toch goed gekomen ,
Wij hebben onze tuin verbouwd, met afdak.
en wilden graag een loungset.
dus speuren via internet naar zo'n set.
kwamen uit bij Poortvliet 19 mei er één besteld was precies wat we wilden maat goed prijs goed 720 euro 13002622768
Lexinton Lounge set 4dlg 62276GT carbon black/ reflex black betalen via Klarna dus geen risico's. (ben altijd huiverig betreft internet bestellen)
helaas kwam de bezorgingafspraak via spammail binnen, dus werd door ons niet gelezen.
dus maar gebeld, omdat er stond uit voorraad leverbaar. ging dus anderhalve week over heen voordat deze kwam.
ja eindelijk 2 juni kwam deze binnen.!! vreemd moest gelijk betalen anders namen ze hem weer mee.. (klarna toch... klarna vond dit ook vreemd)
nu ontbrak ook nog het zit gedeelte van de set en hij ia antraciet in plaats van zwart. ( nu was antraciet geen probleem) aan de telefoon werd gezegd dan moet die retour duurt 2 weken(verpakking doos 1.65 x100x70 kun je niet laten staan 2 weken in de gang).naar een paar telefoontjes over en weer zei ik stuur maar een nieuwe, dan bouw ik deze zover op als de levering er is, haal ik het onderdeel eruit, omdat de vriendelijke dame aan de andere kant zei dat er nog een op voorraad was.
ik zei nog dit kost jullie veel minder om op deze manier te doen.
beter daar het onderdeel eruit halen en opsturen. ik foto's en tekening bij gevoegd. maar niets meer gehoord. dus weer bellen ! want van de kant Poortvliet hoor je echt niets.
blijkt deze dus overal in te ontbreken.
en nu stuurt de Fabriek er één op.......
we zijn erg benieuwd het is nu 16 juni en nog steeds niets.
toch spijt van via internet te bestelen.
zijn nu benieuwd naar volgende week!!!!!!!!!!
Even een Update er is netjes gebeld met excuses, onderdeel geleverd en nog bedankt voor het bloemetje. Fam Evers