Geweldige winkel, zeer ruime keus, vriendelijk en hulpvaardig personeel, aflevering kan beter.
Na diverse bezoeken, in twee afsluitende bezoeken, respectievelijk eind maart/begin april een groot aantal meubelstukken gekocht. Plezierige winkel als je van ruime keus houdt. Zeer vriendelijk doch niet opdringerig personeel. Deskundig, fijn advies en geduld van interieuradviseuse met lunch attentie. Nakomen van afspraken bij levering en verstrekken van informatie heel correct, compleet en geen wijzigingen. Aflevering toch minpuntje op service, als je voor ruim 10K 5 zitmeubels en 3 kasten en 3 tafeltjes koopt, getuigt het niet van goede service als 1 hoekbank onuitgepakt wordt neergezet voor zelfmontage omdat (het merk) de overeenkomst dit niet toelaat. Poortvliet dit kun je als service ook zelf voor eigen rekening nemen. Het getuigt niet van het willen leveren van optimale service. Dit hebben we nooit eerder bij andere meubelzaken meegemaakt. Van 1 kast ontbraken alle plankdragers. Gelukkig had ik zelf een voorraad dus die ter beschikking gesteld. Jammer deze smetjes bij aflevering, anders was mijn waardering zeker een 10 geworden.