Filtre

Zeer vriendelijke verkoopster

Prachtig bedrijf met volop keus, en in alle prijsklassen. vriendelijk personeel , fijn restaurant, goede parkeergelegenheid

Sublime serviceverlening

Zeer attente en beleefde servicemonteur die een luisterend oord had.

Fijne winkel

Zeer ruime keuze in alle prijsklassen. Personeel ook altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ga er graag naar toe.

Mooi en ruim assortiment. Vriendelijk en kundige medewerkers. Als je hier niet slaagt lukt het nergens.

Wij zijn als vanouds fantastisch geholpen ,goede informatie en geschoold en vriendelijk personeel wij zijn prima geslaagd

Prima advies voor een relax fauteuil

Op zoek naar nieuwe relax fauteuils werden we prima geholpen om tot een goede keuze te komen.

Vriendelijk personeel, ben heel goed geholpen Ben in ieder geval goed geslaagd Ook telefonisch heel goed en Vriendelijk Geholpen met mijn vragen.

Wij zijn prima geslaagd en geholpen

Wij kwamen voor een nieuw bed en zijn daar mede dankzij het prima advies van de woonadviseur uitstekend in geslaagd. De woonadviseur bleef op afstand en was er direct als we vragen hadden of advies nodig hadden.

Service tot aan de deur

Deze keer een nieuwe hoekbank uitgezocht, direct betaald gekozen. Saf mocht ook anders zijn. En vervolgens 2 sagen later zelf de bank opgehaald. Ook weer alke delen netjes in plastic verpakt, stonden bij de toegangsdeur al gereed op hondjes. De aanhangwagen van meubelboulevard aangekoppeld. In deze aanhanger lagen al dekens en spanbanden. Dus alles ingeladen, gevraagd naar wanneer de aanhanger terug moest zijn. Geen tijdslimiet. Dus op het gemakje gedaan. Super aardig, super vehulpzaam. Echt een aanrader

zeer goed geholpen⁸

De verkoopster was zeer vriendelijk en behulpzaam.met goede uitleg.

Goed en snel advies

Onze verkoopster Lonneke was duidelijk in haar uitleg Dit maakte onze keuze in onze meubelen snel was gemaakt .

Super ervaring poortvliet afdeling slapen/bedden.

Wat een super afdeling. Zijn naar Sleen(Drente) verhuist. Hebben bij poortvliet nieuw bed, matrassen en kast gekocht. Wilde nog een kast en wel dezelfde. Geen probleem wordt door Poortvliet bezorgd en in elkaar gezet. Super blij met dit bedrijf. Wat een service!

Veel keuze klantvriendelijk

Goed geregeld.

Prima uitleg over het bestellen van het artikel. Later afhalen bij het afhaalpunt zonder problemen. Vriendelijk geholpen.

Wij werden zeer deskundig uitgelegd over de aupig matrassen. Zij nam de tijd, luisterde ook naar onze vragen. In een woord fantastisch goed geholpen.

zeer tevreden

altijd netjes en vriendelijk geholpen deskundig en betaalbaar

Zeer goede service

De service en bezorging was uitstekend evenals de kwaliteit van de meubelen . Raad iedereen aan om naar Woonboulevard Poortvliet te gaan.

Heel goed geholpen en ruime keuze voor iedereen

Voor elke portemonnee is er wat te vinden. Wij zijn met de aankoop en wensen voor ons bankstel heel tevreden over de ondersteuning door Esma vanuit Poortvliet. We hebben de bank naar wens kunnen samenstellen. In het verleden ook aankopen gedaan, waaronder een slaapkamer en ook hier zeer tevreden over.

prima service en ervaring bij herstel

klacht werd snel en keurig in behandeling genomen en in overleg ingepland. het herstel door de monteur ter plekken kon snel en kundig worden uitgevoerd.

Op zoek naar een nieuwe relaxfauteuil.

Prima geholpen met zaken als grote, hoogte en hoofdsteun. Ook even verder kijken was geen probleem. Uiteindelijk geslaagd bij de eerste!

Goed geholpen, erg vriendelijk. En goed geslaagd. Ontzettend veel keuze.

Geweldige service.

De medewerker was heel vriendelijk en nam alle tijd voor ons. Echt een heel goede en fijne winkel. Een echte aanrader.

Super geholpen door Lucy

Werkelijk buitengewoon geholpen en fantastische uitleg.

Professionele uitleg en zorg voor de klant

Janita is een zeer professionele adviseur op het gebied van keukens. Zij heeft oog voor de klant en draagt bij aan een ontspannen manier en op maat gegeven uitleg. Ze heeft oog voor elk detail en weet de klant te ontzorgen in zijn/haar behoefte.

Zeer goed geholpen van aankoop tot en met levering en montage.

Goede aankoop bij een topzaak, uit ervaring door meerdere aankopen wederom bij Poortvliet gelaagd bij onze aankopen

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE