het kan niet beter gedaan worden

waren alle bedrijven maar zo

Fijne winkel

Deskundig, hulpvaardig en aardig personeel, goede producten

Wij hebben alles nieuw gekocht voor de inrichting van ons nieuwe huis. Het was een fijne ervaring van de ene winkel naar de andere omdat ze daar wel hadden wat wij zochten. Wij zijn heel fijn geholpen en er is goed mee gedacht.

Mijn ervaring met woonboulevard poortvliet is erg fijn.Ik ging op zoek naar een relaxstoel en ben daar fijn geholpen.Allereerst de keuze die is erg groot in stoelen en ook de prijsklasse.De verkoper nam alle tijd voor me en gaf goed advies.Het enige nadeel vond ik de levertijd van ongeveer drie maanden maar dat is volgens mij overal wel zo.

fijne winkel

vriendelijke en deskundige medewerkers.

Niet voor niets al meer dan 40 jaar klant

Het is inmiddels 1 jaar geleden maar alles is tot volle tevredenheid verlopen

Goede keuze. Prima geholpen. Gezellig en leuk restaurant. Leuk om er een uitje van te maken.

Mooie winkel en netjes geholpen

Mooie winkel, veel en uitgebreide keus.

Zeer ruime keuze, waardoor er voor ieder iets van zijn gading bijzit

Veel keuze met daarbij goede advisering, waardoor je een weloverwogen aankoop kunt doen. Vriendelijke en deskundige mensen, die klaarstaan om je te helpen

Uitstekende informatie en uitleg

We kwamen voor een nieuw bed en zijn op een heel rustige wijze perfect geholpen en kwamen uit op een boxspring. Goede informatie en veel mogelijkheden besproken en uitgeprobeerd, met aandacht voor wat wij wilden. Ook ruim de tijd genomen voor ons.

Klantvriendelijk en kundig personeel

Goede uitleg over hetgeen wij wilden aanschaffen. Een gezellig gesprek dus een ontspannen sfeer. Ook de aflevering is keurig netjes verlopen.

Gevonden wat we zochten

Het juiste gevonden met vriendelijke deskundige hulp aankoop

Supergoed.

Bijzonder goed geholpen.

Absoluut naar tevredenheid geholpen

Bij het uitzoeken van een bank en stoelen zijn we netjes en naar volle tevredenheid geholpen

Goede ervaringen met mensen en goederen.

gisteren kregen wij een mail van, dachten wij, Poortvliet met het verzoek om over onze ervaringen bij en met Poortvliet "feedback" te geven. Dat doe ik, maar niet op de gevraagde manier. Wij zijn eenvoudige mensen en geven jullie liever onze beleving op onze eigen eenvoudige manier, zonder tussenkomst van een onderzoeksbureau. Jullie zijn een oud Nederlands bedrijf, ik zou bijna zeggen, als een soort boeren bedrijfswinkel begonnen. Wij zijn al heel lang klant. We hebben altijd alles in het Nederlands gecommuniceerd, waarom dan nu feedback geven? En ook, dat het maar twee minuten duurt. Slaat natuurlijk nergens op, dus is dat niet eerlijk en past niet bij Poortvliet. Wij weten dat het bijna overal zo gaat en daarom reageren wij maar zelden ergens op. Maar Poortvliet is wat anders, vandaar deze mail. Onze ervaringen bij en met jullie zijn altijd goed geweest. Ook hebben wij alleen maar goede ervaringen met de producten die we bij jullie gekocht hebben. En ook het eten en drinken, soms zelfs gratis, zijn goed. Het personeel, vriendelijk, deskundig en hulpvaardig. Het zal aan onze leeftijd liggen dat we niet kunnen omgaan met jullie tegenwoordige onderzoeksmethoden. Vooral een goede recensie schrijven en alles wat daarbij komt kijken, duurt al veel langer dan twee minuten. Nou, dit probleem gaat vanzelf over. Wij zijn onze langste tijd klant geweest bij Poortvliet, maar jullie moeten verder en daar horen aanpassingen bij, die niet iedereen begrijpt. Wij wensen Poortvliet en alle mensen die daar werken, nog een lang en goed bestaan toe. Fijne dag verder, met een vriendelijke groet van: Joke en Jan van Steensel P.S. Uw mail is niet gelezen. Deze e-mail is automatisch gegenereerd. Met vriendelijke groet, Feeddex BV Dit antwoord kregen wij op onze e-mail. Voor ons ook heel vreemd.

Super goed geholpen

Ik ben bij de aankoop (boxspring 160x200) goed geholpen en zeer zeker na de koop, omdat ik het toch net iets anders wilde dan dat ik besteld had, ik had graag 2 toppers van 80x200 ipv een splittopper van 160x200 super service!!

Goed geholpen

Alle tijd ,denkt met de klant met de klant mee

profecioneel

Vanaf het eerste contact tot de eindbeslissing een ervaren begeleiding voor het samenstellen van een woonmeubel.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Kwaliteit en vriendelijkheid gaan goed samen super.

We zijn prima geholpen door Patty van Gool.

Netjes beleefd, en alles super goed uitgelegd. Rustig, kalm een super verkoper. Ga zo door met z'n allen.

Ervaren , hulpvaardig en vriendelijk personeel.

Hier al meerdere keren meubels gekocht en worden altijd vriendelijk geholpen . Ze hebben alle tijd en adviseren en denken mee. En er wordt zeker niet aan gedrongen en gepusht. Voor ons een reden om hier graag terug naar toe te komen.

Fijne winkel waar je lekker op je gemak rond kan kijken.

Wij zijn heel prettig en deskundig geholpen.

Veel keuze...

Er is altijd wat te vinden...

Prima winkel

In een keer geslaagd en goed geholpen

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire