All inclusief lijkt t wel. Zeer tevreden

Verrassend door de grote keuze en zeer goed geholpen

Prima geholpen

Heel goed advies gekregen. Heb nog nooit zo’n lekker bed gehad.

3xscheepsrecht

Na het plaatsen van ons Auping bed problemen met de wieltjes (hoofd board komt aan één kant mee van de wand) en de sluiting van de twee bed helften. Bij de levering verkeerde wieltjes. Na een paar dagen de juiste wieltjes geplaatst. Na een aantal weken de verkoper van ons bed gesproken en hij zei meteen dat de wieltjes niet goed geplaatst zijn. Dezelfde monteurs proberen het op te lossen, maar dat lukt niet. Paar dagen later andere monteurs en die fixen het wieltjes probleem in een paar minuten en plaatsen ook de hendel op de juiste plek. Problemen opgelost,met dank aan monteur Andries en Auping expert MUSTAFA!

Wat een feest!

De ontvangst met een heerlijke kop koffie en een lekkere koek door Tim. Daarna hebben we op ons gemakkie kunnen rondkijken en zijn we toch weer terug naar Tim gegaan. We hebben voor een fantastische bank gekozen welke we aan het begin van onze zoektocht al gezien hadden. De bank was op voorraad dus 2 weken later staat hij nu al te shinen in onze woonkamer bezorgt door 2 vlotte mannen.

mooi artikel en supersnel geleverd (in goede staat)

Compleet geholpen

Onze kamer was aan een opfrisbeurt toe. Kasten/ eettafel- en stoelen waren 20 jaar (+) oud. Bankstel ruim 12 jaar. Na eerder vast te hebben rondgekeken om ideeën te krijgen, afspraak gemaakt met adviseuse. Gewapend met foto's en plattegrond alles uit kunnen zoeken qua meubelen, daarna met stalen naar de afdeling, wanden/vloeren/ raambedekking. Tenslotte naar de verlichting. Alles op elkaar afgestemd. Nu nog een keer terug voor accessoires. Kortom prima en compleet geholpen

Qua bestellen en levering in 1 woord : fantastisch…!!!

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Zeer goede begeleiding door Anouk en Antje bij het samenstellen van ons nieuw interieur. Goede adviezen en veel keuzemogelijkheden laten zien, ze namen hier alle tijd voor.

zeer positief

De dag van aankoop kreeg ik een uitgebreide uitleg en enkele tips. Ik werd tijdig geïnformeerd over de leveringsdatum en kon het hele traject van de levering volgen. De chauffeurs die de kast leverden waren zeer vriendelijk. Ze hebben na de montage alles degelijk gecontroleerd en hebben alles zeer netjes achtergelaten . Ik was zeer tevreden.

Goed meegedacht

Verkoper heeft goed geluisterd wat wij wilden

Foutieve voorraadinformatie

Lamp besteld en dan blijkt dat de voorraad informatie niet klopt. Netjes opgelost.

Uitstekende hulp en productkennis

Wij zijn uitstekend geholpen met het maken van de juiste keuze. Ook nadat we na een week toch nog een bedenking hadden en uiteindelijk toch voor een ander bijzettafeltje wilden kiezen werd dit door de verkoopster op een correcte en juiste wijze verwerkt.

Fijne winkel en deskundig personeel

Gezellige sfeer en goed advies staat hoog in het vaandel bij ons.

Erg fijn geholpen

Vlotte verkoopster, snel en adequate geholpen.

Lonneke heeft ons fantastisch geholpen, nogmaals bedankt!

Na een eerder oriënterend bezoek, bezochten we de winkel om de order te plaatsen. Gelukkig wist Lonneke nog precies wat we graag willen en was de aankoop snel gemaakt.

Gezellig dagje met alles onder één dak

Als je hier niet kunt slagen slaag je nergens! Prachtig opgezette woonboulevard, Vriendelijke verko(o)p(st)ers. Mooi restaurant, enige puntje van kritiek zijn de prijzen in het restaurant tov de geleverde kwaliteit. De prijzen liggen zelfs hoger dan in bv Rotterdam. Maar goed je bent niet verplicht er gebruik vangen maken.

Ik heb hier altijd een thuis gevoel!

Wij maken er altijd een leuke dag van, vaak hebben we meerdere dingen nodig. Nu ook weer, we zijn op drie afd. geslaagd met het kopen ervan. Ons verlang lijstje is afgewerkt.

Keuken incompleet afgeleverd vervangende kookplaat is geen sierrraad.

Keuken gekocht best prijzig .Was niet compleet,vervangende kookplaat werkt voor geen meter.

buitengewoon

Wij zijn al heel lang klant. Als er iets niet goed zou zijn waren wij niet zolang klant gebleven.

Professionele begeleiding bij keuze van bankstel

Prima ontvangst in winkel. Rustige, hulpvaardige hulp( meedenker en geen “voordenker”). Duidelijke afspraken omtrent de levering; levering week eerder dan gepland. Correcte aflevering en montage meubels.

prima.

We zijn goed geholpen. Goed advies en we zijn er zeer tevreden mee.

Fijne medewerkster zij krijgt een 10 met een griffel

Fijne zaak , goed personeel, een rede om in deze zaak terug te komen.

Top voor de klant

Geweldige winkels

mijn bestelling is nog niet binnen

ik kan nog geen cijfer geven want mijn bestelling is nog niet binnen

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE