Service gericht en goed product

Service gericht en goed product

Fijne winkel met ruime keuze en goede service

Wij komen en kopen al jaren bij Poortvliet. Een fijne winkel met veel keuze en goede service.

Tevreden maar vreemd dat op 1 dag 2 verschillende bedrijven een gedeelte van mijn aankoop af komen l

Tevreden maar onbegrijpelijk dat op een dag 2 verschillende bedrijven mijn aankoop af komen leveren. Zij hebben dit wel correct gedaan.

Fijne zaak

Goede adviseurs en goede service

Mooie winkel, ruime keus. Bezorging goed en netjes

Zeer goed en vriendelijk

Goed en deskundig geholpen in goed overleg voor de behoefte.

Snel en correct

Reactie op mijn mail naar hun was snel. Tevens belden ze mij terug om tot een aankoop te komen. Inzet bij leveren info aangaande het artikel was goed

Voortreffelijk

Prima geholpen

Nette en overzichtelijke woonboulevard

Mooi en voor ieder wat wils. Ruime keuze in verschillende prijsklassen. Vriendelijk behulpzaam personeel,

Ben zeer goed geholpen

Ik was op zoek naar een bankstel en ze hebben me goed geadviseerd om de juiste keuze te maken

mooie producten, klantvriendelijke en goede service

Ik kan alleen maar positief zijn over woonboulevard Poortvliet. Er is een ruime keus in producten, in verschillende prijsklassen. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan voldoende. Zo ook de service en klantvriendelijkheid.

Aankoop sta op fauteuil

Wij zijn goed voorgelicht en hebben een goede keuze kunnen maken

Zelfmontage viel tegen

In mijn ervaring viel de zelfmontage tegen omdat er geen gaatjes waren voorgeboord en de poten moesten zodanig strak geschroefd worden dat het n halve middag heeft geduurd helaas.

zijn netjes en goed behandeld

er werd goed tijd aan ons bij het uit zoeken van een bankstel

Heel veel wonen op 1 locatie

Als je iets zoekt, dan is het er. Je wordt deskundig geholpen en prijstechnisch is er in diverse segmenten te zoeken

De verkoopster was heel behulpzaam en vriendelijk.

Maar in het restaurant was het personeel nors en onvriendelijk, jammer.

Wij zijn geweldig goed geholpen door Petra ,die alle tijd nam en met ons mee dacht PERFECT

moeilijk

hoe kan ik tevreden zijn als mijn bankstel (op voorraad) nog niet geleverd is?

uitstekend

alles prima

Super geholpen en wat een geduld!!

Wat een super goede begeleiding krijg je op de slaapafdeling. Geweldig. Geduld en meedenken voert de boventoon! Vriendelijkheid ten top. Een aanrader om daar iets te kopen. Peti en collega's we willen jullie erg bedanken!!

Perfect advies

Wij zijn bijzonder prettig geholpen bij de aanschaf van een nieuw matras en kregen op alle onderdelen een perfect advies van de medewerker.

Fijn geholpen goede benadering.

Prima geholpen incl koffie

Prettige ontvangst, vakkundige verkoper en nakomen afspraken

Zie hierboven.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk!

Wij zijn op een zeer efficiënte en vakkundige wijze geholpen! Afspraken worden nagekomen.

ik wacht eerst af tot de levering

Mijn ervaring was verrassend. Telefonisch afspraken maken en bij mijn komst was het toch anders.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE