Filtre

Mooie collectie, vriendelijk personeel, en de service afhandeling een dikke 10

Na levering van onze meubelen werd alles netjes geplaatst, er was een kleine beschadiging en dat is super afgehandeld.

Top in één woord

Top in één woord

Top ervaring

We hadden geen afspraak en moesten nogal even wachten voordat er een verkoopster beschikbaar was. Toen dat eenmaal het geval was werden we deskundig geholpen.

Prettige voorlichting

Goed geholpen met de afspraak, dat de super grootte bank Traffic retour kan indien niet in het interieur past. Prima geregeld, bank staat er super mooi.

Prima geholpen

Prima geholpen goed advies

Super goed geholpen

We werden vriendelijk ontvangen en super goed geholpen

Helemaal top!

Sympathieke monteur die zich op het afgesproken tijdstip meldde en de zaak zeer deskundig, tot volle tevredenheid oploste.

Heel vriendelijk geholpen

Wij hebben bij jullie een nieuw bed gekocht,we zijn heel vriendelijk en correct geholpen,samen goed alles bekeken en overeen gekomen !

Perfecte nazorg!

Met mailcontact en bijgevoegde foto 100% begrepen en binnen korte tijd het defecte onderdeel per post ontvangen.

Keurig geholpen

Heel fijn geholpen met keuze maken welk bankstel we zouden kopen. Enige punt van kritiek is de prijzen in het restaurant staan niet in verhouding met wat er geserveerd wordt, erg jammer.

Heel fijn geholpen

Wij waren op zoek naar een stoel die we elders gezien hadden, maar ivm eerdere goede ervaringen liever bij Woonboulevard Poortvliet wilde kopen. We zijn door Johan keurig geholpen en hebben de stoel besteld.

SNELLE REACTIE

Als vele jaren zijn wij klant van woonboulevard Poortvliet. Bijna alles wat in de woonkamer staat en alles wat in de slaapkamer staat hebben we gekocht bij woonboulevard Poortvliet. We gaan nooit over een nacht ijs, we gaan ook wel eens kijken bij een andere leverancier, maar steeds weer slagen we in Poortvliet. We krijgen daar deskundige voorlichting en mocht er iets niet kloppen dan zorgt de snelle service, die we aan huis krijgen, voor de oplossing.

Vriendelijk te woord gestaan en super geholpen.

Uitstekend geadviseerd

Goed advies gekregen op Decoplein in Woonboulevard Poortvliet bij de aankoop van nieuwe hoeslakens. Nu heerlijk zacht perkal katoenen hoeslakens van topkwaliteit. Ben ik blij mee!

Zie hier onder

Super geholpen door lonneke We gaan er vanuit dat net als andere keren de levering goed verlopen zal Gr fam troost

Zeer goede en vriendelijke hulp

De medewerker was zeer vriendelijk, behulpzaam en ons inziens deskundig.

Prettig en professioneel voorgelicht en geholpen bij de keuze.

Goede ontvangst. Zeer vriendelijk personeel. Professioneel en uitgebreid voorgelicht. Je hebt het idee een weloverwogen keuze te hebben gemaakt.

Zeer goede ervaring

Zeer goed geholpen door medewerkers Eerst bankstel gekocht nu de eetkamerstoelen en fauteuil Nu de bezorging nog dan is alles perfect Tot volgende keer Gr Alm masseurs

Voor de zoveelste keer geweldig geholpen.

Ja we zijn voor de zoveelste keer heel fijn geholpen. Dit ging volgens ons deskundig en leuk en toch ook respect vol. Top…..

Woonboulevard Poortvliet is een schitterende zaak.

Wij vinden het uitermate prettig om bij Woonboulevard Poortvliet te "winkelen". De zaak is zeer ruim opgezet. Heel vriendelijk en deskundig personeel. Ruime keuze, zowel in meubelen als in accessoires. Ook in het restaurant is het aangenaam vertoeven. Kortom een aanbeveling.

Geweldige winkel

Het service niveau staat hier super hoog! Ze denken met je mee en proberen zo goed mogelijk advies op maat te geven. Wij zijn zeer tevreden en raden deze winkel bij iedereen aan.

Prettige winkel.

De mensen laten je rustig kijken, maar als je iets wilt weten staan ze altijd klaar. Zeer deskundig en een goed advies gegeven.

Niet goed

Mij te grote relex fauteuil verkocht! Nu naar kleinere omgeruild,die komt in maart , Moet ik ongeveer 800. Euro bij leggen. Schandalig!!!! Staat nieuw hier binnen. Gr

Heel prettig behandeld door het personeel

Kundig personeel, overzichtelijke winkel. Goede informatie

Prima geholpen door Jacco van der Sande, niets was hem te veel. Complimenten voor hem.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE