Wij zijn fantasties geholpen , heel vriendelijk en goede adviezen gekregen .

deskundige uitleg

We werden goed ontvangen en de verkoper nam echt goed de tijd om alles goed uit te leggen. Goed advies is heel belangrijk, zeker als je een nieuw bed gaat kopen. We kregen de tijd om vragen te stellen en zijn met een goed gevoel weer naar huis gegaan. Nadat we de koop hadden gesloten.

Heel tevreden

goede vakmensen en vlot in elkaar gezet

Een fijne zaak met heel prettig personeel.

Begrijpen de wensen van hun klanten goed en weten altijd wel een oplossing. Beslist aan te bevelen.

Hoe wij geholpen zijn was prima.

Al snel , toen we naar de kleden stonden te kijken, kwam een medewerkster naar ons toe en die heeft ons heel goed geholpen. We gingen met een voldaan gevoel naar huis.

Tevreden

Prettige, behulpzame hulp in de winkel. Bezorging prima!

heel goed

geweldig geholpen door een vriendelijke medewerkster en goed advies

Heb goed contact gehad met medewerker en een goed advies gekregen

Klant is koning(in) top service.

Ik werd heel snel teruggebeld en er kwam al snel een servicemonteur voor mijn matras. Jullie besloten om een nieuw matras te leveren. Super!

Goed bereikbaar, gastvrij en ruime keuze.

Na een voorspoedige rit konden we voor de deur parkeren. Zochten eetkamerstoelen en vonden een verbluffend grote selectie over twee verdiepingen verdeeld. Op ons verzoek om advies kwam een verkoper erbij zitten, bood koffie aan en beantwoordde onze vragen. Onze opdracht voor 6 stoelen in diverse kleurcombinaties werd door hem in het systeem ingevoerd. Hij nam de tijd voor ons.

Woonboulevard waar je prettig en deskundig wordt behandeld.

Ruim en breed assortiment. Prettige en deskundig personeel. Er wordt voldoende tijd genomen om je voor te lichten, zodat je een goede keus kunt maken.

Netjes en keurig geholpen

Wat ik jammer vind is dat de koffiemuntjes ,bij aankoop, er niet meer zijn. Was altijd gezellig om na je aankoop even wat te gaan drinken en alles eens door te nemen. De winkel mag wel iets moderner en uitdagener worden.

Zoals gewoonlijk; weer PERFECT!!

Ondanks dat onze Duettes toch al bijna 5 jaar hangen, werd meteen actie ondernomen toen een ervan niet meer sloot. De monteur kwam opnemen wat ermee kon zijn en omdat het ter plaatse niet te verhelpen was, heeft hij de Duette meegenomen om naar de fabrikant te sturen. Kon wel wat tijd duren, gaf hij aan. Maar wat schetst onze verbazing, na 2 weken kregen we al een telefoontje dat de storing verholpen was. En net zo netjes weer terug gehangen én weer door een vriendelijke en correcte medewerker van Woonboulevard Poortvliet! (schoenen uit achter de voordeur hé!) Hartelijk dank opnieuw.

Super advies

Goeie adviseur heeft prima geholpen bij de aankoop

Heel tevreden

Zeer goede service gehad

Grandioos, mooie winkel

Mooie winkel, met een grote keuze, voor ieder wat wils. Correct geholpen en vriendelijke mensen. Hoe het thuiskomt, gaan we afwachten, maar hebben er het volste vertrouwen in. Kom er zeker nog een keer terug.

Heel vriendelijk geholpen

Heel goed geholpen Alleen ze vroegen of ik de bank en stoelen wilde laten behandelen voor een meer prijs ik vond dat goed Maar thuis ging ik de bestelling lezen en zag dat er spuitbussen werden bij geleverd en ik het zelf zou doen Maar omdat ik sinds maart weduwe ben wil ik dit niet zelf doen Ben terug gegaan maar wie mij heeft geholpen was er niet Toen ben ik geholpen door een andere medewerkers En er kwam een meer prijs bij om het door jullie te laten doen Heb dat wel gedaan maar zo ik begreep bij de aankoop zouden ze het bij jullie of de fabriek doen Veder ben ik wel heel goed geholpen en de verkoper nam alle tijd Vriendelijke groet annie goorden

Uitstekende service

Snelle beantwoording van mijn totaal onverwachte grote schade

geweldige keuze . wie hier niet slaagt , slaagt nergens .

Geholpen door een deskundige verkoopster met liefde voor haar vak.

alle tijd

ik vind het wel wat misleidend bij ons gaat het over een stoel dan heb je een stoel uitgekozen en dan kijk naar de prijs maar dan ga je bestellen dan komt er nog een bedrag bij voor de motortjes en dat verwacht je niet mvr Havermans

Ondanks dat mijn bestelling nog moet worden geleverd, ben ik graag in de woonboulevard Poortvliet. Altijd hartelijke ontvangst- duur, maar goede kwaliteit- enorme assortimenten- goed eten in het restaurant- ondanks de drukte, wegens de grote ruimtes, heb je daar geen last van. Wens het bedrijf een commercieel aantrekkelijke voortgang. Johanna ‘t Hart O…ja ik ga daar ook altijd tanken!

Zeer goed bevallen

Bij binnenkomst netjes wegwijs gemaakt door een vriendelijke mevrouw. Bij aankomst op de bewuste afdeling zeer goed geholpen en uiteindelijk ook geslaagd van een mooi bankstel

Geweldig advies

Na een rondgang langs diverse zaken in Zeeland en Zuid-Holland werden we in Poortvliet uitstekend geadviseerd en geholpen door Patty. Na weken twijfelen hadden we het gevoel einde stappen te maken. Week later 3D presentatie en alles besteld wat we wilden.

Vlot geleverd

Mijn vrouw is super content met het beeldje dat ze voor haar verjaardag kreeg. Het werd vlot op tijd geleverd.

Keurig geholpen.

zie boven