Fijn geholpen en te woord gestaan.

Wij zijn heel fijn geholpen , niet opdringerig. Goed advies gekregen op een prettige manier. Daardoor hebben we ook gelijk gekocht. Kregen koffie en voor tussen de middag een lunch bon.

mooie kast, snelle levering!

We hebben een kast besteld met een levertijd van 3 a 4 weken. Na 6 dagen werd ik gebeld dat de kast al binnen was, helemaal blij!!!

Prima geholpen geen probleem

We waren op zoek naar een leuke nieuwe hoekbank en hebben die tegen een mooie prijs gevonden. Deed aan al onze verwachtingen

Prima winkel

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

goed ontvangen door petie en vakkundig en in alle rust voorgelicht,dacht goed mee

Fantastische ervaring met een topstyliste!

Wij zijn door Patty heel erg vriendelijk ontvangen en hadden meteen een klik qua stijl. Zij had al heel erg veel voorbereid en zat wonderwel meteen op dezelfde golflengte! Veel tips, geduld en voorbeelden later hebben we met veel plezier en een fijn gevoel besteld! Ook een zeer leuke samenwerking tussen de afdelingen gezien, knaps staaltje collegialiteit!

Ruime keuze, gesjeesd personeel

Poortvliet heeft na onze recief contact opgenomen en excuses aangeboden. Tevens hebben we nog een mooie bos bloemen gekregen. Prima oplossing.

Tegenvallend dat het niet op voorraad was

de lamp die ik uitzocht was niet op voorraad en het duurt 4 weken voordat hij geleverd wordt. Kijk ik op internet zie ik dezelfde lamp , dezelfde prijs, op voorraad. Vandaag besteld en morgen in huis. Ik voel me dan toch wel wat bekocht bij jullie! en ik moet hem dan ook nog zelf komen halen! Jammer hoor. met vriendelijke groet Mevr E v Overveld

Prima geholpen en alle tijd voor uitleg

Prima geholpen en alle tijd voor uitleg

Wat een betrokken en meedenkend personeel.

Tijdens onze bestelling had Sven al de gratis styliste ingeschakeld om tot een definitief resultaat te komen. De styliste deed ook nog een suggestie qua kleuren voor de muren in ons toekomstige appartement..

Goed advies, veel keuze, vriendelijke medewerkers

We kwamen oriënteren, maar kregen zulke goede adviezen dat wij veel bij Poortvliet bestelden. Men nam de tijd, luisterde goed, gebruikte de computer voor een goede 3D-ervaring. En we kregen nog een lunch aangeboden ook. Zo kan het ook!

Héél tevreden!!!

Ik ben door Jeroen heel hartelijk ontvangen en hij heeft mij "wegwijs" gemaakt in mijn zoektocht naar een matras. Hij liet mij de verschillen "voelen" en in overleg en rijp beraad heb ik mijn bestelling gedaan. Zoals altijd ik van u gewend ben: je wordt op een vakkundige en heel persoonlijke manier geholpen en te woord gestaan, zo ben dus ik niet tevergeefs naar de Woonboulevard afgereisd. Dankuwel voor alles!! Ik wacht de levering af...... Met hartelijke groet, Adri Poortvliet

Goede hulp met de verkoopster, goede uitleg over het product en de bezorging.

Alles perfect afgehandeld!

op de afgesproken termijn is alles in een keer prima verzorgd afgehandeld. Ga zo door!

Zeer snelle en deskundige bediening

Ik was blij verbaast dat er ondanks de drukte zo’n snelle hulp.

super netjes geholpen

netjes geholpen en goed advies gekregen

goede service

Jammer dat we geen koffie muntjes kregen

Aardige medewerkster, we hadden voor een behoorlijk bedrag 6 nieuwe eetkamerstoelen gekocht en we kregen niet eens een paar muntjes voor een bakje koffie. Daarna toch ook nog maar verlichting gekocht en een hoop fittingen meegenomen. Toen heb ik zelf maar gezegd dat ik onderhand wel toe was aan koffie. Tja en toen kregen we elk 1 muntje. Triest hoor.

uitstekend, niet opdringend, alle tijd nemend ,goed luisterend ook naar bestedingsmogelijkheden

kernachtiger dan hierboven kan ik het niet omschrijven

Mooie collectie, vriendelijk personeel, en de service afhandeling een dikke 10

Na levering van onze meubelen werd alles netjes geplaatst, er was een kleine beschadiging en dat is super afgehandeld.

Top in één woord

Top in één woord

Top ervaring

We hadden geen afspraak en moesten nogal even wachten voordat er een verkoopster beschikbaar was. Toen dat eenmaal het geval was werden we deskundig geholpen.

Prettige voorlichting

Goed geholpen met de afspraak, dat de super grootte bank Traffic retour kan indien niet in het interieur past. Prima geregeld, bank staat er super mooi.

Prima geholpen

Prima geholpen goed advies