Heel vriendelijk geholpen door Sven, prachtige meubels voor onze nieuwbouwwoning samen gesteld en aangeschaft!
Wat fijn om te horen dat onze collega Sven u volledig naar wens heeft kunnen helpen en adviseren bij uw aankoop. Daar worden we blij van! Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe inrichting en wij staan graag voor u klaar. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
In de outlet een mooie tafel gescoord. Hans bedankt voor de prettige en snelle afhandeling.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u bij ons uw keuze heeft kunnen maken en dat onze collega Hans u daarbij volledig naar wens en tevredenheid geholpen heeft. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer vriendelijk personeel, welke geduld heeft voor de klant. Geeft goed advies en wijst op eventuele alternatieven. Is niet opdringerig en neemt alle tijd
Wij zijn blij om te horen dat onze collega's van de afdeling Verkoop u op een fijne manier hebben kunnen helpen en alle tijd voor u namen waardoor u een keuze kon maken die goed bij u past. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Als je hier niet slaagt, dan slaagt je nergens
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u uw keuze bij ons heeft kunnen maken. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ben tevreden met Willem keij en Pieter bouman
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het compliment voor Pieter en Willem! Fijn dat zij u goed konden helpen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ik ging voor n kledingkast en dacht aan een hang/ leg indeling, verder nx bijzonders.. De mevrouw die mij hielp begon voor we over een indeling hadden gesproken, gelijk met de vraag “ wat kom je tekort, hang of leg gedeelte? Ik zei hang, en ze kwam met een geweldige oplossing! Zo zijn we samen op een voor mij passende kast met indeling gekomen, ze heeft me geweldig geholpen met haar goeie advies! Daarbij was ze ook nog heel gezellig!
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat onze collega goed met u meedacht en zij u precies kon adviseren wat u graag wilde! Daar zijn ook wij heel blij mee. Wij wensen u heel veel plezier van uw kledingkast en u bent altijd van harte welkom om nog eens langs te komen bij ons. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heel goed geholpen zeer vriendelijk en duidelijk
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat onze verkoopmedewerker u goed heeft kunnen helpen bij u aankoop. Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij hebben onlangs een nieuwe bank uitgezocht. De vrouw heeft ons goede tips gegeven, was behulpzaam en heel vriendelijk.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat u bij uw aankoop volledig naar tevredenheid bent geholpen door onze verkoopster. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We werden bij de receptie ontvangen door een zeer vriendelijke dame die ons de weg wees naar de afdeling waar we moesten zijn. De verkoopster die ons daar geholpen heeft was attent,gaf op onze vragen een ter zaken kundig en eerlijk antwoord.onze ervaring in een woord.Zeer goed.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat onze receptioniste u op een fijne manier verwelkomde en u kon begeleiden naar de juiste afdeling. Dat u daar ook door onze verkoopster naar tevredenheid bent geholpen doet ons ook goed! Wij zijn blij dat er alle tijd voor u genomen werd en u vriendelijk, kundig en eerlijk geadviseerd werd. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!
keuken gekocht, verkoopster was vriendelijk en hielp ons goed, gaf goed advies. 20 december 2024 keuken zal worden geleverd, 19 december een telefoontje, u keuken staat onderweg in Duitsland in een kapotte vrachtwagen, waardeloos dat zo kort voor de levering een keuken nog in Poortvliet aan moet komen. 20 december komen ze alleen apparatuur brengen. 23 december komt de keukenzetter, helaas er klopt weer van alles niet. tot op heden het is vandaag 05-03-2025 zitten we nog steeds met een keuken die niet compleet is. wat een waardeloos bedrijf !!!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons dat de levering van uw keuken niet naar tevredenheid is verlopen. Onze excuses voor het ongemak wat daardoor ontstaan is. Ons klantteam heeft inmiddels contact met u gehad en wij doen er alles aan om uw servicemeldingen zo spoedig mogelijk op te lossen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede service.
Wat fijn dat u volledig naar tevredenheid bent geholpen! Daar zijn we heel blij mee. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Na opmeting van gekocht product geen definitieve bevestiging ontvangen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er onduidelijkheid is bij u over uw order. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat we uw gegevens door kunnen geven aan de juiste afdeling? Dan kunnen zij u verder informeren over uw orderstatus. Met vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Was een goede nette verkoopster gewoon relaist met goede uitleg. Heeft verstand van zaken.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat onze verkoopster u vriendelijk en met verstand van zaken heeft kunnen helpen bij uw aankoop. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Alleen erg jammer dat ons artikel vertraagd is. Dat het niet week 17 wordt maar week 19!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat goed geholpen bent en u een keuze heeft kunnen maken die bij u past. Wij begrijpen dat u naar de levering van uw bank uitkijkt en het is natuurlijk jammer als deze iets later geleverd wordt dan verwacht. Helaas kunnen we dit niet altijd voorkomen maar wij zullen u zo goed mogelijk op de hoogte houden van uw orderstatus. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL. .
Wel lang moeten lopen voor eetkamerstoelen die redelijk te betalen waren en mijn gewicht konden dragen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u uiteindelijk de juiste keuze heeft kunnen maken. Wij wensen u veel plezier van uw eetkamerstoelen en u bent altijd van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vriendelijke ontvangst, goede inschatting van onze wensen t.a.v. eetkamerstoelen. We werden door de winkel rondgeleid op zoek naar het juiste model… en gevonden!
Wat fijn dat onze collega u goed kon adviseren bij uw aankoop. Wij zijn blij dat u goed bent rondgeleid en uw eetkamerstoelen heeft gevonden! Hartelijk dank voor uw beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De onvolkomenheid aan de geleverde bank is snel opgepakt en door een kundige medewerker gerepareerd
Wij zijn blij om te horen dat uw servicemelding snel en goed is opgelost. Daar doen wij ons uiterste best voor! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij hopen dat verder alles naar wens is en mocht u ons nodig hebben dan staan wij altijd voor u klaar. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vriendelijk en vakkundig ,prima advies gekregen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u vriendelijk en kundig geholpen bent en dat u goed advies heeft gekregen tijdens uw aankoop. Wij hopen dat u veel plezier van uw meubels zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heb bij jullie een bed en matrassen gekocht en ben heel erg goed geholpen.Zou er zo weer naar toe gaan om hetzelfde te kopen.
Wat fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en u een volgende keer weer opnieuw voor ons zou kiezen. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Netjes ontvangen, een mooie tekening van ons woningontwerp. En daarna ook heel fijn geholpen bij de aankoop van onze meubels, hierbij ook nog een aantal cheques ontvangen voor de aankoop van accessoires. En of het nog niet genoeg was ook nog een lunch aangeboden gekregen. Wij komen zeer zeker nog een keertje terug!!!
Wat fijn om te horen dat alles volledig naar wens en tevredenheid verlopen is bij de aankoop van uw meubels! Hartelijk dank voor de mooie woorden en de goede beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wat fijn om te horen dat uw servicemelding snel en goed is opgelost, daar zijn we blij mee! Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Mochten wij u in de toekomst ergens mee kunnen helpen, wij staan graag voor u klaar! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Dame die ons geholpen heeft was erg vriendelijk en vakkundig. Heeft speciaal een kleine verhuizing geregeld om meubel bij elkaar te zetten zodat we een goed overwogen keuze konden maken.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat goed om te horen dat onze verkoopadviseur er alles aan deed om meubels bij elkaar te combineren zodat u een goede keuze kon maken. Dan is een kleine verhuizing geen enkele moeite! Wij hopen dat u veel plezier van uw meubels zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Onze ervaring is zeer positief; na het voorleggen van het probleem werd er direct een oplossing bedacht; snel een afspraak gemaakt en snel verholpen. Beter kan het niet.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn heel blij om te horen dat wij uw servicemelding snel en volledig naar tevredenheid hebben kunnen oplossen voor u. Dat is voor u belangrijk maar voor ons natuurlijk ook. Graag tot een volgende keer in onze showroom en wij staan altijd voor u klaar. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede medewerkers
Wat fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij danken u hartelijk voor het delen van uw positieve ervaring. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Fijne woonboulevaart waar je veel keuze hebt. Niet steeds een verkoper achter je aan maar voor vragen altijd beschikbaar.
Wij streven er naar om onze klanten de tijd te geven om rustig rond te kijken en bij vragen meteen te kunnen helpen en advies te kunnen geven. Fijn dat u dit ook zo ervaren heeft! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire