Prachtig bedrijf met volop keus, en in alle prijsklassen. vriendelijk personeel , fijn restaurant, goede parkeergelegenheid
Wat een mooie woorden voor ons bedrijf, onze collega's en onze service! Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer attente en beleefde servicemonteur die een luisterend oord had.
Een sublieme serviceverlening is een mooi compliment! Hartelijk dank daarvoor. Wij zijn blij om te horen dat onze servicemonteur u naar tevredenheid geholpen heeft. Hartelijk dank voor uw positieve review en graag nog eens tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer ruime keuze in alle prijsklassen. Personeel ook altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ga er graag naar toe.
Wat fijn om te horen dat u graag bij ons langskomt, dat u positief bent over ons assortiment en over de vriendelijkheid en kunde van onze verkoopmedewerkers. Daar zijn we heel blij mee! Hartelijk dank voor uw positieve review en veel plezier van uw aankoop! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mooi en ruim assortiment. Vriendelijk en kundige medewerkers. Als je hier niet slaagt lukt het nergens.
Wat een mooie woorden! Hartelijk dank daarvoor. Wij zijn blij dat wij u vriendelijk en kundig hebben mogen helpen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij zijn als vanouds fantastisch geholpen ,goede informatie en geschoold en vriendelijk personeel wij zijn prima geslaagd
Fijn om te horen dat u vriendelijk en kundig bent geholpen door onze collega van de afdeling Verkoop. Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw positieve review, veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Op zoek naar nieuwe relax fauteuils werden we prima geholpen om tot een goede keuze te komen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat onze collega u goed heeft kunnen adviseren tijdens de aankoop van uw relaxfauteuils. Alvast veel plezier van de fauteuils en graag nog eens tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vriendelijk personeel, ben heel goed geholpen Ben in ieder geval goed geslaagd Ook telefonisch heel goed en Vriendelijk Geholpen met mijn vragen.
Wij zijn blij om te horen dat u vriendelijk en naar tevredenheid geholpen bent door onze collega's, zowel in de winkel als telefonisch. Hartelijk dank voor uw positieve review. Veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij kwamen voor een nieuw bed en zijn daar mede dankzij het prima advies van de woonadviseur uitstekend in geslaagd. De woonadviseur bleef op afstand en was er direct als we vragen hadden of advies nodig hadden.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat onze collega van Slaapwereld XXL u op een fijne manier van advies heeft kunnen voorzien tijdens de aankoop van uw nieuwe bed. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Deze keer een nieuwe hoekbank uitgezocht, direct betaald gekozen. Saf mocht ook anders zijn. En vervolgens 2 sagen later zelf de bank opgehaald. Ook weer alke delen netjes in plastic verpakt, stonden bij de toegangsdeur al gereed op hondjes. De aanhangwagen van meubelboulevard aangekoppeld. In deze aanhanger lagen al dekens en spanbanden. Dus alles ingeladen, gevraagd naar wanneer de aanhanger terug moest zijn. Geen tijdslimiet. Dus op het gemakje gedaan. Super aardig, super vehulpzaam. Echt een aanrader
Wat fijn om te horen dat u meer dan tevreden bent over het afhalen van uw bank bij onze afhaalservice en de manier waarop onze collega's u daar geholpen hebben. Een mooi compliment voor de collega's van de afhaalservice! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De verkoopster was zeer vriendelijk en behulpzaam.met goede uitleg.
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat onze collega u vriendelijk en naar tevredenheid heeft kunnen adviseren bij uw aankoop. Veel plezier van uw meubels en graag nog eens tot ziens in onze showroom! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Onze verkoopster Lonneke was duidelijk in haar uitleg Dit maakte onze keuze in onze meubelen snel was gemaakt .
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat onze collega Lonneke u duidelijk en naar tevredenheid heeft kunnen adviseren tijdens de aankoop van uw meubels. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wat een super afdeling. Zijn naar Sleen(Drente) verhuist. Hebben bij poortvliet nieuw bed, matrassen en kast gekocht. Wilde nog een kast en wel dezelfde. Geen probleem wordt door Poortvliet bezorgd en in elkaar gezet. Super blij met dit bedrijf. Wat een service!
Wij zijn heel blij om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service aan u. Heel fijn dat wij u op deze manier hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Veel keuze klantvriendelijk
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent! Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prima uitleg over het bestellen van het artikel. Later afhalen bij het afhaalpunt zonder problemen. Vriendelijk geholpen.
Wij werden zeer deskundig uitgelegd over de aupig matrassen. Zij nam de tijd, luisterde ook naar onze vragen. In een woord fantastisch goed geholpen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn blij om te horen dat u naar alle tevredenheid bent geholpen door onze collega van de afdeling Verkoop. Dat zij de tijd voor u nam, deskundig uitleg kon geven en al uw vragen kon beantwoorden horen wij heel graag! Veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
altijd netjes en vriendelijk geholpen deskundig en betaalbaar
Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over ons en over de manier waarop u bij ons geholpen wordt. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De service en bezorging was uitstekend evenals de kwaliteit van de meubelen . Raad iedereen aan om naar Woonboulevard Poortvliet te gaan.
Wij zijn heel blij met uw positieve beoordeling over onze service en bezorging en natuurlijk ook over de kwaliteit van onze meubels. Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Voor elke portemonnee is er wat te vinden. Wij zijn met de aankoop en wensen voor ons bankstel heel tevreden over de ondersteuning door Esma vanuit Poortvliet. We hebben de bank naar wens kunnen samenstellen. In het verleden ook aankopen gedaan, waaronder een slaapkamer en ook hier zeer tevreden over.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u al vaker aankopen bij ons heeft gedaan en dat u ook nu weer tevreden bent over ons en uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
klacht werd snel en keurig in behandeling genomen en in overleg ingepland. het herstel door de monteur ter plekken kon snel en kundig worden uitgevoerd.
Wij zijn blij om te horen dat wij uw servicemelding snel, kundig en naar tevredenheid op konden lossen voor u. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prima geholpen met zaken als grote, hoogte en hoofdsteun. Ook even verder kijken was geen probleem. Uiteindelijk geslaagd bij de eerste!
Wat fijn om te horen dat u op de juiste manier geholpen en geadviseerd bent tijdens de aankoop van uw relaxfauteuil. Hartelijk dank voor uw positieve review en wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed geholpen, erg vriendelijk. En goed geslaagd. Ontzettend veel keuze.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u positief bent over onze winkel en over de manier waarop onze collega van de afdeling Verkoop u geholpen heeft. Alvast veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De medewerker was heel vriendelijk en nam alle tijd voor ons. Echt een heel goede en fijne winkel. Een echte aanrader.
Wij zijn blij om te horen dat onze collega alle tijd voor u nam en u naar tevredenheid kon adviseren bij uw aankoop. Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling, daar zijn we heel blij mee. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Werkelijk buitengewoon geholpen en fantastische uitleg.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat Lucy u naar alle tevredenheid geholpen heeft bij uw aankoop! Een mooi compliment! Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Janita is een zeer professionele adviseur op het gebied van keukens. Zij heeft oog voor de klant en draagt bij aan een ontspannen manier en op maat gegeven uitleg. Ze heeft oog voor elk detail en weet de klant te ontzorgen in zijn/haar behoefte.
Wat een mooi compliment voor onze collega Janita! Wij zijn heel blij om te horen dat zij u naar tevredenheid heeft geholpen. Dat zij oog voor u had en precies wist hoe zij u moest helpen en ontzorgen is een heel mooi compliment voor haar! Hartelijk dank voor uw positieve review. Alvast veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede aankoop bij een topzaak, uit ervaring door meerdere aankopen wederom bij Poortvliet gelaagd bij onze aankopen
Wat fijn om te foren dat u al langer klant bij ons bent en dat wij u wederom naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Daar worden we blij van! Hartelijk dank voor uw positieve review en graag nog eens tot ziens in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE