levering. Om 13h30 krijg ik telefoon in het gebrekkig Engels dat men aan mijn deur stond. op dat moment was ik terug aan het werk en kon ik werk niet verlaten. Gevraagd om na 16h00 te leveren. Uiteindelijk om 18h00 geleverd... De goederen op zich waren ok. Misschien enige vorm van compensatie voor de uren loonverlies die ik heb geleden door hier te wachten voor niks. Op basis van transport zou ik niet aanbevelen. Op basis van goederen zou ik wel aanbevelen. Mvg De Boiserie Anthony

De goedkoopste en snel geleverd

Ik heb een zweefparasol gekocht en zij zijn de goedkoopste aanbieder. Bezorging enkele werkdagen later. Enige minpunt is dat er geen proactieve communicatie over de bezorgdst is, waardoor ik elke dag in het account moest kijken.

Geen levering, wel 2 mails voor beoordeling

Meer dan een week geleden een bestelling geplaatst en hiervan mail ontvangen ter bevestiging. Geen verdere communicatie mbt voortgang hiervan, maar wel binnen 2 dagen en mail om het bedrijf te beoordelen. Lijkt mij enigszins voorbarig. Na een week achteraan gemaild om te vragen wanneer ik de levering kan verwachten. Tot nu toe geen reactie, maar vandaag wel 2de mail om het bedrijf te beoordelen?! Bijzondere werkwijze

Verreweg de scherpste prijs, zeer snelle levering, uitstekende communicatie

Absolute aanrader dit bedrijf

Dat is nog eens service!

Ik vond ergens anders hetzelfde dekbed goedkoper. Poortvliet paste direct de prijs aan en verzond het ook nog op mijn voorkeursdag. Top!

Prima werk geleverd

Ben zeer tevreden,goed resultaat

zeer te vreden over de afhandeling

tevreden

Ze doen hun best om alles op te lossen.

Petra Klippel verdiend een 10.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE