Bouman en Potter verkoopt tafels met houtworm!
We hebben een salontafel gekocht waar houtworm in zat. Dit viel ons pas op toen hij was overgesprongen op onze dure boomstam eettafel. Dit omdat de salontafel al grof was van zichzelf. Op dat moment hebben we direct actie ondernomen en een ongediertebestrijder laten komen. Deze weet de noodzaak van dit soort problemen en kwam direct dezelfde dag nog langs. Dit heeft ons 163 Euro gekost. En we mochten door het gif 24 uur niet in de kamer komen. Nadat we Bouman en Potter inlichtten kregen we te horen dat ze de tafel kunnen komen omwisselen, maar dat er niets van de 163 Euro wordt vergoed. Daar hebben we natuurlijk niets aan. Dan ruilen we hem waarschijnlijk om voor een tafel waar weer houtworm in zit. Die kans is natuurlijk enorm groot. We kregen van Bouman en Potter te horen dat er zo vaak houtworm in de tafels zit (!?!) en dat we daarom altijd gelijk moeten bellen. Maar waarom zijn we dan niet van tevoren ingelicht???? Zodat we er alert op konden zijn??? En zodat we wisten dat we gelijk moesten bellen??? Daarop kregen we de reactie: we moeten voor al zoveel dingen waarschuwen, dat hij niet in het zonlicht mag staan, dat je op moet passen voor kringen, enz. Ik vind dat een reden van niets, want niet alleen is er schade aan de salontafel, maar ook aan onze peperdure boomstam eettafel! En dan ben ik blij dat we geen houten fundering hebben, want dan ben je nog verder van huis.
Ik vind het echt schandalig dat dit zo heeft kunnen gebeuren en dat er zo op gereageerd wordt, alsof het simpelweg een paar gaatjes zijn in je tafel.
Mensen let goed op: Koop vooral geen houtel spullen bij Bouwman en Potter, want de kans dat er houtworm in zit is groot! Ze vliegen over naar je andere houten meubels!