Waardeloos, geen after sale service
Bank na 3 maanden geleverd. Bij plaatsing blijkt er een grote bruine vlek te zitten op de achterkant van de bank (merk Design on Stock). Toch in vertrouwen het gehele bedrag betaald omdat volgens de transporteur er een service aanvraag ingediend zou worden en iemand ter plaatse de vlek zou bekijken en beoordelen. Na 7 dagen niets gehoord te he wasbben een mail gestuurd. Krijg mededeling dat ze van niets weten. Alsnog zelf een aantal foto's opgestuurd, nu is wel een servicenummer aangemaakt. Na 7 dagen niets gehoord te hebben weer contact gezocht, antwoord was dat Design on Stock nog niet geantwoord had. Enige dagen later alsnog antwoord van Design on Stock via Poortvliet dat de grote bruine vlek normaal is en hoort bij deze stof. Dossier is voor hen gesloten. Voor mij is het kopen van verdere meubelen gesloten bij dit bedrijf dat niet de moeite neemt om mijn klacht serieus te behandelen.
Moraal: betaal bij hen nooit het hele bedrag bij fouten in de levering. Vertrouw een Nederlands bedrijf als Design on Stock niet om een verwachtte goede after sale service na levering.