Filtre

mijn beleving was veranderd

Wij waren er van overtuigd om eetkamertoestellen te kopen met glij-onderstel. We hebben ons laten overtuigen toch stoelen te nemen met een onderstel met de "nieuwe" wieltjes op onze parketvloer. Tot nu toe bevallen deze stoelen uitstekend.

Zeer goed geholpen door de medewerker en dacht met ons mee.

Alles volgens afspraak

Kundige mensen deden hun werk goed!

Perfect geholpen

Wij werden heel correct geholpen, deskundig advies.

Fantastische!!

Fijne ervaring goed geholpen door een aardige kundige dame.

Snel, verzorgd en vriendelijk

De heren hebben vlot afgeleverd, goede uitleg gegeven alles goed verwerkt.

Het probleem netjes opgelost

Veel keuze, goed advies en prima service

Tijdens de sale een mooie bank gekocht bij Montel. Goed geholpen door de medewerker. Netjes thuis gebracht en oude meubels retour. Gewoon keurig geregeld!

vriendelijk en behulpzaam

Ze hebben de benodigde kennis en geven goede adviezen

Goede geïnformeerd door verkoper

2 kledingkasten gekocht bij Woonboulevard Poortvliet. Samen met verkoper op basis van plattegrond toekomstige woning kasten samengesteld. Mooie kwalitatieve kasten die door monteur wordt geplaatst op aangeven datum van plaatsing. Prijs is acceptabel, ij heb geen zin om bij diverse bedrijven te shoppen. Woonboulevard heeft goede naam en daar vertrouw ik op!

De verkoopster weet waar ze over praat

Niet verkeerd, echter……

Er wordt gevraagd om een beoordeling te schrijven. Deze vraag is voor een relax fantauil, maar deze is nog niet geleverd. Wel heb ik problemen met de leverings data,s van onze bestelling van een 3 en 21/2 zits Bankstel welke geleverd zou worden in week 37. Na enige weken krijg ik de mededeling, wordt geleverd in week 38. Na enige weken neem ik zelf contact op om te vragen wanneer hij afgeleverd wordt, wordt dus geen week 38 maar 40, nu weer iets later krijg ik een mail na een mislukt belletje naar onze kant het wordt week 42. Ik ben benieuwd wanneer dit stopt. Dus uw vraag hoe is het om bij u te winkelen, komen er nu toch wel gemengde gevoelens. Piet de Groot

Klantvriendelijk

Gewoon fijn geholpen

Het advies van onze woonadviseur was zeer goed en deskundig, waar we vast liepen kwa kleur en indeling werden we op het goede spoor gezet door goede ideeën van de woonadviseur. We hebben goeden ervaring met de verkopers die niet de hele tijd achter je aan lopen zoal in andere winkels We werden door de verkopers goed geholpen en geadviseerd

zeer tevrede

goed geholpen ,vriendelijke mensen top service.

Goede service , vriendelijke mensen

Goede service en veel keus , vriendelijke mensen

Snelle, deskundige service.

Service is uitstekend. Er werd goed meegedacht voor een oplossing van het probleem.

Tegengevallen

De monteurs waren amateuristisch De handvaten van de meubelen zaten niet vast Een is helemaal dol gedraaid en trekt je er zo af De monteur heeft dat ook wel gezien maar heeft er niets van gezegd Wij zijn al lang klant bij Woonboulevard Poortvliet ,dit hebben we nog nooit meegemaakt

Door goed met elkaar te praaten zijn beide tot een oplossing gekomen

Volgens afspraak en vakkundige monteurs en netjes gewerkt

snel en vakkundig geholpen

Reparatie snel vakkundig en netjes uitgevoerd

Wel geholpen maar niet opgelost

Monteur geweest had flesje bij iets bij gemaakt maar niet opgelost zij dat het zo hoorde jammer

Luisteren naar de klant en helpen je altijd

Gewoon zoals afgesproken geleverd, nette bezorgers

Heerlijk bedje gekocht ,,de levering verliep volgens het plan .Mannen waren super vriendelijk en handig alles stond in een half uurtje op z’n plek ben zeer tevreden.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE