professioneel opgelost

klacht/ervaring is prima opgelost nu alles naar tevredenheid

Perfecte en adequate behandeling.

Bij onze zoektocht naar boxsprings werden we zeer goed geholpen door de verkoper Jeroen. Zijn vakkundig advies heeft ons uiteindelijk over de streep getrokken om 2 boxsprings te bestellen. Bedankt voor de enthousiaste behandeling.

Geldig geholpen

Heerlijk vriendelijk geholpen in de outlet Echt super Meubels werden even in optie gehouden zodat we thuis konden meten Echt top

Prima geholpen

Gewoon een fijne winkel

Zijn goed geholpen en een mooie stoel gekocht

Prima uitleg

Vooraf hadden m'n vrouw en ik afgesproken dat we orienterend een uurtje gingen kijken voor een nieuw bed. We werden netjes welkom geweten, ruim en langdurig advies zonder enkele drang om te moeten kopen. We zijn binnengekomen om 11.15 uur en vertrokken om 16.30 uur !! En een nieuw bed gekocht.

goed en nettigs afgehandeld

de monteurs hebben nettigs gewerkt en de afhandeling is naar verwachting gereed het ziet er nu weer prima uit

Alles perfect

Goede service, personeel helpt de klant super goed

Bank netjes hersteld en sneller dan verwacht

Bank doorgezakt. Na melden sneller opgehaald dan verwacht en sneller hersteld teruggebracht dan verwacht. Herstelling onzichtbaar. Kan niet anders dan tevreden zijn.

Relaxfauteuil gerepareerd

M'n relaxfauteuil is gerepareerd nadat de lendensteun niet meer leegliep. Wel blijven de bedieningstoetsen nog regelmatig hangen.

Kwaliteit, Kennis en Kunde, kortom alles onder 1 dak

Woonboulevard Poortvliet heeft alles wat men verwacht, ja zelfs meer. Wij hadden een kast op maat besteld en een boxspring. Door omstandigheden van de klant kon deze niet op de afgesproken datum worden geinstalleerd. En moest dit worden uitgesteld. Men deed hier totaal niet moeilijk over, sterker nog. De verkoper belde zelfs op hoe het met ons ging en wanneer de kast gemonteerd kon worden, kwam voor hem op de laatste plaats. Hierdoor waren wij zeer geraakt. Na ons herstel hebben wij een datum afgesproken om de kast en bed te laten bezorgen cq monteren. Dit naar onze volle tevredenheid. Woonboulevard Poortvliet, ga zo door en wees zuinig op uw gekwalificeerde en betrokken medewerker !

Tevreden

Zeer goed geholpen ondanks een klein defect.

Kom zeker terug

Een prachtige zaak en super geholpen door de verkoper. Echt iemand die met je meedacht. Ben heel blij met mijn aankoop ,denk ik, dus hoop dat ik die gauw thuis krijg

Netjes opgelost

beoordelen kan nog niet

Ik zou graag een beoordeling geven, maar onze bestelling is nog niet binnen. Als ik van de verkoopster uit moet gaan kunnen we over drie maanden dus eind maart pas een beoordeling geven. Dan zal alles hoop ik afgerond zijn. Daarna kan ik een totaal oordeel geven. Ik zet aanbevelen dus voorlopig op nee

Vlotte en goede afhandeling

Fijn geholpen

het maakt je dag om hier binnen te zijn

grote voorraad vriendelijk en vakkundig advies

Leuk geholpen, snelle levering

Leuk geholpen, snelle levering

Top advies!

Ik ben goed geholpen en heb top advies gekregen bij mijn aankoop. Ze nemen de tijd en hebben kennis in huis. En ontzettend veel keuze!! Als je hier niet slaagt, dan vind je het echt nergens.

Uitstekent

Wij zijn heel goed geholpen We hebben goed onze keuze kunnen maken En fijn ontvangen met een lekker kopje koffie met koek Goede uitleg over de aankoop

gastvrij, deskundig ontvangen en geholpen bij onze keuze eetkamerstoelen

Altijd gezellig om een rondjes te lopen op zoek naar juist voor ons "het beste van het beste". Deze keer op zoek naar eetkamerstoelen en die vonden wij bij Henders en Hazel. Toen een lekker bakkie en wij waren geslaagd.

Zeer goed en professioneel

Ongelofelijke keus aan keukenstoelen. Groot assortiment, deskundig personeel - hele goede ervaring.

super tevreden

1 woord ; super tevreden (dus eigenlijk twee woorden) Overigens: reeds eerder ingevuld

Een óp en top kwaliteits-woonboulevard.

Zeer nette binnenkomst op groot en ruim parkeerterrein en imposante ontvangsthal waar o.a. een gastvrouw aanwezig is. Bewegwijzering aanwezig, evenals een zeer groot en cosey restaurant. Alles oogt in de woonboulevard schoon en opgeruimd, en het personeel groet iedereen vriendelijk en is behulpzaam. Wij kochten hier onlangs een nieuwe bank en rekenden bij de kassa af rond 12 uur. Tot onze verrassing kregen we allebei een kadokaart om diezelfde dag aldaar een gratis lunch te mogen nuttigen. Kijk, dát is pas het toppunt van een klantverwachting overtreffen!

De service was heel goed

Heel blij met de goeie service in korte tijd

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE