Heel fijn gewinkeld en geslaagd

Ruime keus in allerlei meubelen, diverse stijlen en kwaliteit. Maar het meest fijne was dat we zo goed geadviseerd werden door verkoopster Inge, zij wist alles voor ons te vinden en te matchen, waardoor we de meeste meubelen meteen hebben kunnen bestellen. Super!!

Grote sortering,vriendelijk en ervaren personeel.

Mooie zaak met grote sortering,voor iedere beurs

Feestje om te winkelen !!!

Prettige winkel, overzichtelijk en heel veel keuzes. Vakkundig personeel die gezellig met je mee kijkt en goed advies geeft. En dan niet te vergeten de service die ze hebben. Dus een feestje om daar te winkelen !!!

al jaren goed

sinds 2010 bijna alles gekocht; alleen ik de heer en geen mevrouw

lange wachttijg

Bij bezoek van fautteuil afdeing was medewerker bezet met andere klanten en dit duurde erg lang. Kan zijn en prima. Na ca. 15-20 min gevraaagd of iemand anders kon helpen was er direct actie en werden we zeer vriendelijk door de andere persoon geholpen. Dit had de andere medewerker natuurlijk zelf ook kunnen zien. Het was duidelijk genoeg dat we van plan waren een stoel te kopen.

Service's zeer goed.

Ik ben er zeer tevreden over.

Zeer tevreden en heel vriendelijk geholpen

Heel veel geduld en kennis van meubels en producten

Alles onder 1 dak en behulpzaam in het samenstellen van onze wensen.

We worden gehoord en onze klachten zijn nog niet helemaal opgelost. Echter hebben wij het vertrouwen dat het goed komt.

Geslaagde aankoop

Heel tevreden over onze aankoop en de manier waarop we geholpen zijn. Vriendelijke medewerkers

Correcte levering alles in orde.

Ik zou mensen aanraden bij Poortvliet langs te gaan.

Plezierig om hier geholpen te worden

Leuke medewerkers en alles klopte bij de levering

Heel blij met onze nieuwe aankopen

Heel goed geholpen. Heel klantvriendelijk. Mooie meubels gekocht. Kortom een aanrader.

Ruim voldoende

Goed geholpen

Veel keuze vriendelijk ontvangen.

Enorme keuze vriendelijk ontvangen bezorgservice veel te duur.

Prima winkel

De winkel is zeer groot. Een enorme keus aan meubelen in verschillende prijs klassen en woonstijlen.

Prettige winkel, overzichtelijk met goede display

Aardige dame die mij fantastisch heeft geholpen. Bestelling loopt Nu.

Montage kast onduidelijk

De instructietekening liet aan duidelijkheid te wensen over en de afstelling van de vier kastdeuren en twee laden is niet gelukt

wat mooi opgezet

het was een dagje uit voor het zoeken van een nieuw interieur. goed geholpen

Heel goed en vriendelijk geholpen

Zie hierboven

Goede verkoper!

Prima geholpen!

goed geslaagd

fijn geholpen

Het is gewoon een fijne zaak en de medewerkers helpen je als het nodig is .

Wij komen al heel wat jaren bij jullie en dat zie je ook bij ons binnen waar we op zitten …waar we in slapen …zeg maar het hele interieur is Poortvliet ❗️ ( en niet te vergeten je kan er ook nog een lekker hapje eten )

zeer behulpzame nathalie verlaar, met goede adviezen. TOP!!!

zie boven.

Positief

Goed en duidelijk geholpen, klantgericht en klantvriendelijk.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE

A proposito di Woonboulevard Poortvliet

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire