zeer ruim aanbod in alle facetten prettige medewerkers , goed parkeren

wij hebben een uitstekende ervaring bij onze aankoop, een zeer ruim aanbod op allerlei terrein. Ga kijken en kopen is onze slogan

Fantastisch advies voor een fijne aankoop.

Door een goed en vriendelijk advies een fijne bank gekocht. De mogelijkheden van de bank spraken ons erg aan.

Weer prima geholpen, eigenlijk net als de vorige keren.

Voor elk wat wils maar de communicatie kan beter

In de winkel meubeltjes bekeken en vervolgens online besteld. Alles op voorraad! Vervolgens bericht ontvangen dat 1 meubelstuk toch niet voorradig was en had een levertijd van 4 maanden. Hiervoor konden we of wachten of annuleren. Geannuleerd en vervolgens duurde het meer dan 2 weken voordat bedrag was teruggestort na 2x daar naar gevraagd te hebben. Andere 2 stukken zouden op voorraad zijn en de volgende week geleverd kunnen worden. Helaas duurde dit ook meer dan een maand. Communicatie hierover verloopt zeer moeizaam. Je krijgt gewoon geen concrete antwoorden!

Enorme keuze!!

Een heel groot assortiment.Voor iedere smaak. Personeel is vriendelijk, kundig en service gericht.

Heel positieve ervaring

Fijne winkel groot veel keuze uitstekend geholpen door Peter heel netjes en snel ook lekker gegeten en kinderen leuk kunnen spelen al met al geslaagde dag nu wachten op het nieuwe bed

Ze nemen de tijd

We waren eerst voor een bank geweest, en besteld. Maar we hadden nog een nieuwe kledingkast nodig, kwamen we een paar weken later voor terug. En geen probleem dat we samen laten komen.

Heel prettig geholpen

Prettig geholpen adviseuze heeft onze (naar aanleiding van onze kritische geluiden over de verzekering van Oranje) er op gewezen dat wij nog garantie hebben op onze hoekbank welke wij eerder hebben gekocht. Wij dit inmiddels aangekaart bij Oranje en onze claim is weer in behandeling

Prima service en klantvriendelijkheid

Wij waren op zoek naar een bankstel, de medewerkers lieten ons in alle rust rondkijken. Toen wij een keuze hadden gemaakt werden we goed geholpen door een medewerker waarna we heel tevreden huiswaarts gingen!

Goed vakkundig geholpen,eerlijk advies

Goede en vriendelijke verkoper slaapkamer afdeling,goede uitleg en geen opdringen voor koop..

Gewoon perfect

Hele goede en nette service gewoon Top

Werd goed geholpen en heb leuke meubels besteld

Goed geholpen.

Netjes afgewerkt daar er problemen waren met het in elkaar zetten van de stoelen

Woonboulevard met alles onder 1 dak

Altijd gevonden wat we zoeken

Geweldige service

Snel geholpen door een erg nette monteur, een prima service, daar geef ik een 10 voor!

Het gehele proces, van aankoop tot levering en montage is probleemloos verlopen,hulde!

uitstekend

een super vriendelijke monteur die de klacht snel en vakkundig heeft verholpen. prima service!

Mooie Woonboulevard, uitnodigend.

Na binnenkomst gezellig, gemakkelijk te overzien. Je hebt snel gevonden waar je moet zijn om een en ander te gaan bekijken. Er is voldoende keuze. Je wordt erg vriendelijk geholpen door de aanwezige verkopers.

Prima geholpen

Ik werd goed geholpen goed advies. Jammer dat je nooit geen korting krijgt. En als je n bon krijgt dat je die binnen n paar maanden moet besteden.

Ontspannen

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen,en op een prettige manier geholpen ontspannen, inmiddels kast bezorgd en geplaats.Top!

Netjes gewerkt

Vlug en netjes afgehandeld

Goed advies, alle tijd

We kwamen voor een (witte) leren bank, zagen een model staan wat in stof was uitgevoerd. Verkoper nam ons mee, verdieping lager naar die bank en heeft het nodige huiswerk verricht om dat model in leer samen te stellen. Wat me tegen valt is dat er een garantie gekocht moet worden van ruim 360 euro. Normaal is garantie gratis of je sluit een verzekering af. Met diverse kennissen gesproken, vinden het allemaal onzin, reden om Poortvliet te mijden, jammer, ik heb getekend.

Super fijn geholpen!

Fijne winkel met goede service!!

De rits van de topper was kapot, heeft even geduurd maar er is een geheel nieuwe topper geleverd. Netjes opgelost

Slecht

Heb een nieuwe stoel gekocht Werd beschadigd afgeleverd Daarna gerepareerd... Als ik een beschadigde stoel wil hebben..ga ik wel naar de "kringloop"

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE