Filter

Goed advies gekregen. Mooi eindresultaat

Fijne medewerkers. Mooie producten gekozen!

Prima woonboulevard deskundige medewerkers

Onze nieuwe keuken prima samengesteld met deskundig personeel.

Begin onprettig, uiteindelijk goed afgesloten.

De 1e keer werden wij heel prettig geholpen.Wilden thuis e.e.a. opmeten dus werd niet direct besloten. Wij waren voor de 2e keer in de zaak om aan te kopen. De dame 10 meter verderop had meer belangstelling voor haar computer dan voor de mogelijke kopers. Dametje die op andere afdeling werkte kwam onzeker over. Dit is geen probleem hoor. Besloten om dan maar ergens anders te kopen. Xoon is uiteindelijk op meerder adressen te koop. Door tussenkomst van leidinggevende Paul uiteindelijk toch de koop gesloten. Sta al jaren in jullie bestand door diverse aankopen. Nu twijfel ik toch.

On line een aero cover gekocht.

Prima cover.

Enorm goed geholpen bij aanschaf van een bed.Goed geïnformeerd om de juiste keuze te maken.

Veel keus en goed geholpen

Wij gingen voor een nieuw bed Vriendelijk ontvangst kwam al snel een verkoopster naar ons toe die ons het eea vertelde waar we op konden letten. Ze liet ons daarna vrij en zei ik hoor het wel als jullie hulp nodig hebben. Zijn toen door iemand anders goed geholpen en zijn ook goed geslaagd. We kunnen niet wachten tot het geleverd word

Fijne winkel

Je wordt goed geholpen.

Mooie winkel veel keus

Mooie winkel en heel veel keus Fijne ontvangst en iedereen is behulpzaam Fijn geholpen met onze keus

Je wordt alleen geholpen als je er zelf om vraagt

Wij hebben lange tijd rondgelopen. Bij sommige merken zoals Pronto, Montel maar ook jullie eigen afdeling 2x een rondje gemaakt. In diverse banken gezeten en die wij interessant vonden, zelfs meerdere keren maar helaas wordt je wel gezien maar werkelijk nergens wordt er gevraagd of ze kunnen helpen. Echt nergens! Omdat we een bank erg mooi vonden zelf de verkoopster maar gehaald. Ze heeft prima geholpen hoor dus wil haar niet afvallen maar de rest wil blijkbaar niets verkopen.

Prima geholpen en geleverd wat eerder was afgesproken

Ben al jaren klant en vanwege de benadering en service komen wij graag terug naar Woonboulevard Poortvliet

heb 4 eetstoelen overgenomen van mijn vriendin op mijn dorp vrij nieuw mijn vriendin had eigenlijk een andere kleur uitgezocht en toevallig vond ik haar stoelen mooi en heb ze overgenomen , dat was prettig voor Poortvliet hoeven ze maar ix te rijden 2 vliegen in een klap

Prima geholpen , mooie producten

Wij zijn in de winkel door vriendelijk en vakkundig personeel geadviseerd bij aanschaf van onze eetkamer stoelen. De bestelde stoelen werden eerder dan verwacht afgeleverd. Bij de afhaal-locatie 9 werden wij door de servicemedewerkers ook prima geholpen. Wij zijn zeer tevreden met de aangeschafte stoelen. Fijne winkel.

heb ik al een tijdje geleden gedaan

heb ik al een tijdje geleden gedaan

Fijn contact in de winkel en bij het afleveren van de meubels

Nette aflevering van mijn bankstel

Mooie bank en geleverd volgens afspraak. Is niet mijn eerste aankoop bij Poortvliet. Tot nog toe alleen positief.

Altijd goede service

Prima service en vriendelijke medewerkers die kennis van zaken hebben.

Prima geregeld

Prima op tijd. Aardige jongens.

Perfect.

Het was een hele tour om te vinden wat we zochten vanwege de vele bedrijven welke bij u zijn ondergebracht. Een leidinggevende zag ons zoeken en ging voor ons een verkoopster halen welke tekst en uitleg gaf en toen was de koop zo gesloten.

Mijn ervaring met de afhandeling van mijn klacht is gewoon slecht.

Ik kocht een nieuwe bank. Deze vertoont naar mijn mening gebreken. Ik moet over zes maanden maar weer contact opnemen. Overigens heb ik over de aankoop geen enkele klacht. Alleen maar lof. De levering van de bank is slecht.

Zeer correcte behandeling

Zeer klantvriendelijk geholpen door Tim bij onze aankoop bij Montel meubelen. Hij nam alle tijd, gaf goed advies. Ook Nienke van profijt meubelen heeft ons heel goed geholpen met advies!

Doen wat ze beloven. Prima geregeld.

Kom zeker terug.

Prettige ervaring

Alle tijd gehad om rustig rond te kijken zonder ongevraagd van advies gediend te zijn. Bij vragen onzerzijds was de medewerker gelijk aanspreekbaar. Wij zijn zeer goed en op een vriendelijke manier geholpen en zijn dan ook met een tevreden gevoel huiswaarts gegaan. Nu is het alleen nog wachten op levering.

Super goede service

Alle nieuwe meubels gekocht bij dit bedrijf. Keurige afhandeling nette montage. Na paar maanden ging een bedlampje kapot. Geen enkel probleem. Een mail naar de klantenservice en het werd keurig opgelost. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang en de levering. In een woord: super. Hier kunnen een hoop andere bedrijven wat van leren.

Aardige medewerkster

Alles ik keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Super bedrijf van het aankopen tot het leveren.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE