fantastisch geholpen

ik ben twee keer geweest, kom zelf uit Nieuwegein maar door een nichtje bij Poortvliet gekomen en ik kan niet anders zeggen als geweldig

Geweldig om tijdens een leuke en gezellige dag eeen compleet nieuwe kamerinrichting uit te zoeken.

Zowel voor de vloer en gordijnen als voor de meubelen werden wij geholpen door kundige medewerkers die ook echt de tijd voor ons hebben genomen. Wij hebben samen met hen tijdens een gezellige dag een goede keuze kunnen maken.

Woonboulevard Poortvliet is eigenlijk onze leverancier voor al onze meubelen die we door de jaren heen gekocht hebben. Waarom? Grote keuze Goede service Goed advies Goede kwaliteit

heel goed

heel goed

Goede uitleg en zeer vriendelijk ontvangen

Wat een keuze!

Prachtige winkels, heel veel keuze maar uiteindelijk geslaagd

Fijne service net personeel

Is nog niet bekend

Zijn goed en vakkundig geholpen kan over de artikelen nog niks zeggen,deze moeten nog geleverd worden.

Prachtige winkel

Vriendelijk personeel...mooie overzichtelijke winkel. Veel keus, voor een grote en wat kleinere portemonnee. Wel jammer dat wij onze bestelde stoel van €850,- zelf moeten komen afhalen. Dat vind ik een achteruitgang. Meubelstukken vanaf een bepaald bedrag kunnen toch in een gecombineerde rit tegen een kleine vergoeding best thuis afgeleverd worden.? Volgende keer denk ik er dus 2x over voor ik een aankoop doe,

Super service

Super service als er iets is wordt het heel snel opgelost zeer tevreden.

Een snelle oplossing

Ben erg tevreden over de snelle oplossing door de fabriek. Ze maakten al snel een afspraak en het euvel was in de korte tijd verholpen.

Ben super goed geholpen in de winkel.

in de winkel werd ik heel goed geholpen dat was door een heel aardige mevrouw .Bij aflevering ook super tevreden. Waren heel aardige en kundige jongens. Alle lof daar voor.

Uitstekende service en hulp

Goed geholpen bij een vraag over een verzekeringskwestie m.b.t. in het verleden bestelde eetkamer stoelen

Service

De service is netjes en correct afgehandeld

De ervaring is zeer positief

De beloftes zijn heel goed nagekomen

Alles fantastisch gedaan!

Wij hadden heel wat gekocht en besproken. Alles is op tijd geleverd en naar tevredenheid aangebracht. De mannen die het PVC gelegd hebben en de raamdecoraties hebben opgehangen waren twee kanjers! Het is allemaal zo netjes geworden!

Alles duidelijk via mail telefoon contact

Zonder problemen netjes op tijd geleverd en heel goed in elkaar gezet. Wat een vaklui.

Fijne winkel.

Wij kopen al jaren bij Bouwman- Potter en zijn altijd tevreden over het contract in de winkel tot en met de aflevering.

Moest wel met een paar stoelen terug i. v. m. Plooien

Met 3 eetstoelen terug gemoeten ivm plooien in de rugleuningen maar prima opgelost.... Heb 3 nieuwe mee gekregen

Mooie winkel en goed personeel

Wij komen al jaren bij woonboulevard Poortvliet, hebben er al bijna alles gekocht. Pas bij het opstellen van de opdracht kwamen we er achter dat er tegenwoordig betaald moet worden om het gekochte een tafel van meer dan €1.100.- voor de levering betaald moet worden. Bedenken ons in het vervolg wel en vinden dit geen service. Nadien barkrukken gekocht bij van Bommel van totaal € 400,- die werden wel gratis bezorgd !!! Groetjes. A.W. Wagemakers

Aardige bezorgers

Netjes afgeleverd en op zijn plaats gezet.

Heel tevreden

Snelle levering van een pooi product

Uitstekend geholpen ondanks alle tegenslagen

De hanglamp werkte na vier jaar niet meer. Lamp terug naar leverancier. Uiteindelijk gerepareerd retour. Na 7 dagen weer kapot. Tenslotte nieuwe lamp ontvangen zonder kosten!! Die werkt goed. Complimenten voor de mensen van de retourafhandeling. Zeer dienstvaardig!!!!!

kei goed

na 51 jaar is het nog steeds goed anders wasik niet weer geweesd zijn dat pluimengenoeg doe de oude baas de groeten

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE