Mooie tafellamp!

Hele mooie tafellamp! Precies zoals op de website, met een mooie spiraalvormige ledlamp amber, een heel mooi plaatje! Blij mee

Prima geholpen !

We werden fijn geholpen ! Goed advies !

Ben heel tevreden.

Er werd goed aandacht besteed wat onze wensen waren. We zijn in spanning hoe het resultaat zal worden. Zoals het gegaan is zijn wij zeer tevreden. ( De tips die wij van andere klanten kregen zijn uitgekomen)

Heel indrukwekkend

Een groot aanbod met veel mogelijkheden.Voor elke beurs is er wel een oplossing te vinden. Wat houtenzitkamerstoelen betreft, dat viel erg tegen.De trent draait allemaal om kuipstoelen bekleed, of in hard materiaal. Wat de ontvangst betreft in de Showroom bij een bepaald merk/product was het wachten geblazen. Het duurde er lang voor ik een verkoper sprak,daarnaast was de kennis van de producten niet zo hoog. Het bezoek liep voor mij een beetje rommelig. Maar met een commercele training komt dat goed. Wat mijn aankoop betreft, ik was daar tevreden over.

ALTIJD AL GEWELDIG GEHOLPEN.

Al jaren lang klant bij deze woonboulevard en keer op keer een positieve ervaring. Geweldig en aanbod en vriendelijke medewerkers. Toppie!

Een fijne winkel met mooie meubelen en goede service

Onze bestelde kast werd al heel snel geleverd door nette bezorgers die weten hoe zorgvuldig ze om moeten gaan met het binnen brengen van meubelen.

Ben geholpen zoals ik graag geholpen wil worden..vriendelijk, rustig, kundig, attent, beetje humor, kortom …top.

Vriendelijk en behulpzaam in een prettige sfeer

Uitgebreide informatie door de verkoper bij de samenstelling van onze aankoop/bestelling van het door ons gewenste meubel in een prettige sfeer zonder haast en zeker niet opdringerig

geweldig overdekt woonboulevaar

Als je hier niet kan slagen,ga je nooit slagen,voor ieder wat wils.

Prima geholpen

Duidelijke uitleg en informatie wat betreft t kopen v een kledingkast. Verkoop medewerkster was erg geduldig, vriendelijk en gaf ons goede service.

zeer goed

goede uitleg van deskundige verkoper

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Hadden alle tijd voor ons.

Ruime keuzen

Er zijn meubels voor ieders budget. Goed advies door verkoper ,daar om weer terug gekomen door vorige ervaring.

Voldoet aan verwachting en snel bezorgd en gemonteerd!

Alles klopte.

Prima geholpen.

We zijn prime en heel vriendelijk geholpen bij het maken van onze keuze en afhandeling.

Goed geholpen

Goed en met duidelijke uitleg geholpen

Super tevreden

Fauteul gekocht werd netjes geleverd, de stoel ging al snel kraken, na contact met de woonboulevard werd de stoel vervangen door een nieuwe stoel. deze ging ook al snel kraken ligt aan het onderstel. opnieuw contact gezocht met de woonboulevard. We mochten een ander model komen uitzoeken die wat steviger was. dit gedaan stoel werd snel geleverd en we zijn zeer tevreden niet alleen over de stoel maar ook met name de goede service die we hebben ontvangen van de woonboulevard.

Prima zaak met voor ieder wat wils!

Al jaren klant en alles wat we daar gekocht hebben is van prima kwaliteit met service en levering! Kortom gewoon topzaak!

goede uitleg,goede serves

goed geholpen,goede afwerking,bij het kopen,

Uitstekend geholpen

Wij zijn uitstekend goed geholpen,en hebben een zeer goed advies gekregen over wat wij besteld hebben bij een verkoper. TOP

Goed en vakkundig geholpen

Wij zijn al jaren trouwe klant Als we iets in huis nodig hebben, dan twijfelen we geen seconde en rijden gelijk naar Poortvliet. Goed geholpen, goed advies vriendelijk en geen aanbetaling.

Topservice!

Door eerdere ervaringen met de aanschaf van een vloer teruggegaan en wederom top geholpen door dezelfde verkoopster! Antje denkt mee in oplossingen en heeft heel veel kennis van zaken!

Goede begeleiding en fijne adviezen bij de keuzes die we maakten

De floormanager was duidelijk niet in haar hum, had duidelijk geen zin om klanten te helpen. Daar stond ze boven,dus waren we blij dat er een collega kwam die ons verder hielp. Heel leuk geholpen door dhr Stange. Luisterde naar onze opmerkingen en wensen. Gaf goed advies en nam alle tijd. Chapeau voor hem. Volgende keer vragen we gelijk om zijn hulp

fantastisch geholpen

ik ben twee keer geweest, kom zelf uit Nieuwegein maar door een nichtje bij Poortvliet gekomen en ik kan niet anders zeggen als geweldig

Geweldig om tijdens een leuke en gezellige dag eeen compleet nieuwe kamerinrichting uit te zoeken.

Zowel voor de vloer en gordijnen als voor de meubelen werden wij geholpen door kundige medewerkers die ook echt de tijd voor ons hebben genomen. Wij hebben samen met hen tijdens een gezellige dag een goede keuze kunnen maken.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE