Aflevering correct verlopen.
Wat goed om te horen dat onze bezorgers uw meubels naar tevredenheid hebben afgeleverd. Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
we werden heel goed geadviseerd ,werd serieus achter de levertijd aan gewerkt,omdat ik ernstig ziek was werd nog een stoel uitgeleend tot de gekochte relaxstoelen er waren, in een woord top
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we met u mee konden denken en u naar tevredenheid hebben kunnen adviseren bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vlot geholpen in de zaak ZEER netjes geleverd Tevreden over heel de lijn
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn heel blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen, vanaf de aankoop tot en met de levering bij u thuis. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Door onze eerdere positieve koopervaringen bij woonboulevard Poortvliet, gingen we nu op pad voor een nieuwe bank (Inhouse). Wederom werden we erg prettig en persoonlijk geholpen (dit keer door Jolanda) waardoor we met een erg fijn gevoel onze bank hebben besteld. Nu nog geduld tot de nieuwe bank geleverd gaat worden. We hopen natuurlijk dat als we eenmaal de bank thuisgeleverd krijgen, we net zo enthousiast zijn over de service en klantvriendelijkheid als bij de koop zelf! In ieder geval hebnen we tot nu toe alleen maar positieve ervaringen bij Woonboulevard Poortvliet met onze eerdere en diverse aankopen. Dit zorgt er ook voor dat als we iets nodig hebben, hiernaar terug gaan.
Wat fijn om te horen dat u wederom voor ons heeft gekozen voor de aanschaf van een nieuwe bank en dat onze collega Jolanda u naar tevredenheid heeft kunnen adviseren bij uw aankoop! Een mooi compliment, hartelijk dank voor deze positieve review. Wij zijn blij dat we u hebben mogen helpen! Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Lonneke heeft ons erg goed geholpen bij het vinden van ons nieuwe interieur. Ze heeft geluisterd naar onze wensen, deze vertaald in een ontwerp waarbij de ruimtes optimaal benut werden. Ook was er meer dan voldoende tijd om alles uitgebreid te bekijken en te overwegen. Wij kijken erg uit naar het moment dat de meubels geleverd worden en het ontwerp werkelijk wordt!
Wat een mooie woorden over onze verkoop-collega Lonneke! Wij zijn verheugd te horen dat u haar interieuradvies absoluut als toegevoegde waarde ziet en dat u uitkijkt naar het moment dat het ontwerp werkelijkheid wordt! Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede hulp en qua uitleg mbt levering was alles heel goed.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn heel blij om te horen dat onze collega's u goed en naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Fijn dat alles goed uitgelegd werd. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heel aardig personeel in heel het gebouw. Lonneke heeft heel fijn advies gegeven. Ze nam er echt de tijd voor!
Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling. Wat fijn dat onze collega Lonneke de tijd voor u nam en u goed kon adviseren bij uw aankoop. Een mooi compliment voor haar! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens terug te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ze wisten wat ik bedoelde
Wat fijn om te horen dat wij u op de goede manier konden adviseren bij uw aankoop! Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens terug te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn blij dat we u goed en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Geweldige ervaring we komen en kopen graag bij deze mooie zaak met vriendelijk en geschoold personeel
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij on te horen dat u graag bij ons komt en tevreden bent over de service van onze verkoopmedewerkers. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Alles prima en vlot verlopen !
Wat fijn dat u tevreden bent over uw aankoop bij ons, vanaf het bezoek aan ons in de showroom tot en met de levering bij u thuis. Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer vriendelijke behulpzame verkoopster. Mooie woonboulevard.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u onze verkoopster als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren en dat u tevreden bent over onze woonboulevard. Veel plezier van uw aankoop en we hopen u snel weer te verwelkomen! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heel vriendelijk verkoper die alles goed heeft uitgelegd. We zijn geslaagd voor één lederen bankstel. En we hebben lekker gegeten in het restaurant. Het was de moeite waard om zo ver te reizen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u van ver gekomen bent en wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop én in onze Brasserie By Bouman. Daar zijn we heel blij mee! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent altijd van harte welkom om nog eens langs te komen bij ons. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Cor nam goed de tijd om mijn pa te begrijpen en zelf aan het woord te laten ( ook al is dit zeer lastig voor hem ivm afasie). Onze waardering voor dit adviesgesprek waar productkennis en menselijkheid hand in hand gingen.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Het doet ons goed om te horen dat onze collega Cor de tijd heeft genomen om uw vader te begrijpen en hem de ruimte te geven om zijn verhaal te doen. We vinden het belangrijk dat productkennis samengaat met een persoonlijke benadering, vooral in situaties zoals deze. We waarderen uw feedback enorm en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Fijne woonwinkel waar je op je gemak kunt rondkijken zonder dat er diverse verkopers je lastig vallen.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! Wij zijn blij dat we u op een prettige manier hebben kunnen helpen. Wij wensen u vele plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Aanvankelijk kon ik niet goed slagen. Ik was niet echt tevreden met hetgeen de logische keuze leek. Daarom hebben we er 1 dag overheen laten gaan. Dankzij de goede aanvullende samenwerking van 2 medewerkers van verschillende afdelingen, én het goede advies, geduld en inlevingsvermogen van hen beiden, zijn mijn man en ik die volgende dag tot een keuze gekomen waar wij allebei achter staan en verwachtingsvol naar uitkijken.
Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u uiteindelijk de juiste keuze heeft kunnen maken en dat de samenwerking tussen onze medewerkers van verschillende afdelingen en hun advies u heeft geholpen. Het is fijn dat ze geduldig en inlevend waren, en dat dit bijgedragen heeft aan een positieve ervaring voor u en uw man. We wensen jullie veel plezier met jullie aankoop en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
zeer goed gevoel aan onze aankoop op de slaapafdeling overgehouden door zowel de afdeling manager als de verkoopster die hij voor ons heeft geregeld goed advies hadden niet het idee dat er iets opgedrongen werd, goed geluisterd door beiden naar het ziektebeeld van mijn vrouw de keuzes uitgelegd die er mogelijk waren in haar geval. na aankoop alles nog even geevalueed met beiden echt super. deze mensen hebben weer veel goedgemaakt ten opzichte van onze aankoop hiervoor bij de raamdecoratie, waren hierdoor bijna niet meer terug gekomen bij poortvliet, maar omdat we altijd al bij jullie kochten hebben we het toch nog maar een keer geprobeerd. achter waren we hier heel blij mee. ondanks de ziekte van mijn vrouw hebben de mensen van de slaapafdeling haar een top dag bezorgd. had wwer eens het gevoel dat ze begrepen werd en dat er goed geluisterd werd zonder dat we het ideee hadden dat we iets aan het kopen waren. was het maar overal zo echt geweldig top service door een top team
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Het doet ons enorm goed om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad op onze slaapafdeling. We zijn blij dat onze collega's daar goed naar uw situatie hebben geluisterd en u van passend advies hebben kunnen voorzien. Het is fijn om te weten dat we uw vertrouwen hebben kunnen herwinnen na uw eerdere ervaring en dat we u en ook uw vrouw een aangename dag hebben kunnen bezorgen. Wij zijn heel blij dat we u hebben kunnen helpen. Uw complimenten zijn een mooie motivatie voor ons team om de service zo hoog mogelijk te houden. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en u bent altijd van harte welkom om nog eens langs te komen. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed en vriendelijk personeel
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat onze collega's van de afdeling Verkoop u naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Wij wensen u vele plezier van uw meubels en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
snelle levering, goede communicatie
Wij zijn heel blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen, vanaf de aankoop tot en met de levering bij u thuis. Hartelijk dank voor uw positieve review, veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We hebben een goed gevoel over onze aankoop bij montel in poortvliet. Prachtige winkel en gezellig restaurant. Komen zeker terug
Wat fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen bij uw aankoop en dat u ook onze Brasserie By Bouman heeft bezocht. Hartelijk dank voor uw aankoop, veel plezier van uw meubels en wij zien u graag weer terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mooi ruime woonboulevard waar je rustig en ongestoord een keuze kan maken bij de verschillende winkels. Of je nu ga om ideeën op te doen, of een aankoop wil doen, de klant staat echt centraal. Tijdens het winkelen honger of trek gekregen in het restaurant is altijd wel iets te vinden voor bij de koffie of een complete maaltijd tegen redelijke prijzen. Poortvliet de woonboulevard waar je best wel wat uren zoet kan zijn. Ook de outlet heeft vaak aantrekkelijke aanbiedingen. Personeel is op ieder afdeling uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u graag bij ons langskomt om gewoon ideeën op te doen of om u te laten adviseren bij uw aankoop. En natuurlijk bent u altijd welkom in onze brasserie By Bouman. U geeft ons mooie complimenten en daar zijn we heel blij mee. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Geweldige winkel heel groot en voor iedere portemonnee betaalbaar
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze winkel en ons assortiment. Wij streven ernaar om iedereen van dienst te kunnen zijn. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen bij ons. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Uitstekend goed geholpen en goede uitleg gekregen over de artikelen die wij besteld hebben
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.! We zijn blij om te horen dat u uitstekend geholpen bent en dat u een goede uitleg heeft gekregen. We doen ons best om onze klanten goed te informeren en te ondersteunen. Veel plezier van uw aankoop en we hopen u snel weer te zien bij Woonboulevard Poortvliet XXL!
bij WP krijgt je snel het gevoel centraal te staan en dat ze je ook graag een goed gevoel geven zodra je binnenkomt! Wij komen er al jaren graag, ook als het soms lastig is zijn ze geduldig en zoeken ze naar een passende oplossing. Ook bij klachten. Heel fijn!
Wat een mooi compliment! Het doet ons echt deugd om te horen dat u zich zo welkom voelt bij ons. We streven er altijd naar om onze klanten een goede ervaring te bieden, zelfs als er uitdagingen zijn. Bedankt dat u al jaren bij ons komt en we kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer prettig geholpen Prettig dat ik bij de inkomstbali gelijk in de juist richting gestuurd werd Ruim assortiment Goede bereikbaarheid + parkeergelegenheid
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u snel in de juiste richting werd gestuurd en dat u prettig geholpen bent door onze verkoopmedewerkster. Fijn dat ons assortiment en de bereikbaarheid uw ervaring positief hebben beïnvloed. We wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u snel weer te zien bij Woonboulevard Poortvliet! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE