Filtre

Stoelen hadden wat onvolkomenheden

Prima en snel opgelost.

Geduldig en met goed advies zijn we de deur uitgelopen.

We zijn geduldig geholpen, met goed advies. En we hopen een mooi product te ontvangen begin volgend jaar.

Het was heel prettig winkelen ook bij de outlet.

Bij de outlet een linnenkast gekocht. Was helaas uitverkocht maar kon het showmodel kopen. Uitgebreid gesprek met verkoper Hans die ons prima heeft geholpen met zijn adviezen. Ondanks showmodel keurig afgeleverd tot in de slaapkamer. Top.

Gedegen en goed advies, vriendelijk en geduldig.

Onze verkoopster wist er veel van af, de bedden zijn haar goed bekend. De afstandsbediening van het uiteindelijk gekozen bed was kwijt, dus het is een risico . Maar ze nam al onze zorgen weg. Een goede verkoopster die ons vertrouwen gaf in de juiste aankoop.

Prima, gezellig, ruime keuze, leuke en deskundige verkopers

Zie hiervoor

Helemaal top

Fijne ervaring, leuk concept ook.

Prettige relaxte sfeer. Geen moelijk gedoe, gewoon to the point en nuttige adviezen.

sociale verkoper die er verstand van heeft.

Kundige en vriendelijke mensen.

Levering volgens afspraak, alle verpakking materialen worden mee retour genomen.

Snel en goed!

Prima service en snelle levering!

Vlot contact en snelle levering

Vlotte afhandeling

Snel en zorgvuldig ingepakt geleverd

Heb 3 lampjes online besteld bij Poortvliet. Deze zijn snel geleverd en waren uiterst zorgvuldig ingepakt. Dik tevreden.

Nu nog de aflevering……

goed geholpen door de verkoper, was zeer behulpzaam en nam de tijd voor ons.

zeker komen we nog daar terug voor andere aankopen

Heel fijn geholpen, vriendelijk en vakkundig.

We werden heel vriendelijk en kundig te woord gestaan. Ook bij de bezorging vandaag. Alles is keurig afgeleverd. Ook goed de tijd aangegeven.

Super fijne communicatie, bedrijf denkt zelf ook mee

Voor de 1e x iets besteld , maar per abuis 2 aparte orders geplaatst. Bedrijf belde zelf dat ik maar 1 x verzendkosten hoefde te betalen! Pakketten werden netjes met externe partij snel geleverd ! Dus erg tevreden !

Prima hulp bij aankoop

Ik werd goed geholpen en kreeg veel uitleg bij de aankoop van onze bank.

Woonboulevard Poortvliet een prachtige winkel waar je prettig word geholpen

Vandaag na een bezoek van een aantal jaren geleden eerst onze nieuwe topper voor ons bed op wezen halen en keurig geholpen bij hal 9, nadien de winkel bezichtigd en zag er keurig uit en we hebben genoten! een paar opmerkingen, de route wat waar te vinden is was voor wat ons betreft voor verbetering vatbaar. we hadden de kleinkinderen bij ons dus ook naar de ballenbak en de kids in de ballenbak en wij van een versnapering genoten in de Brasserie, hier waren de tafels niet schoongemaakt en in deze huidige corona situatie is dit toch wel voor verbetering vatbaar.

Prima geholpen door verkoopster , en geen moeite teveel!

Wij waren op zoek naar nieuwe matrassen en zagen diverse merken. Na eerst zelf wat rond gekeken te hebben, werden we geholpen door verkoopster Danielle. Zij liet ons uitgebreid de verschillende merken en matrassen proberen. Ook uitgebreide uitleg en geen moeite teveel. Je kon merken dat ze goede productkennis had. Na verschillende testen zijn we geslaagd. Tijdens het schrijven vd bestelling , bleek dat ze normaal eigenlijk hulp was, en nog op school zat. Echt compliment hoe ze ons geholpen heeft, zelfs tegen sluitingstijd. Een topper om haar in je team te hebben!

Heel netjes en vriendelijk

Was in eerste instantie niet thuis. Zijn toch nog een keer gekomen om te leveren op de zelfde dag. Top

spijt

Aankoop niet geannuleerd omdat dan ook mijn kennis voor niets als chauffeur was meegegaan. Na aankoop kwamen de voorwaarden. Negatief: leveringstermijn meer dan 13 weken. Ongehoord, een nieuwe auto wordt nog sneller geleverd dan een stoel van euro 1100. Extra bezorgkosten euro 80. Inname oude stoel eurp 15. Zou de aankoop graag willen annuleren. Gezien mijn leeftijd zit ik mijn resterende leeftijd met een stoel die ik niet wil.

Top verkoper

Goede uitleg en advies.

uitstekend geholpen

Na een beetje rondgekeken te hebben , en iets hadden gevonden werden we snel geholpen door een medewerker.

uitstekend

niets op aan te merken was prima

uitstekend

je heb er goede service het personneel is vriendelijk ze informeren je goed

Prima service op hartelijke wijze!!!

Na onze aankoop, die super vlot verliep, hadden we nog extra wensen. We werden snel én efficiënt telefonisch geholpen, via mail werd alles bevestigd en afgerekend. Woonboulevard Poortvliet is een aanrader... kwaliteit én klantvriendelijkheid!

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE