Goede koop gedaan. Aflevering volgens afspraak. Bezorging prima.
Wij zijn blij om te horen dat u tijdens uw bezoek in onze showroom naar tevredenheid geholpen bent door onze collega van de verkoop en dat de bezorging ook volgens afspraak is gegaan. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heel vriendelijk personeel. En heel kundig. Prima advies.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat onze collega's van de verkoop u vriendelijk en kundig geholpen hebben en u goed konden adviseren bij uw aankoop. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Bankstelsel gekocht. Ze zijn al 4 langskomen komt om de poten er onder te zetten maar ze weet niet hoe dat moet.
Heel fijn geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We hebben diverse meubelen gekocht waarbij we zeer goed geholpen zijn. We zijn 2 keer geweest en elke keer goed geholpen. Samen nagedacht wat het beste bij elkaar past, ook kwamen ze met ideeën om het goed af te stemmen. Wij zijn zeer tevreden
Dat u zeer tevreden bent zien wij als mooi compliment! Hartelijk dank daarvoor! Fijn om te horen dat onze collega's van de afdeling Verkoop met u mee dachten en u samen tot een mooi resultaat bent gekomen. Veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens terug te komen. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
vriendelijk en behulpzaam persoon.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat u vriendelijk en behulpzaam bent geholpen door onze collega van de afdeling Verkoop. Veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij zijn tevreden met de goede uitleg van verkoopster
Fijn dat onze collega u goede uitleg heeft kunnen geven en u naar tevredenheid heeft kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Netjes geholpen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
was heel tevreden
Fijn om te horen dat u heel tevreden bent! Hartelijk dank voor dit compliment, wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer vriendelijke medewerker
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Is de 3de (gelijkaardige) parasol die ik aankoop. De 2 vorige zijn stuk gegaan, niet omdat we er iets fout mee hebben gedaan maar het doek is doorgescheurd. Wij kopen deze omdat we anders ook nog eens een andere parasolvoet moeten aanschaffen.
Er is meegedacht om een kastenwand te tekenen. Er us rekening gehouden met de stopcontacten. Hadden wij geen erg in. Ook nagedacht over de plinten die later aangebracht moeten worden.
"Met aandacht geholpen" zien wij als mooi compliment, hartelijk dank daarvoor! Wij zijn blij dat wij met u hebben mee kunnen denken en u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Graag nog eens tot ziens in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Hele fijne winkel met super vriendelijk personeel . Wordt met de klant mee gedacht en wordt alles aan gedaan om tot een goed resultaat te komen, nemen er ook uitgebreid de tijd voor. Wij zijn heel fijn geholpen bij Slaapwereld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze winkel en over de collega van de afdeling Slaapwereld die alle tijd voor u nam en u naar tevredenheid hielp. Alvast veel plezier van uw aankoop en wij zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
aankoop lampen. goede service. deskundig personeel. afhalen ging prima.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, zowel bij aankoop in de winkel als bij het afhalen in ons afhaalmagazijn. Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Jullie letten niet op de aanschrijfnaam!! Ik ben een vrouw en wil ook als zodanig worden aangeschreven. Dan overweeg ik of ik een review ga schrijven.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben uw gegevens in ons systeem aangepast. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Correct en vakkundig geholpen
Hartelijk dank voor deze positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de manier waarop wij u geholpen hebben. Veel plezier van uw aankoop en wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL
Niets als goed, maar nu stoppen met vraag hoe goed jullie waren
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Je wordt van te voren al goed op de hoogte gebracht van de tijden waarop je bestelling geleverd wordt! De mensen die dan komen zijn dan inderdaad precies op tijd en werken dan ook erg netjes . Alleen maar lof over de bezorging!
Wat een mooie woorden voor onze collega's van de bezorging. Daar zijn we heel blij mee. Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
goede verkopers nemen de tijd voor u prima uitleg over hetgeen dat ik wil kopen
Goed om te horen dat onze verkoopmedewerkers u goed hebben kunnen helpen met hun kennis en dat ze ook alle tijd voor namen. Hartelijk dank voor deze positieve review en wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prima advies en afhandeling van de aankoop van een kleed en salontafel met de duidelijke verwachtingen wanneer er geleverd wordt.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze collega u goed geholpen heeft bij uw aankoop. Wij zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Hele goede service Vriendelijk Toegankelijk Goede communicatie Beloften nakomen
Wat fijn dat u tevreden bent met onze service. Dit zijn mooie woorden voor ons team! Hartelijk dank voor deze beoordeling. Veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zie bovenstaand.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We hebben een nieuwe box spring. Met de gedachten dat deze gemakkelijk via de trap naar boven zou kunnen is dus geen waar en is een ander verhaal geworden. De jongens zijn via het dak van de garage en de aanbouw met het bed naar de slaapkamer gegaan. In 1 woord "CHAPPO" voor de jongens ook dat ze het op deze manier wilde doen. Er zijn ook collega's die het niet doen zeiden ze. TOP jongens wij zijn heel blij met onze nieuwe slaapkamer.
Goed om te horen dat uw boxspring toch bij u bezorgd kon worden door onze chauffeurs. Wij zijn blij dat zij de service konden verlenen die nodig was. Hartelijk dank voor uw review en wij zien u graag nog eens terug. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prettige winkelsfeer zonder opdringerig personeel.
Hartelijk dank voor deze positieve review. Fijn om te horen dat u de sfeer in de winkel als prettig ervaart en onze verkoopmedewerkers u op de juiste manier kunnen helpen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prima op de afgesproken tijd. Snel alles op zijn plaats en de verpakking mee terug genomen. De afspraak voor het meenemen van de oude oude banken op een nette manier afgehandeld.
Wat fijn om te horen dat bij de levering van uw meubels onze chauffeurs alles naar wens hebben laten verlopen. Hartelijk dank voor deze positieve review. Veel plezier van uw meubels en graag zien wij u nog eens terug in onze showroom. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE