Alles onder één dak wat nodig is voor heel veel woongemak.

Keuze genoeg. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Fijne en gezellige woonboulevard.

Fijne winkel om gezellig met de vrouw te shoppen,hebben prachtig tuinmeubelset en parasols gekocht kregen mooie korting van 40% dus dat is een mooie korting op dat bedrag,fijn personeel, wat ons prima heeft geholpen.ik raad dan ook Woonboulevard Poortvliet bij een ieder aan als zeer betrouwbaar en zeer snelle en correcte levering.

Elke dag genieten

Deskundig advies bij aankoop hoekbank,vloerkleed,accesoires,bij Pronto. En tafeltjes bij Profijt. Wat een mooi resultaat,we zijn er iedere dag blij mee. Nazorg monteur,top! Bedankt iedereen voor het advies!

Hartstikke goed

Aardig en vriendelijke benadering . Ook deskundig en eerlijk. Op alternatieven wijzen. Ok dus en koffie met een gevulde koek is natuurlijk ook een leuke geste.

Super geholpen !

We kwamen voor een nieuwe boxspring en matrassen etc vanwege nodige vervanging en rugklachten. De verkoopster begreep meteen wat we nodig hadden, analyseerde ons en hetgeen ze adviseerde was meteen raak. Echt iemand die ons begreep, heerlijk rustig en deskundig was en geheel niet opdringerig of verkoop praatjes hield. Gewoon een nuchtere Zeeuwse vrouw die wist waar ze over sprak.

Levertijd is langer dan op de site staat

Aangegeven levertijd is 10 weken, blijkt uiteindelijk 17 weken te zijn.

goed geadviseerd.

door de goede adviezen van de verkoper, zijn we tot onze aankoop gekomen.

Goeie ervaring

Prettig geholpen en goeie levering

Geweldige service

De houten, zwart gespoten, vloerring/poot van zowel de stoel als de hockers van Streslesss waren bij de levering beschadigd en zijn onder garantie vervangen. Prima service en keurig uitgewisseld. TOP ervaring.

perfecte levering

het plaatsen is vlot en goed gedaan door de monteurs snel en zonder stof bij het boren werden de jalousiegordijnen opgehangen uitstekend gedaan

Goede prof zaken

Teleurstellend

Bank deed niet helemaal aan onze verwachtingen en i.p.v. een persoonlijk gesprek moesten we maar mailen. Dat is niet klantvriendelijk.

Alles perfect opgelost

De seviceafdeling van Woonboulevard Poortvliet heeft ons probleem i.v.m. levering slechte spuidbussen buitengewoon netjes opgelost, Dank daarvoor.

Duidelijk

Reparatie was niet mogelijk, jammer duidelijk uitgelegd en nu dus op zoek naa r een nieuwe relax fauteuil.

Hele goed.

Ik koop mijn spullen meubels gordijnen graag daar want ze helpen je zo goed.Waar vind je dat tegenwoordig nog.Ze komen naar je huis en regelen alles perfect voor je.

Slecht contact

Ik heb een review gestuurd paar weken geleden. Daar ben ik over gebeld, dan beloven ze je iets. Na 4 weken nog niet geregeld. Meerdere mails gestuurd en daar wordt niks mee gedaan. Echt slordig

Het is goed zaken doen met Woonboulevard Poortvliet

Alles verliep volgens plan. Goede communicatie, vriendelijke klantenservice. Bekwame bezorgers, die snel en behendig hun werk deden. Alle rommel namen ze mee. Ben helemaal blij!!!

TOP bedrijf, in uitleg en omgang met de klant

Wij kwamen eigenlijk voor een storing van een elektrischestoel, die zeer adequaat werd opgelost, en we hadden nog een half uur voor sluitingstijd, om even te kijken bij de bedden. we worden aangesproken door Dhr. Hermes, die ons in dat half uur al een ruime uitleg gaf en ons matras gelijk deed aanmeten. de vervolg gesprekken die volgden, waren zeer uitstekend, goede uitleg, geen opdringerigheid, keek naar ons budget, was zeer correct in alles. we hopen binnen kort onze nieuwe slaapkamer in ontvangst te gaan nemen, en hopelijk dat onze nieuwe matrassen veel klachten gaan wegnemen. Met dank aan de verkopers van Slaapwereld XXL, en zeker voor Jeroen. gr Sjaak en Cobie

Altijd goede ervaringen!

Altijd beleefd en hulpvaardig personeel! Schitterende woonboulevard, je kan er een hele dag doorbrengen!!

Alles onder een dak

Bankstelgekocht en prima afgeleverd

Bijzondere ervaring

Perfect geholpen

Zoals we gewend ,zijn we nu ook weer uitstekend geholpen

Wij zijn vaste klant en gaan daarom altijd terug naar Poortvliet. We hebben fan ook geen negatieve ervaringen en problemen worden keurig opgelost.

Aankoop bij verkoopster Petra was TOP.

Perfect geholpen

Prima geholpen en de medewerker gaf ons goed advies en was een plezierig bezoek

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE