Filtre

Niks op aan te merken

Vond dat het heel goed geregeld was ook het mee nemen van mijn meubel .Ook alles netjes binnen gezet .Ben erg blij en precies op mijn verjaardag Dus heel tevrede.

Alles prima in orde!

Perfect service

Heel goed!

Na de eettafel in de winkel te hebben gezien hem later via internet gebesteld mey bezorgservice. Werd netjes gebeld om een bezorg afspraak te maken. Vandaag is de tafel bezorgd door 2 super vriendelijke heren!

Snelle en zeer goede service

De lamp waar ik naar op zoek was, vond ik op de site van deze woonboulevard. Bestellen ging vervolgens heel eenvoudig en na slechts twee dagen kon ik mijn aankoop thuis een plekje geven. De lamp was goed verpakt en net zo mooi als op de duidelijke site. Ik ben zeer tevreden.

Van aankoop tot en met levering helemaal tevreden

Vanaf het moment van aankoop werd ik prima op de hoogte gehouden. Ook het zelf doorvoeren van de levering via Vlot Logistics ging helemaal goed. En de uiteindelijke levering was exact zoals gepland.

Donderdag besteld en vrijdag al in huis. Netjes verpakt en in goede staat aangekomen

Zeer prettig geholpen.Poffesioneel personeel, nam alle tijd voor ons.

Prettig geholpen, gied advies.

Wij kwamen er zelf niet goed uit, hoe onze nieuwe woonkamer ingedeeld moest worden, maar met twee dames van de verkoop Kwamen met goede oplossing.

Wij zijn super goed geholpen bij dit alles biedende bedrijf!

Geweldige service, klantvriendelijk en behulpzaam, goed doordacht personeel wij zijn super goed geholpen. Voor de woonkamer en eetkamer, alles is bijpassend samengesteld. Er wordt duidelijk voorgesteld wat er allemaal mogelijk is was evt. Nadelen op zouden kunnen zitten dat je overal een duidelijk beeld over krijgt, en de beste keuze kan maken. Ook de slaapkamer hebben wij bij Woonboulevard Poortvliet samen kunnen stellen wat een keuze voor ieder wat wils! Zijn erg tevreden over deze mega winkel.

heel vriendelijk en duidelijk

fijne en duidelijke uitleg over de aankoop

Fijne winkel, goede service en goed personeel!

Veel gekocht, maar er ging ook wel eens wat mis. Maar dit werd op vriendelijke en goede manier goed en snel opgelost! Leveringen thuis ook fijn personeel! Wij kunnen deze winkel iedereen aanraden en gaan ook zeer zeker voor toekomstige aankopen terug!

Prima geholpen door de afd. administratie bij het opvragen van een originele aankoopbon uit 2021.

Prima geholpen, door alle medewerkers!

Zowel verkoopmedewerker, medewerker die de vitrage maten kwam opnemen en planner zijn allen zeer klantvriendelijk, meedenkend en hebben verstand van zaken.

Pefect

Zeer vriendelijke bezorgers en kwaliteit met oplossingen en hoge ervaring met plaatsen meubel. Gewoon kwaliteit en professioneel.

Kundig en professioneel geholpen

We kwamen naar de winkel voor raamvitrage, maar we wisten nog niet precies wat wij zochten. De verkoopadviseur toonde ons alle mogelijkheden zodat we een goede keus konden maken.

Zoals altijd een topservice

Ik heb af en toe een uitstapje gemaakt naar een andere woonboulevard maar kom altijd qua klantgerichtheid van een koude kermis thuis. Bij Poortvliet is niks te gek. Geen aanbetaling, kosteloos meenemen van oude meubels, scherpe prijzen, gratis opslag. Als ik dan toch een opmerking moet maken is dat ze tegenwoordig wel leveringskosten rekenen, maar dat is dan ook het enige. En de keuze is enorm.

Zeer gloed.

Zeer goed geholpen door Antje. Vriendelijk behulpzaam en meedenken.

Mooie winkel

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Ook vindt je er een grote sortering aan meubels en nog heel veel meer. Is geen probleem om er één dag door te brengen, heerlijk daar geniet ik echt van.

boven verwachting

We gingen in eerste instantie alleen maar kijken voor een makkelijke stoel maar de door ons uitgeprobeerde stoel zat zo lekker dat we die gelijk gekocht hebben alsmede een bank die we uitgeprobeerd hebben dus onverwacht een goede aankoop kunnen doen mede door het goede advies van de verkoper

Prettig en professioneel geholpen

Ondanks de COVID en plotseling overlijden van een zeer ervaren en prettig collega , zijn de zaken goed en optijd afgeleverd. Een pluim voor de medewerkers van Poortvliet.

Grandioos

Geldige winkel en heel vriendelijk personeel ik wrd heel goed te word gestaan en goede uitleg bij product.

Waardeloos

Bij een constructieve fout (slecht gelast) bij aankoop van 6 stoelen totaal niet meedenken over een oplossing. Ik ben achter over gevallen bij het afbreken van het onderstel. Er was geen garantie op deze stoelen. Het is een gevaarlijk product.

Geweldig goed geslaagd en snel geleverd

Wij gaan regelmatig naar Poortvliet meubelen ivm uitgebreide assortiment onder 1 dak. Deze keer zijn wij goed geslaagd voor nieuwe tuinmeubelen. Vriendelijk geholpen, goed geslaagd en zeer snel geleverd. Daarom zijn wij net als voorgaande keren met andere aankopen tevreden met een dikke 10.

Heel goed!

Een ontzettende vriendelijke en aardige medewerker. het probleem was ook snel opgelost

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE