Goed verpakt snel binnen en makkelijk op te halen en leuk gezellig personeel
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw order snel binnen was en dat onze collega's van de afhaalservice u vrolijk en naar tevredenheid hebben geholpen! Daar zijn we blij mee! Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heel vriendelijk geholpen! Goede uitleg bij het kopen van het juiste bed met bijbehorende matrassen. Konden de verschillen goed voelen. Heel fijn.
Wij zijn blij dat onze verkoopmedewerkers u goed konden helpen en adviseren bij uw aankoop. Fijn om te horen dat zij u de verschillen in matrassen actief konden laten zien en voelen zodat u een goede keuze kon maken. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer, zeer prettig geholpen door Johan van Haaften. Toch een paar opmerkingen onzerzijds. Onze koop de relaxfauteuil die daar in showroom stond vonden we heel mooi enkel en alleen de bekleding paste niet met onze huidige fauteuils van daar dat we gekozen hebben voor een andere kleur dan die daar stond opgesteld. Bij nader inzien kunnen wij niet begrijpen waarom een andere kleur Euro 200,00 meer moet kosten. Voorts vinden we het toch een pittig bedrag dat we voor het brengen en meenemen van de oude moeten betalen t.w. Euro 124,00 Gaarne uw reactie.
Hartelijk dank voor uw positieve en kritische beoordeling. Graag zouden we uw ordernummer of klantnummer ontvangen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze aan ons door te geven? Alvast bedankt! Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Er is heel veel keuze en verkoopster was bijzonder betrokken en behulpzaam
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent door onze collega van de afdeling Verkoop en dat zij zeer betrokken en behulpzaam was. Fijn dat u positief bent over ons aanbod en onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ben fijn geholpen door de jonge dame die op de afdeling van Hennes werkte .
Wat fijn dat u goed geholpen bent door onze collega van de afdeling Verkoop. Wij zijn blij te horen dat zij u fijn geholpen en geadviseerd heeft bij uw aankoop. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vakkundig werden wij voorgelicht en op al onze vragen kregen wij een prima antwoord.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn heel erg blij dat wij u vakkundig en naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop in onze winkel. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed geholpen door verkopers op verschillende plaatsen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Het doet ons goed dat u op verschillende plaatsen naar tevredenheid bent geholpen en geadviseerd door onze verkoopmedewerkers. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Was op zoek naar bank. Je kunt in elke winkel ideeën opdoen en met het beoogde budget de winkel kiezen waarmee je keuze realiteit kan worden. Deskundig advies. Uitleg hoe prijs en materiaalkeuze elkaar beïnvloeden.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn dat u eerst ideeën op gedaan heeft en u zich daarna naar wens en tevredenheid heeft laten adviseren. Het is goed om te horen dat onze collega's u deskundig advies konden geven, zodat u de beste keuze kunt maken binnen uw budget. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe bank! Als u nog vragen heeft of verder advies nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Professioneel, netjes en uitstekend geholpen!!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de manier waarop onze collega's van de afdeling Verkoop u geholpen hebben bij uw aankoop. Wij zijn blij dat u dit deelt met ons. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen dat we u nog eens mogen verwelkomen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed advies, niet opdringerig.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u het advies bij uw aankoop als prettig en niet opdringerig heeft ervaren. We streven er altijd naar om klanten op een rustige en professionele manier te helpen. Alvast veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Een positieve ervaring en verkoopster gaf goede uitleg en nam de nodige tijd.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u bezoek aan ons naar wens en tevredenheid is verlopen en dat onze collega van de afdeling Verkoop de tijd voor u nam en u met de juiste kennis kon adviseren bij uw aankoop. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ruime keuze in woonstijlen. Men is erg behulpzaam met het kiezen van jouw woonstijl. Voor ieders budget. Luisteren naar jouw ideeën Denken mee en komen ook met andere ideeën. Erg prettige winkel.
Wat goed om te horen dat u zo te spreken bent over onze service. We zijn blij dat onze medewerkers u hebben kunnen helpen met het kiezen van de perfecte woonstijl en dat ze met u meedachten. Het is fijn om te weten dat onze ruime keuze en het persoonlijke advies gewaardeerd worden. Bedankt voor uw mooie beoordeling, alvast veel plezier van uw aankoop en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer netjes en goede uitleg gehad betreffende levering en behandeling van de gekochte artikelen Gr
Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat de verkoopster u goed heeft kunnen helpen en dat u tevreden bent over de uitleg en de service. Hartelijk dank voor uw feedback en alvast veel plezier van uw aankoop. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Nam alle tijd voor ons
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat onze verkoopmedewerker alle tijd voor u nam bij het adviseren tijdens uw aankoop. We wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze woonboulevard. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We komen al heel lang bij woonboulevard poortvliet en dat altijd goed bevallen. We zijn nu ook heel goed geholpen We kijken uit naar onze bestelling maar dat duurt nog wel even.
Wat goed om te horen dat u al langer vaste klant bij ons bent en dat wij u nu ook weer naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Daar zijn wij heel blij mee! Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen in onze woonboulevard. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij zijn heel goed geholpen door de verkoopster. Deze dame wist waar ze het over had en nam de tijd om ons alles uit te leggen en vooral mee te denken. Wij vertrouwen er op dat wij als het bed geleverd is, dat wij heerlijk gaan slapen!
Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega van de afdeling Verkoop en dat zij alle tijd voor u nam! Het is inderdaad belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt bij zo'n belangrijke aankoop. We hopen dat het bed snel geleverd wordt en dat u er heerlijk op gaat slapen. Bedankt voor uw positieve feedback en veel plezier van uw aankoop! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ik ben leuk geholpen in de winkel , nu nog wachten op de bank in januari .
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega van de afdeling Verkoop in onze showroom. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bank en hopen u nog eens terug te zien in onze woonboulevard. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Er was weinig personeel, waardoor ik eerst wat anders ben gaan doen. Maar dat kan natuurlijk gebeuren.
Hartelijk dank voor uw positieve en eerlijke beoordeling. Het spijt ons dat u even moest wachten op een beschikbare verkoopmedewerker. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en proberen altijd voldoende personeel beschikbaar te hebben om onze klanten goed te kunnen helpen. Helaas lukt dat niet altijd en kan het soms even duren voordat er iemand bij u komt. We hopen dat u uiteindelijk alsnog goed geholpen bent en dat u uw aankoop naar wens hebt kunnen doen. Mocht u nog iets nodig hebben, we staan altijd voor u klaar! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Door medewerksters vriendelijk en bereidwillig geholpen,ik hoop dat mijn aankoop ook zo goed zijn verloop krijgt in januari.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is fijn om te horen dat u vriendelijk geholpen bent door onze verkoopmedewerker in de showroom. Wij hopen dat de levering ook vlot en naar tevredenheid zal verlopen. Heel veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij zijn op een voortreffelijke manier geholpen door medewerkster Marja.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn blij om te horen dat onze collega Marja u volledig naar wens en tevredenheid heeft geholpen bij uw aankoop. Een mooi compliment voor haar! Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Super goeie ervaring bij Woonboulevard Poortvliet. Mede dankzij onze adviseur/verkoper Inge! Ze nam alle tijd voor ons, en niks was te gek voor haar. En het was ook nog eens ontzettend gezellig :)
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat Inge u volledig naar tevredenheid heeft geholpen en alle tijd voor u nam. Een mooi compliment voor haar! Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Klantvriendelijk meedenkend.
Wat fijn om te horen dat onze collega van de afdeling Verkoop met u meedacht en u vriendelijk en kundig geholpen heeft bij uw aankoop. Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Op verschillende afdelingen zeer goed geholpen met advie en afspraken, gewoon heel er fijn geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn heel blij om te horen dat u op verschillende afdelingen zeer goed geholpen bent. Wij wensen u veel plezier van uw aankopen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ja, we kwamen voor een kleinere fauteuil en daar zin we prima in geslaagd. Overigens hadden we eest ons huiswerk goed gedaan.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat leuk om te horen dat u zich eerst georiënteerd heeft en daarna bij ons geslaagd bent voor uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens te mogen verwelkomen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Sven ten Hove is een TOPPERTJE. Nog zo jong en deze kwaliteiten hebben is uitzonderlijk. Hij verdient een bonus. Zorg dat jullie hem binnen houden.
Wat een mooie woorden over onze collega Sven! Heel fijn om te horen dat hij jullie volledig naar tevredenheid heeft geholpen. Hartelijk dank voor uw positieve review en het mooie compliment voor Sven, daar zijn we heel blij mee. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE