Matig
Deze keer na jaren niet zo tevreden!
Afgelopen zaterdag hebben we en bank bij jullie uitgezocht. (Pronto)
De dame die ons hielp was vriendelijk maar ietwat afstandelijk/rustig.
Eenmaal aan tafel aangeschoven om de bank daadwerkelijk te bestellen kregen we (voor het eerst) geen koffie of thee aangeboden. Kan, misschien bieden jullie dit niet meer aan.
Dame vult allerlei zaken in op tablet maar verteld amper iets.
Eerste orderbevestiging die we krijgen is van €100.967,95. Gelukkig ziet ze dit, anders hadden wij het wel opgemerkt uiteraard en er wordt een nieuwe order gemaakt. Eenmaal uitgeprint en dus al verstuurt neemt ze deze door met ons. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal prima uit. Hierna gaan we nog wat eten/drinken in het restaurant en bekijken de order nogmaals. Hierin lezen we dat de rug kussens volgens ons niet zijn gespecificeerd (materiaal/stevigheid). Ook lezen we : Zachter worden zitting besproken? ja. Dit is NIET met ons besproken.
Ook : Betaling besproken...NIET met ons besproken.
We zijn terug gelopen naar Pronto en troffen dezelfde dame en hebben gevraagd naar de rug kussens. Ze zag in het systeem dat ze deze idd niet had opgenomen in de order. Ze vertelde een nieuwe order te moeten maken en vulde dit in haar computer in.
NADAT ze deze heeft uitgeprint en doorgemaild naar ons laat ze hem lezen. Verteld quasi nonchalant ook nog even dat de prijs helaas nu hoger is. (€150) Ik geef aan dat ik de verloop van zaken erg jammer vind waarop ze zegt, ja maar ik ben maar een stagiaire.
En dat was het...Enigszins verbaasd en eigenlijk teleurgesteld verlaten wij de woonboulevard.
Uiteraard begrijpen we dat elke stagiaire de kans moet krijgen te leren en te ontwikkelen, maar de gemakzucht en naar ons idee niet echt de klantvriendelijkheid die we gewend zijn van jullie doet ons besluiten deze beoordeling te sturen. Het had haar gesierd om bv die verhoging van €150 euro te laten vervallen als compensatie.
Mvg Mireille van Ginneken