Wij waren er van overtuigd om eetkamertoestellen te kopen met glij-onderstel. We hebben ons laten overtuigen toch stoelen te nemen met een onderstel met de "nieuwe" wieltjes op onze parketvloer. Tot nu toe bevallen deze stoelen uitstekend.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat onze collega van de afdeling Verkoop u kundig en met het juiste advies heeft kunnen helpen tijdens de aankoop van uw stoelen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer goed geholpen door de medewerker en dacht met ons mee.
Fijn om te horen dat u zeer goed geholpen bent door onze collega van de afdeling Verkoop tijdens de aankoop van uw meubel. Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Kundige mensen deden hun werk goed!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent tijdens de aankoop in onze winkel en dat verder alles volgens afspraak verlopen is. Veel plezier van uw aankoop en wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij werden heel correct geholpen, deskundig advies.
Wat fijn om te horen dat u correct en kundig geadviseerd bent door onze collega van de afdeling Verkoop tijdens de aankoop van uw meubel. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Fijne ervaring goed geholpen door een aardige kundige dame.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Heel fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door onze collega van de afdeling Verkoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De heren hebben vlot afgeleverd, goede uitleg gegeven alles goed verwerkt.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, een mooi compliment voor onze bezorgers. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Het probleem netjes opgelost
Wij zijn blij dat we uw servicemelding naar tevredenheid hebben kunnen oplossen voor u. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en graag tot ziens in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Tijdens de sale een mooie bank gekocht bij Montel. Goed geholpen door de medewerker. Netjes thuis gebracht en oude meubels retour. Gewoon keurig geregeld!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen tijdens de aankoop van uw bank en bij het afleveren thuis. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ze hebben de benodigde kennis en geven goede adviezen
Wat een mooi compliment voor ons! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
2 kledingkasten gekocht bij Woonboulevard Poortvliet. Samen met verkoper op basis van plattegrond toekomstige woning kasten samengesteld. Mooie kwalitatieve kasten die door monteur wordt geplaatst op aangeven datum van plaatsing. Prijs is acceptabel, ij heb geen zin om bij diverse bedrijven te shoppen. Woonboulevard heeft goede naam en daar vertrouw ik op!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen en hebben kunnen adviseren bij het uitkiezen van de kasten voor in uw toekomstige woning. Fijn dat u naar ons bent gekomen en vertrouwen in ons heeft. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De verkoopster weet waar ze over praat
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat onze collega van de afdeling Verkoop u kundig heeft kunnen adviseren bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Er wordt gevraagd om een beoordeling te schrijven. Deze vraag is voor een relax fantauil, maar deze is nog niet geleverd. Wel heb ik problemen met de leverings data,s van onze bestelling van een 3 en 21/2 zits Bankstel welke geleverd zou worden in week 37. Na enige weken krijg ik de mededeling, wordt geleverd in week 38. Na enige weken neem ik zelf contact op om te vragen wanneer hij afgeleverd wordt, wordt dus geen week 38 maar 40, nu weer iets later krijg ik een mail na een mislukt belletje naar onze kant het wordt week 42. Ik ben benieuwd wanneer dit stopt. Dus uw vraag hoe is het om bij u te winkelen, komen er nu toch wel gemengde gevoelens. Piet de Groot
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer of klantnummer aan ons door te geven zodat wij kunnen kijken hoe wij u verder kunnen helpen? Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Gewoon fijn geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat we u op een fijne manier hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw meubels en zien u graag nog eens terug! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Het advies van onze woonadviseur was zeer goed en deskundig, waar we vast liepen kwa kleur en indeling werden we op het goede spoor gezet door goede ideeën van de woonadviseur. We hebben goeden ervaring met de verkopers die niet de hele tijd achter je aan lopen zoal in andere winkels We werden door de verkopers goed geholpen en geadviseerd
Heel fijn om te horen dat onze verkoopmedewerkers u precies daar verder konden helpen bij uw aankoop waar u zelf vast liep. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring en u bent altijd van harte welkom om nog eens langs te komen bij ons. Veel plezier van uw aankoop! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
goed geholpen ,vriendelijke mensen top service.
Wij zijn blij dat u zeer tevreden bent over ons en onze service. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en graag tot ziens in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede service en veel keus , vriendelijke mensen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons aanbod, onze service en de collega's van de afdeling verkoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Service is uitstekend. Er werd goed meegedacht voor een oplossing van het probleem.
Wat fijn om te horen dat we met u mee konden denken en samen tot een goede oplossing konden komen. Hartelijk dank voor uw positieve review en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De monteurs waren amateuristisch De handvaten van de meubelen zaten niet vast Een is helemaal dol gedraaid en trekt je er zo af De monteur heeft dat ook wel gezien maar heeft er niets van gezegd Wij zijn al lang klant bij Woonboulevard Poortvliet ,dit hebben we nog nooit meegemaakt
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de levering niet volledig naar wens is verlopen. Onze excuses voor het ongemak wat hierdoor ontstaan is. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons uw ordernummer door te geven zodat we kunnen kijken hoe we u verder kunnen helpen. Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Door goed met elkaar te praaten zijn beide tot een oplossing gekomen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we samen met u tot een oplossing zijn gekomen, ook voor ons is dat van belang. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Volgens afspraak en vakkundige monteurs en netjes gewerkt
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat onze servicemonteurs uw servicemelding netjes en vakkundig hebben afgehandeld. Een mooi compliment voor hen! Wij wensen u veel plezier van uw meubels en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Reparatie snel vakkundig en netjes uitgevoerd
Wat fijn om te horen dat uw servicemelding snel en vakkundig opgepakt en afgehandeld is. Een mooi compliment voor onze servicemonteurs. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Monteur geweest had flesje bij iets bij gemaakt maar niet opgelost zij dat het zo hoorde jammer
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat uw servicemelding niet naar tevredenheid is opgelost. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons het servicenummer te mailen zodat we kunnen kijken hoe we u verder zouden kunnen helpen? Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Luisteren naar de klant en helpen je altijd
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en over de manier waarop onze verkoopmedewerkers u helpen bij uw aankoop. Een mooi compliment! Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Gewoon zoals afgesproken geleverd, nette bezorgers
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat alles naar tevredenheid is afgeleverd. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heerlijk bedje gekocht ,,de levering verliep volgens het plan .Mannen waren super vriendelijk en handig alles stond in een half uurtje op z’n plek ben zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze bezorgers uw bed vlot en kundig afgeleverd en gemonteerd hebben. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens bij ons langs te komen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE