Filtre

Werden goed geholpen

Heel veel uitzoeken van alles, dus Slagen doe je er wel...

Plezierig

Fijne verkoopsters , geen druk, rustig en alle tijd. Afspraken 100% nagekomen.

Veel keus en een zeer geduldige, deskundige verkoopadviseur

Prettige, uitvoerige en duidelijke voorlichting over de keuze van onze nieuwe boxspring

Even wat trobels , maar het einde was wederom prima

Heb pas 4 weken geleden een verhaaltje gemaakt En in principe tevreden. Maar let op de kleine dingen. Goed kijken voor het maken van afspraak, hoef je het niet te wijzigen. Is vervelend voor klant. En, dat telefoontje even van te voren. Met de bedden niet gehad. Gisteren met de stoelen niet gehad. De kringloop stond ook ineens aan de deur. Waren amper uit bed . Voordeel van gepensioneerd. We hebben Track en Trace, maar het is zo makkelijk even van tevoren dat belletje. Honden even apart zetten bijvoorbeeld. Struikelen de mannen daar niet over. Maar voor de rest hebben we niks te klagen. Maar dit waren een paar puntjes. Mvgr Willem en Lies de Keuning.

in een woord een geweldige service

we zijn super goed geholpen, de mevr die ons hielp dacht met ons mee, en liep ook mee naar de andere afdelingen omdat we daar ook meubels hadden gezien, en gekocht. zeer behulpzaam, en vriendelijk, en veel geduld.

Veel keuze, alles onder één dak......

Gemakkelijk vinden en een ruime parkeerplaats. Alles onder één dak dus een ruim aanbod en ook gemakkelijk te shoppen van de ene afdeling naar de andere. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Prima ervaring

Als je het hier niet vindt, dan vind je het nergens!

keurig geholpen

ruime keuze fijn personeel

Goed geholpen en nette uitleg

Tijdens ons bezoek aan Woonboulevard Poortvliet zijn we super netjes geholpen door de verkoper, nette uitleg en alles kan of is mogelijk. Kortom een geweldige service

Ruime keuze, deskundig advies, men neemt de tijd voor je

Op zoek naar een nieuw bed,..voor en nadelen samen afgewogen, maatvoering, geslaagd en op tijd geleverd

Vriendelijk, professioneel advies, correcte prijs, super service

Top. Ons derde huis met meubels uit Poortvliet

Ben naar de woonboulevard gegaan. Eerst dacht ik oei zo groot door de bomen bos niet Rond gekeken en ben 4x geweest heb op 3 verschillende gekocht Ben erg leuk geholpen niets was te veel

Heel goed gehulpen

Zeer tevreden en deskundig advies

Prettige winkel. Ik kom er daarom al vele jaren. Voor een ieder wat wils.

Fijne ervaring

De woonboulevard is een belevenis op zich. Daarnaast zijn wij door een hele vriendelijke verkoper geholpen. Niet opdringerig. Erg fijne ervaring!

Alles snel en vakkundig geregeld!!

We moesten jaloeziën hebben en alles werd snel en goed geregeld door ene Joost. Jullie gaan ons vaker terugzien voor andere dingen!!

Goed geholpen

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen en adviseren om er toch eens langs te gaan

Uitstekend geholpen en geadviseerd.

Uitstekend geholpen en geadviseerd.

Prachtige woonboulevard

Prachtige woonboulevard met heel veel keus in bekende en onbekendere merken. Ik werd er heel goed en persoonlijk geholpen. De service is ook erg goed.

Professioneel

Wij zochten een boxspring en zijn door de verkoopmedewerkster zeer vakkundig geholpen met onze keuze en wensen. Ze was zeer geduldig en duidelijk in de voor en nadelen van verschillende modellen

Alle medewerkers bijzonder vriendelijk en attent. Was gewoon weer gezellig om te winkelen. In een woord het was perfect

Gewoon Super !

Goed geholpen , goed advies, gewoon alles perfect ! Afspraken komen ze na...een topzaak! !

Zeer goed geholpen

Wij zijn zeer kundig geholpen. Ze namen er de tijd voor.

uitgebreide begeleiding

De verkoper had hart voor de zaak, had veel productkennis en dacht mee naar haalbare mogelijkheden. Hij nam uitgebreid de tijd om mij te helpen. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Niks op aan te merken

Vond dat het heel goed geregeld was ook het mee nemen van mijn meubel .Ook alles netjes binnen gezet .Ben erg blij en precies op mijn verjaardag Dus heel tevrede.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE