Alles naar wens. Snel goed en goede prijs

Alles naar wens. Snel verzonden en product zoals verwacht

er is een uitgebreid assortiment en snel hulp als ik dat vraag

Wij kwamen zo maar weer eens rondkijken, tijdens een paar dagen vakantie in Zeeland. We zagen een mooi vloerkleed en konden dat direct bestellen, dat was erg prettig. Kregen ook nog munten om wat te drinken, en op die manier was het een gezellige ochtend

Parasol op het juiste tijdstip geleverd

Verkeerde kleur vloerbedekking

Samen met mijn moeder fijn geholpen. Alle wensen besproken. Alleen mijn moeder heeft nu een andere kleur vloerbedekking dan dat ze graag had gewild. Ws is door drukte niet goed doorgevraagd naar de kleur die mijn moeder graag wilde. Dat is erg jammer. Mijn moeder gaat nu akkoord , dit heb ik ook aan jullie gemeld maar dit mag niet gebeuren ! Ze vindt het wel erg jammer. Ik hoop dat mijn bestellingen allemaal kloppen? Die worden in juli geleverd.

Goed en we zijn tevreden

Wij werden goed en vriendelijk geholpen met daarbij een lekker kopje koffie.

Weer uitstekend

Het was niet de bedoeling maar wederom zo goed geholpen, dat we gelijk maar besloten hebben om tot aankoop over te gaan. In het verleden al onze meubelen hier gekocht. Prettig eerlijk correct bedrijf.

goede voorlichting en vergelijkingen

mijn ervaring is zeer goed,goed geholpen en prima service

zeer goed

Veel keuze, vriendelijk personeel

Goede keuze gemaakt

Na rustig zelf het een en ander te hebben bekeken hadden we een paar banken uitgezocht. Na een prima advies van de verkoper is de keus gevallen op één bank. Nu deze binnen staat na een keurige aflevering precies volgens afspraak door uiterst vriendelijk personeel, blijkt dat er inderdaad de juiste keuze gemaakt hebben. We zijn er erg blij mee.

Alles prima verlopen

Hele goede ervaring met het bezorgen en aansluiten van onze bestelde producten.

Lossen het op

Was een reparatie van onderdeel dat niet meer leverbaar was maar is toch een oplossing voor verzonnen. Service super goed

Mooie gordijnen goed gemaakt en snel geleverd

Alle goede hulp gekregen bij aankoop. Prima aflevering en goede service

Vlot en netjes.

Oude bankstel werd meegenomen. Het nieuwe stond snel voorzien van viltjes op zijn plaats. Vriendelijke bezorgers.

Ik ben heel tevrede met mijn aankoop

Netjes en goed thuis bezorgd

Uitstekende begeleiding door verkoper.

De afdeling bedden en dan m.n. van het merk auping geeft een compleet overzicht van wat mogelijk is. De verkoper was goed geïnformeerd en wist dat ook over te brengen aan ons als klant. Hij gaf ons ruim de tijd om over een mogelijke aankoop na te denken, zodat we niet een gehaaste beslissing moesten nemen!! Kortom een fijne zaak en vakkundig personeel. We vertrouwen er dan ook op dat bij problemen de service navenant is.

Makkelijk gevonden en snel geleverd!

Mijn ervaring met woonboulevard Poortvliet was weer uitstekend, zoals ook de andere keren is geweest. Ik had mijn artikel makkelijk gevonden op de site en het was ook weer snel geleverd.

Goede en oprechte aandacht voor de aspirant koper.

Uitleg over meubels, kasten bedden was goed. Men nam de tijd voor ons. Ook op een goede manier verwijzen naar andere afdelingen. Men nam de tijd voor ons.

Heel prettig geholpen in deze mooie grote woonboulevard.

De verkoopster heeft mij goed geholpen, door heel de woonboulevard door te kijken waar de juiste stoel of tafeltje te vinden was. Zij wist alles te vinden en begreep wat ik bedoelde. Ik vind dat er vele mogelijkheden zijn, maar toch. Ik vond het wel jammer dat ik niet dat kon vinden wat ik eigenlijk zocht. De maten waren niet aan te passen of de stof was niet in die bank mogelijk. Zo ook met de stoelen. Nu ja toch wat gevonden en hopelijk staat dat ook mooi. Aan de verkoopster zal het niet liggen. Nu maar afwachten hoe het uitvalt als het bezorgt wordt.

Enthousiast en meedenken

We zochten een bed-frame dat niet (meer) bestond, maar uiteindelijk na een week zoeken in heel Nederland door de adviseur toch gevonden werd. Prima service !

De keuze is reuze

Voor elk wat wils, zoveel keus en heel behulpzaam en goede uitleg

Thuisgevoel bij een super geleid bedrijf

Na fijn contact en aankoop Auping advies zijn wij voor tapijten heel fijn geadviseerd en wederom tot aankoop overgegaan. We hebben de outlet bezocht, super, ballenbad en restaurant gezien, maar nog niet alles, mooie Electriciteit afdeling. super prettig en vriendelijk personeel, huisgevoel We komen zeker terug als we iets nodig hebben. Mooie spullen, aanrader hiervoor om te rijden.

Uitstekend geholpen

Bij Poortvliet wordt je goed bijgestaan in je keuze van meubilair, assecoires e.d. het personeel is vriendelijk en kundig. Zijn zeer tevreden over het winkelen in uw bedrijf.

mooi bedrijf

goede uitleg.grote keuze .prima medewerkers. ben uitstekend tevreden.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE