Bij het samenstellen van een tv kast bij Weihts zijn we erg goed en vakkundig geholpen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat onze collega van de afdeling Weyts u goed heeft kunnen helpen en adviseren bij het samenstellen van uw tv-kast. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw tv-kast en wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prima service alles volgens afspraak
Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Wij zijn blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De verkoper was zeer deskundig en volledig in zijn uitleg
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat onze collega van de afdeling Verkoop u kundig en goed heeft kunnen adviseren en u daardoor een goede keuze heeft kunnen maken. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prettig
Fijn dat u prettig gewinkeld hebt bij ons en alles naar wens was. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Alles wat ik graag wil aan meubels etc, ik slaag altijd in Poortvliet.
Wat goed om te horen dat wij u al vaker naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat dat nu weer het geval is. Daar zijn we heel blij mee! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mooi op tijd en keurig afgeleverd door nette medewerkers!
Wij zijn blij om te horen dat onze bezorgers uw order volgens afspraak af konden leveren bij u en dat de levering naar tevredenheid verlopen is. Hartelijk dank voor uw positieve review, veel plezier van uw meubels en graag tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Bij een volgende aankoop gaan we zeker terug!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat wij u volledig naar wens en tevredenheid geholpen hebben en dat u graag nog eens terugkomt naar ons. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende keer! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ik kwam een meubelstuk ophalen en het personeel liep mee en heeft het voor mij in de auto gelegd, super, bedankt daarvoor.
Wat fijn om te horen dat onze collega bij de afhaalservice alle tijd voor u nam en even met u meeliep om uw aankoop in de auto te leggen. Deze service verlenen wij graag aan onze klanten! Hartelijk dank voor uw positieve review, veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens in onze showroom! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed en vriendelijk ontvangen ook scherp met de prijs
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat uw ontvangst vriendelijk was en dat u tevreden bent met ons prijsbeleid. U heeft een aankoop gedaan bij ons en wij wensen u daar veel plezier mee en wij hopen dat wij u nog eens terug zullen zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer goed opgelost en netjes afgeleverd
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en uw servicemelding goed hebben kunnen oplossen. Veel plezier van uw meubels en graag tot ziens in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij zijn geholpen door iemand die op die dag net begonnen was. Hij zei gelijk dat hij nog niet alles wist. FANTASTISCH. Je kan maar beter eerlijk zijn. Hij heeft ons geweldig geholpen. Hij moest wel het e.e.a. vragen, maar dat geeft niks.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat onze nieuwe collega van de afdeling Verkoop u naar tevredenheid heeft kunnen helpen. Daar zijn we heel blij mee. Wij vinden het belangrijk om nieuwe collega's goed op te leiden en wij danken u voor uw geduld tijdens uw aankoop. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw meubels en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede voorlichting
Fijn dat wij u bij uw aankoop goed hebben kunnen adviseren en u een keuze heeft kunnen maken die goed bij u past. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Onze stoelen bleken niet te repareren te zijn. Na contact bleek er een ruimhartige oplossing mogelijk te zijn. Inmiddels hebben wij andere stoelen aangeschaft.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Bij een servicemelding zullen wij altijd proberen deze zo goed mogelijk voor u op te lossen. Als dit niet mogelijk is zullen we in overleg met u een andere oplossing bieden. Wij zijn blij dat we uw service naar tevredenheid samen met u hebben kunnen oplossen en wensen u veel plezier van uw nieuwe stoelen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede service , ruim assortiment , vriendelijk en kundig personeel .
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons assortiment, onze service en de manier waarop onze collega's u helpen bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heel goed geholpen door Inge van Weerdenburg. Denkt echt met je mee. Na aankoop nog staaltjes meegekregen om thuis nog rustig te kunnen kijken of alles matcht. Dat is erg fijn.
Wat een mooi compliment voor Inge, onze collega van de afdeling Verkoop! Heel fijn dat zij tijdens uw aankoop met u meedacht en ook nog staaltjes meegaf om thuis nog eens te bekijken hoe alles zou staan. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij hopen dat u straks veel plezier zult hebben van uw nieuwe meubels en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Vriendelijk ontvangen, goed geholpen, niet opdringerig. Lekker gegeten.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u vriendelijk ontvangen bent en onze verkoopmedewerker u op een fijne manier heeft kunnen helpen en adviseren bij uw aankoop. Ook met uw compliment voor onze Brasserie By Bouman zijn we blij! Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop heeft en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ben zelf niet zo winkel fanaat maar uiteindelijk toch een dagje meegegaan. Bij binnenkomst werden wij zeer gastvrij onthaald alsof wij belangrijke gasten waren. Wij zochten een nieuw bankstel en werden na een leuk praatje gemaakt te hebben bij binnenkomst zijn wij de goede richting opgestuurd. Bij elk bezoek aan een andere winkel worden wij vriendelijk te woord gestaan en er werd mooi uitgelegd hoe alles in zijn werk ging en wat de verschillende mogelijkheden er waren. De dag vloog zo om. Uiteindelijk zeer geslaagd en Na een bezoekje aan het restaurant zijn wij voldaan thuis gekeerd. Volgende keer ga ik zo weer mee.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u zeer gastvrij onthaald werd en dat onze collega's van de afdeling Verkoop u op verschillende afdelingen vriendelijk te woord hebben gestaan. Fijn dat u uiteindelijk een keuze kon maken en daarna ook nog onze Brasserie By Bouman bezocht heeft. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u natuurlijk nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
En mooie lange winkel dag goed geholpen en geslaagd in alle meubel wensen !
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Heel fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen en dat u goed geslaagd bent bij ons. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop heeft en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ik ben heel erg tevreden, omdat ik heel goed werd geholpen door medewerkster Xoon. Ook de lunchbon voor mij en mijn zus vond ik heel attent, vooral omdat ik die al kreeg voordat ik uberhaupt had besteld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen, daar zijn we heel blij mee. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen dat u nog eens langskomt in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ik heb fantastische hulp gekregen bij het uitzoeken van mijn bank. Rudolf heeft mij geholpen en de keuze was vrij snel gemaakt! Al met al een prettige ervaring
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat Rudolf u goed heeft kunnen helpen en adviseren bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw bank en hopen u in de toekomst nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ons nieuwe bed had al snel een kapotte motor maar deze was razendsnel vervangen. Behulpzaam en zeer vlotte bediening.
Het is altijd vervelend als er iets kapot gaat maar wij zijn blij dat we uw servicemelding snel en goed hebben kunnen oplossen voor u. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, wij hopen dat verder alles in orde is en wij staan altijd voor u klaar. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Het is mevrouw Minneboo!!
Hartelijk dank voor uw positieve review. Het spijt ons dat de email niet goed geadresseerd was. Wij hebben uw gegevens nagekeken en aangepast zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De monteur was zeer netjes. Deze mail is geadresseerde aan de Dhr Goderie. Dit vind ik erg pijnlijk want mijn man is 5 jaar geleden overleden
Hartelijk dank voor uw reactie. Het spijt ons ontzettend dat de email die wij verstuurd hebben niet aan u geadresseerd was. Wij hebben uw gegevens nagekeken en aangepast zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we u volledig naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw meubels en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Als je over het wisselende contact van de verschillende medewerkers kan stappen kan je hier geweldig winkelen om je huis compleet te maken, of compleet te veranderen. Een artistieke kwal als ik heeft daarbij fantastische hulp gehad van een interieurontwerpster, die erg goed luisterde en met meerdere opties kwam voor mijn interieur. Prijs kwaliteit is mogelijk voor een kleiner, tot een onbeperkt budget. Poortvliet hanteert ook een prijsgarantie, persoonlijke ervaring was bewijs voor mij dat zij doen wat ze zeggen. Over het algemeen is het personeel enthousiast, vriendelijk en behulpzaam; dit hangt er een beetje van af welk tijdstip je komt denk ik, want er lopen ook een stel arrogante lui rond die je liever zien gaan dan komen. Prik daar doorheen, het is de moeite waard.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij hebben verschillende afdelingen waar verschillende collega's u van dienst kunnen zijn bij het helpen tijdens uw aankoop. Fijn om te horen dat de interieurontwerpster die u hielp goed naar u luisterde en met u meedacht en u zo tot een keuze kon komen volledig naar uw wens en tevredenheid. Wij wensen u alvast veel plezier van uw meubels en u bent altijd van harte welkom om nog eens bij ons langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE