Gewoon leuke ideeën opdoen...zonder opdringen....
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u rustig de tijd heeft kunnen nemen om bij ons rond te kijken en ideeën heeft op kunnen doen. Ook daarvoor is het leuk om bij ons langs te komen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij kwamen eigenlijk alleen maar rondneuzen en misschien 1 bank in gedachten meenemen naar huis. Dat was de bedoeling maar Nathalie zag kans dat om te buigen en niet naar 1 maar naar 2 banken. In 2011 hebben wij ook een bankstel bij Bouman Potter gekocht en als ik en wij net zo lang met dit bankstel doen kunnen wij niet klagen. Het is misschien niet aannemelijk dat wij dan weer een bankstel kopen. We zijn dan 98 en 97 jaar. Maar wij hopen op dit bankstel gezond nog jaren te zitten. Groetjes en wij wachten januari af. Riet en Adri Meesters.
Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor. We zijn blij te horen dat Nathalie u zo goed heeft kunnen helpen en adviseren. Het is geweldig om te weten dat u al zo lang tevreden bent met uw eerdere aankoop. We hopen dat u samen nog vele gezonde en gezellige jaren van de aankoop kunt genieten en zien u graag nog eens terug! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Volgens afspraak netjes geleverd.
Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en naar tevredenheid is geleverd bij u. Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer goed geholpen en meegedacht ,Bedankt Willem Kei.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat Willem u zo goed heeft geholpen en heeft meegedacht met u. We waarderen uw waardering enorm en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Niet opdringerig maar er wordt naar je geluisterd en met je meegedacht.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Een mooi compliment voor onze verkoopmedewerkers. Wij zijn blij dat u onze service op deze manier ervaren heeft. Veel plezier van uw aankoop en hopelijk nog eens tot ziens in onze showroom! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Aardige bezorgers. Harde werkers. Deskundig. Vriendelijk.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze bezorgers en hun harde werk en dat hun vriendelijkheid en deskundigheid gewaardeerd worden. Veel plezier van uw aankoop en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prettig en deskundig geholpen
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat uw onze service prettig en deskundig vond. Als u nog meer vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar! Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Verkoopadviseur mevrouw Patty van Gool heeft ons uiterst vriendelijk en vakkundig geadviseerd over onze aankoop.
Wat fijn om te horen dat onze collega Patty u naar tevredenheid heeft kunnen helpen bij uw aankoop. Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vooral de ruimte keuze trekt ons iedere keer weer naar Poortvliet toe. De persoonlijke begeleiding was zonder meer perfect en niet opdringerig.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat de ruime keuze en de persoonlijke begeleiding u zo goed bevallen. We streven ernaar om onze klanten een ontspannen en prettige ervaring te bieden. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u snel weer te verwelkomen in Poortvliet! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Verkoper(Henri) had duidelijk kennis van zaken en zocht mee naar de oplossing die wij wilden. Top!
Wat fijn om te horen dat Henri u zo goed heeft geholpen! We zijn blij dat zijn expertise en inzet hebben bijgedragen aan een positieve ervaring. Bedankt voor het mooie compliment! Als u nog meer vragen heeft, we staan altijd voor u klaar. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer ruime keus in eetkamerstoelen en eenmaal besloten correct geholpen door uw woonadviseur
Wat fijn om te horen dat u de tijd genomen heeft om ons assortiment te bekijken en daarna naar tevredenheid geholpen bent door onze verkoopmedewerker. Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze woonboulevard. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Verkoper nam alle tijd en was zeker niet pushy. Met tevreden gevoel meubel aangeschaft. Enige minpuntje was dat enkele dagen na aanschaf een korting van 500 euro werd gegeven op dergelijke aankopen.
Hartelijk dank uw positieve beoordeling op Kiyoh. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, zowel de positieve als de minder positieve punten. U vermeldt dat er enkele dagen na uw aankoop een kortingsactie was, waarschijnlijk de inruilactie tot €500,00. U was hier niet van op de hoogte en bent hierover bij aankoop ook niet geïnformeerd. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. Wij hebben u persoonlijk gemaild hierover en wachten op uw reactie. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Veel mooie dingen gezien
Bedankt voor uw mooie feedback! We zijn blij te horen dat ons personeel u goed en naar tevredenheid heeft geholpen en dat u veel mooie dingen heeft gezien. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u snel weer te verwelkomen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mooie winkel en veel keuze
Wat fijn om te horen dat u het zo prettig vindt om bij ons te winkelen! We zijn blij dat u onze winkel mooi en gezellig vindt en dat u kunt genieten van de ruime keuze. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u snel weer te zien! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed en vriendelijk geholpen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn heel blij dat u goed en vriendelijk geholpen bent door onze verkoopmedewerker. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Op een prettige en zeer deskundige wijze geholpen door Cor Stange, bij de aankoop van een relaxfauteuil.
Wat goed om te horen dat onze collega Cor u prettig, deskundig en naar tevredenheid heeft kunnen adviseren bij uw aankoop. Een mooi compliment voor hem en voor ons! Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom, u bent van harte welkom! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Ook de hoofdverkoper kwam nog langs en omdat we van ver kwamen kregen we nog een lunchcheque cadeau.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat leuk om te horen dat u van ver de moeite nam om onze showroom te bezoeken. Fijn dat u bij ons vriendelijk en deskundig geholpen werd en dat u onze Brasserie By Bouman bezocht heeft. Wij zijn heel blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens terug te komen. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Netjes geholpen door de verkopers.
Wat fijn om te horen dat onze collega van de afdeling Verkoop u netjes en naar wens heeft geholpen bij uw aankoop. Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Klantvriendelijk en kundig
Hartelijk dank voor uw kort en bondige positieve review! Wij zijn heel blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Alvast veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Nette, overzichtelijke winkel met ruim aanbod en vriendelijk personeel die weet waarover ze het hebben.
Geweldige verkoopster we wilden ook bij haar tekenen de andere dag dus heel tevreden
Wat fijn om te horen dat onze collega van de afdeling Verkoop u naar tevredenheid heeft kunnen adviseren bij uw aankoop! Daar worden we blij van! Hartelijk dank voor uw positieve review, alvast veel plezier van uw aankoop en hopelijk zien we u nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL
Kan deze zaak iedereen aanbevelen. Goed assortiment van goede kwaliteit. Vakkundige verkopers.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment en de kwaliteit daarvan en over de vriendelijkheid en kundigheid van onze verkoop-collega's. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Voor zover ik nu kan beoordelen hebben we een fijne realakst/sta op stoel besteld.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze collega Cor u vriendelijk en deskundig heeft kunnen adviseren tijdens de aankoop van uw relaxfauteuil. Daar zijn we heel blij mee. Wij wensen u vele plezier van uw aankoop en u bent altijd van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed behandeld . Met vriendelijke mensen en uitleg over het product is goed
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we u goed en naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop en ook bij de levering van uw order. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Aflevering correct verlopen.
Wat goed om te horen dat onze bezorgers uw meubels naar tevredenheid hebben afgeleverd. Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE