Super goede ervaring!

Heel vriendelijk geholpen door Sven, prachtige meubels voor onze nieuwbouwwoning samen gesteld en aangeschaft!

Veel keus

In de outlet een mooie tafel gescoord. Hans bedankt voor de prettige en snelle afhandeling.

Prima verkoper met oog voor de kant

Zeer vriendelijk personeel, welke geduld heeft voor de klant. Geeft goed advies en wijst op eventuele alternatieven. Is niet opdringerig en neemt alle tijd

Super zaak

Als je hier niet slaagt, dan slaagt je nergens

Geweldig goed

Ben tevreden met Willem keij en Pieter bouman

Heel prettig ervaren

Ik ging voor n kledingkast en dacht aan een hang/ leg indeling, verder nx bijzonders.. De mevrouw die mij hielp begon voor we over een indeling hadden gesproken, gelijk met de vraag “ wat kom je tekort, hang of leg gedeelte? Ik zei hang, en ze kwam met een geweldige oplossing! Zo zijn we samen op een voor mij passende kast met indeling gekomen, ze heeft me geweldig geholpen met haar goeie advies! Daarbij was ze ook nog heel gezellig!

Heel goed geholpen zeer vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Wij hebben onlangs een nieuwe bank uitgezocht. De vrouw heeft ons goede tips gegeven, was behulpzaam en heel vriendelijk.

We werden bij de receptie ontvangen door een zeer vriendelijke dame die ons de weg wees naar de afdeling waar we moesten zijn. De verkoopster die ons daar geholpen heeft was attent,gaf op onze vragen een ter zaken kundig en eerlijk antwoord.onze ervaring in een woord.Zeer goed.

Nooit meer een keuken bij woonboulevard Poortvliet

keuken gekocht, verkoopster was vriendelijk en hielp ons goed, gaf goed advies. 20 december 2024 keuken zal worden geleverd, 19 december een telefoontje, u keuken staat onderweg in Duitsland in een kapotte vrachtwagen, waardeloos dat zo kort voor de levering een keuken nog in Poortvliet aan moet komen. 20 december komen ze alleen apparatuur brengen. 23 december komt de keukenzetter, helaas er klopt weer van alles niet. tot op heden het is vandaag 05-03-2025 zitten we nog steeds met een keuken die niet compleet is. wat een waardeloos bedrijf !!!

Prima geholpen door Hermen, dankjewel!

Goede service.

Onvoldoende terugkoppeling

Na opmeting van gekocht product geen definitieve bevestiging ontvangen

Was een aangename verassing

Was een goede nette verkoopster gewoon relaist met goede uitleg. Heeft verstand van zaken.

Heel goed geholpen!

Alleen erg jammer dat ons artikel vertraagd is. Dat het niet week 17 wordt maar week 19!

Wel lang moeten lopen voor eetkamerstoelen die redelijk te betalen waren en mijn gewicht konden dragen.

Prima geholpen: de mevrouw die ons hielp gaf goede voorlichting en tips!

Vriendelijke ontvangst, goede inschatting van onze wensen t.a.v. eetkamerstoelen. We werden door de winkel rondgeleid op zoek naar het juiste model… en gevonden!

Goede en vlotte afhandeling

De onvolkomenheid aan de geleverde bank is snel opgepakt en door een kundige medewerker gerepareerd

Heel fijn geholpen

Vriendelijk en vakkundig ,prima advies gekregen

Geweldig vakkundig geholpen

Heb bij jullie een bed en matrassen gekocht en ben heel erg goed geholpen.Zou er zo weer naar toe gaan om hetzelfde te kopen.

Geweldige ervaring

Netjes ontvangen, een mooie tekening van ons woningontwerp. En daarna ook heel fijn geholpen bij de aankoop van onze meubels, hierbij ook nog een aantal cheques ontvangen voor de aankoop van accessoires. En of het nog niet genoeg was ook nog een lunch aangeboden gekregen. Wij komen zeer zeker nog een keertje terug!!!

Snel en vakkundig uitgevoerd.

Hele prettige ervaring bij onze aankoop

Dame die ons geholpen heeft was erg vriendelijk en vakkundig. Heeft speciaal een kleine verhuizing geregeld om meubel bij elkaar te zetten zodat we een goed overwogen keuze konden maken.

De problemen met het aangekochte bed waren snel verholpen

Onze ervaring is zeer positief; na het voorleggen van het probleem werd er direct een oplossing bedacht; snel een afspraak gemaakt en snel verholpen. Beter kan het niet.

Hele goede ervaring

Goede medewerkers

goede keuze kunnen maken, en daarna goed verder geholpen!!

Fijne woonboulevaart waar je veel keuze hebt. Niet steeds een verkoper achter je aan maar voor vragen altijd beschikbaar.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire