vriendelijke en deskundige bediening

de laatste 4 weken ben ik niet in de winkel geweest, dus begreep ik de vraag nu niet goed.

Goede uitleg en deskundig advies.

Wij zijn prettig geholpen. De verkooper heeft alle tijd genomen om ons deskundig te adviseren.

Goede service en afhandeling!

Problemen met de stof en constructie van onze bank na 3 jaar, goed opgelost door Poortvliet met duidelijke en goede communicatie!

Na slechte ervaring prima opgelost

Hebben een mail naar Hans Bouman gestuurd omtrent dit voorval. Er is gisteren 2x gebeld vanuit uw vestiging naar ons. Zat helaas een hele dag in vergadering en kon niet opnemen. Verwacht dat jullie nogmaals bellen of een schriftelijke reactie geven. Verwachten een gesprek met Hans Bouman. Hans is langs gekomen en heeft een prima oplossing bedacht waar wij heel blij mee zijn.

Enorm betrokken en alles vrijblijvend..

Niets is zo vervelend als je het gevoel hebt dat je niet anders kan en dat je bijna gedwongen voelt om iets te kopen. Dat was hier echt niet het geval. De informatie die verteld werd, de vrijblijvendheid die daarbij kwam dat maakte juist dat wij voor de producten gekozen hebben. Enorm tevreden over de service en betrouwbaarheid. Wij kunnen niet wachten totdat ons huis gevuld is met deze producten!

Zeer goede ervaring met plaatsen en nabehandeling.

Twee zaken moesten opgelost worden, een aan de kast en een aan het bede dit is vakkundig gedaan. Totaal zeer tevreden over het leggen van de vloer, vitrage etc. en slaapkamermeubels en bed.

Erg gezellig om te shoppen

Erg leuke winkels we hebben al onze nieuwe meubels kunnen shoppen altijd hele goede service

We werden prima geholpen. Goede uitleg en waren erg vriendelijk.

Super service en uitgebreid aantal producten van mooie merken

Zowel bij de auping afdeling als bij de kasten-en vloerbedekking was er een ruime keuze en vriendelijk personeel. We gaan er zeker naar terug

Goed advies

Alle tijd om rustig rond te kijken en zitcomfort uit te proberen. Deskundig advies. Minpunt, buiten de invloed van Poortvliet, de lange levertijden.

Bij het afhalen van de 4 stoelen een snelle en goede afhandeling. Klantvriendelijke medewerkers.

Goede en snelle levering

Vriendelijk bij aflevering en goede service.

Absolute aanrader!

Het winkelen, slenteren, zoeken is helemaal niet mijn ding maar bij jullie werd het een feest! De zeer betrokken, rustgevende medewerkster voelde onze wensen, twijfels erg goed aan en adviseerde op een nette, correcte wijze. Wij zijn dan ook, mede hierdoor op het gewenste product uitgekomen. En als ‘kers op de taart’ werd op mijn verzoek alles in het werk gesteld om de stoelen voor onze feestdag, als verrassing voor mijn vrouw te leveren, wat dan ook gelukt is! Hartelijk dank nogmaals voor de betrokkenheid, het meedenken. Een dikke 10! En het zijn nog eens super-stoelen ook!!!

Het assortiment

Heel fijne verkoper en goed geholpen

Mijn ervaring was prettig en ik kreeg hele goede tips En bruikbare adviezen

Professioneel personeel

Echte valmannen. Proficiat

Overweldigend

Van alle markten en merken thuis en gezellig vertoeven,fijn personeel!!!

Prettig geholpen

Prima geadviseerd Montel Traffic. Jammer dat ik na aankoop een recensie las over de aankoop van Montel Traffic van iemand die daar ernstige problemen mee had. Er kan altijd iets zijn. Ik hoop dat dat ons gespaard blijft doordat de interne controle voordat het op transport gaat uitstekend plaats vindt. Overigens probleem is voor deze mensen goed opgelost door Poortvliet.

Top je kunt eerst rustig rond kijken zonder dat er een verkoper achter je staat met de vraag kan ik u helpen

goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. goed advies gekregen over de verschillen in de meubels zodat wij een voor ons prima keuze konden maken. Zeer uitgebreid assortiment voor ieder wat wils. Jammer dat de levertijden soms erg lang zijn, maar dat heeft uiteraard te maken met de leveranciers

Goed en degelijk bedrijf

Wij zijn al jaren tevreden klanten, heel blij mee hoe poortvliet alles regelt.

Snelle afhandeling.

Het probleem was binnen een dag opgelost!

prettige en behulpzame verkoopster.

In eerste instantie was het niet ons gewenste deal met de bedrijfsleider die niet veel meegaand was. Daarna toch nog een overeenkomst gesloten voor de koop van een hoekbank met een verkoopster.

Prima winkel

Wij zijn hier al verschillende keren geweest en werden steeds prima geholpen, een winkel om je thuis te voelen

snel, goed en vriendelijk

Ik werd keurig op de hoogte gesteld wanneer de bezorgers kwamen. Ze waren vriendelijk en zeer behulpzaam. ( mijn oude ledikant moest namelijk weggehaald worden ) Alles hebben netjes en vakkundig gedaan .

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE