Filter

Fijn geholpen

We hebben eerst lekker zelf even kunnen rond kijken en daarna werden we door een verkoopster geholpen. Ze heeft verschillende varianten laten zien, zo konden we een goede keuze maken! Vervolgens heb ik thuis online besteld nadat we er goed over na hadden kunnen denken.

One stop shopping

Aangezien ik ongeveer zoveel creativiteit in mij heb als een baksteen had ik besloten hulp in te schakelen van een expert. Renate van Klaveren heeft geluisterd naar wat mijn idee was en we zijn er verder samen uit gekomen, van een tekening (meerdere) naar behang, kleed en meubilair. Fijne ervaring, niks gehaast en geen druk. Natuurlijk zijn niet alle verkopers hetzelfde. Qua keuzes is Poortvliet ideaal want ze hebben voor een ieder wel wat. Prijzen zijn gegarandeerd, als je het ergens anders goedkoper vindt, terug gaan en dan krijg je het voor die prijs. (wel appels met appels vergelijken natuurlijk!).

Prima aankoop

We zijn in de Outlet geslaagd voor een mooie woonkamer set van H&H. Een prima prijs met aantrekkelijke korting. Wat betreft de communicatie tussen de verkoopafdeling en de expeditie (Planning) verliep dat niet geheel vlekkeloos. Wij hadden het advies gekregen om even te bellen met de afdeling planning om de afleverdatum van deze op voorraad zijnde meubelen op te vragen, maar daar wist men nog van niets en zeiden dat de meubelen in bestelling stonden en wij bericht zouden krijgen wanneer deze geleverd zouden worden. Kort daarop kregen we afleverdatum door en zijn de meubels keurig netjes door hulpvaardige bezorgers afgeleverd. Helaas mistte er een glasplaatje en adapter voor de verlichting en dit is door u opgepakt en we hopen dit binnenkort te ontvangen. Al met al wel tevreden.

Opnieuw uitstekend geholpen!

Niets aan de kop toe te voegen. Goede winkel en je kunt er ook nog later eten en drinken!

Klacht

Ik heb 4 eetkamerstoelen bij u gekocht en we zijn ze zelf af gaan halen! Bij thuiskomst bleek, dat het niet de kleur was die ik had besteld! Ik heb gelijk gebeld en de foto’s van mijn telefoon gelijk doorgestuurd. Nu beweert Helma Maas, dat ik de juiste stoelen heb gekregen die ik besteld had. Volgens mij zal er een verkeerd kaartje aan de stoel, met de kleur Chicago truffel, die veel lichter was, dan de kleur die ik besteld had! Het bewijs heb ik dus in mijn telefoon staan. Het komt absoluut niet overeen met Chicago truffel!

erg goed, duidelijke uitleg

Goede sfeer en goede, duidelijk uitleg. (en gezellig)

uitstekende verkoop- en service afdeling

kasten waren geplaatst op ons verzoek verplaatsen geen probleem keurig en snel gedaan

Het bedrijf is vertrouw en een geweldige dienstverlening

Wij hebben eigenlijk al onze huishoudelijke spullen bij Woonboulevard Poortvliet gekocht. En wat een service En wat een fijn personeel Kortom heel fijn om te winkelen.

Wij zijn zeer correct geholpen. Hebben uitleg gehad, bij het door ons gekozen product. Evenals onze vraag mbt een eerder gekocht product. Ook dit is zeer correct afgehandeld.

Klachtaanvraag Stressless fauteuil

Op de klachtaanvraag voor een probleem aan onze Stressless fauteuil is door het team wonen van Woonboulevard Poortvliet direct actie ondernomen. De klacht aan de fauteuil is naar tevredenheid uitgevoerd.

fijne verkoper en mooie betaalbare producten

Een welwillende en meedenkende verkoper die als optie's aanbood en alle voor zien van de voor en de nadelen. Ook nam hij voldoende tijd om alles uit te leggen en te bespreken.

Fijne medewerkers en mooi assortiment

Goed geholpen en leuke scherpe prijzen

Prachtige winkel kundig personeel

De verkoopster heeft goed geluisterd naar onze wensen. We zijn heel kundig en naar volle tevredenheid geholpen.

Super prettig gewinkeld in Poortvliet

Vanwege de diversiteit zijn we goed geslaagd. Goede ervaring, prettig personeel. Echt een aanrader.

Ze hebben veel geduld bij onze aankoop van de keuken.

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken, maar wisten nog niet gelijk wat we wilden. Er werd goed meegedacht wat de mogelijkheden waren. Ook het steeds veranderen van opstelling en kleur gaf geen problemen omdat deze aangepast worden in hun systeem en je gelijk een beeld krijgt van je nieuwe keuken en omgeving. Wij hebben de keuken uiteindelijk gekocht. We merken wel dat er ook veel afstemming nodig is met externe partijen, zoals opmeten enz. Dit is soms lastig omdat die ook beperkt zijn in de tijd die hun personeel heeft.

Prima service en vriendelijke mensen

De bezorgers waren erg vriendelijk en keurig op tijd. De restmaterialen zijn netjes meegenomen . wij zijn erg tevreden over Bouman Potter en daarom al jaren vaste klant. Ook de ventuele service naderhand is prima.

mooie winkel uitstekende service

Goede ervaring fijn geholpen.

kan niet beter

alles heel correct ga zo door

Heel goede ervaring goede verkopers en zeer goed advies

goede service

mooi bedrijf met vriendelijk personeel

vriendelijk

Wederom alles gevonden wat wij zochten. zeer behulpzaam en vriendelijk personeel en de kwaliteit is echt top. bij een probleem word er meteen een oplossing gevonden en aangeboden .

Prima winkel aardig personeel en de aflevering liep op rolletjes

De keuze is groots. Je krijgt goed advies en het demonteren van oude meubels en het in elkaar zetten van de nieuwe verliep vlekkeloos. Heel aardig personeel.

Vriendelijk en zeer deskundig personeel. Geen haasje reepje, maar er werd alle tijd genomen.

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk en duidelijk

goed geholpen

goed te woord gestaan. en goed geholpen

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE