Afspraken goed nagekomen.

In de winkel moesten wij lang wachten op een medewerker omdat het zo druk was. Verder zijn wij zeer tevrede hoe het is afgehandeld.

Goeie, rustige en advies gevende hulp gehad.

Goeie hulp gehad, niks was te veel en zeker niet opdringend

Een hartelijk weerzien

Meerdere malen waren wij reeds klant bij Poortvliet. Het is de tevredenheid en de service die ons laat terugkeren.

top

mooie en overzichtelijk winkel en vriendelijk personeel en een goede service.

Fijne ervaring

2 weken geleden een nieuw bankstel en fauteuil uitgezocht en ook besteld, wij waren vooraf 2x in de winkel geweest om te kijken en vergelijken met dingen die we bij de "conculega's" hadden gezien. Het was erg fijn om samen met jullie adviseur door de verschillende mogelijkheden heen te gaan, en een besluit kunnen nemen. Wij krijgen nu een bankstel op maat geheel volgens onze wensen, en de fauteuil die we gelijktijdig besteld hebben wordt dan met dezelfde stof bekleed. Het is nu vol verwachting wachten op de levering.

Uitstekende communicatie

De levering verliep uitermate goed. Je krijgt vooraf een berichtje hoe laat ze de andere dag leveren met een track & trace. Ook wordt er die dag nog gebeld wanneer ze in de buurt zijn. Nette chauffeurs en ze hebben keurig de rommel weer mee genomen. Wij hoefden alleen maar toe te kijken zogezegd. Wij zijn heel erg tevreden met de gang van zaken. Die service is tegenwoordig moeilijk te vinden nog.

Alles OKE .

Alles goed geregeld en goede service .

We zijn geweldig geholpen bij de aankoop van de nieuwe meubels. Er is goed naar ons geluisterd met betrekking tot onze wensen. Het eindresultaat is fantastisch mooi geworden.

Aankoop bank woonboulevard Poortvliet - super geholpen

Wij zijn heel erg goed geholpen door Carola Meesters, bij woonboulevard Poortvliet afdeling Bouman en Potter. Ondanks dat het zaterdagmiddag was (en dus drukker) nam Carola alle tijd om met ons mee te denken bij de aankoop van een bank. Wij hadden zelf een veilige kleur in gedachten, Carola raadde ons aan om voor een blauw/grijze tint te gaan in combinatie met onze andere meubelen. Als Carola ons daar niet op had gewezen hadden we dit niet overwogen. Inmiddels is de bank binnen, binnen de levertijd. Monteurs waren heel beleefd, fijn dat je via track en trace een tijdvak krijgt van een half uur! En wat zijn we blij met de bank!! Nu nog zorgen dat de kat eraf blijft.

Deskundig

Wij zijn heel goed en deskundig geholpen door ik meen Jolanda. Prettige verkoopster die goed luistert en advies heeft gegeven. We zijn heel benieuwd naar de stoelen

Ben erg tevreden over de behulpzaamheid van de verkoopster

Heb ik hierboven al beschreven

Bankstel is netjes afgeleverd, goed geregeld

Zoals altijd, uitstekend geholpen!

Al jaren zijn wij klant hier en altijd tevreden met de dienstverlening in deze winkel! Zeer vriendelijk en deskundig personeel en de winkel is in één woord, geweldig! Er wordt op de kleinste details gelet, van winkel tot restaurant, tot en met toiletten, alles even netjes. Ook de service is prima! Een fijne winkel met voor ieder wat wils.

Zeer goede medewerking en verkoper

Na het kiezen van de onderdelen waar wij naar op zoek waren, bleek zelfmontage in de verkoop zat. Na het aangeven van mijn rugproblemen reageerde de verkoper zo positief dat wij zeer tevreden zijn met de koop die wij hebben gedaan en afwachten op de aankomende levering. Geweldig.

Petra van Oost heeft ons super goed geholpen met onze aankoop ook toen we de andere dag toch nog wat veranderd hebben heeft ze ons weer goed geholpen per telefoon Groetjes Maart en Nellie Grinwis

Zeer goed geholpen

Een poot van onze bank was afgebroken. Dit is besteld bij de fabriek en geleverd aan huis. We konden het zelf gemakkelijk erin schroeven.

Goede service, mooie kwaliteit spullen

Fijn bedrijf, goede service, goede kwaliteit spullen!

Door niemand aangesproken en niet in deze locatie geweewt

Allereerst zijn we in uw winkel in Cruquius geweest. Ten tweede moeten we de stoelen nog ontvangen. Deze stonden als voorradig op uw website maar bleken dit achteraf niet te zijn. Wat betreft de hulp en keuze voor deze stoelen: we hebben meerdere rondjes in uw overigens prachtige showroom gelopen (prachtig ruim opgezet!) maar zijn door niemand begroet of aangesproken. We hebben wel de stoelen besteld op uw website omdat ze prachtig zijn en we niet kunnen wachten op de uiteindelijke levering. Als ik u als ondernemer één tip mag geven; spreek uw klanten aan. Ze hebben de moeite genomen om bij u binnen te komen. Verder hoop ik dat de stoelen snel geleverd kunnen worden. Met vriendelijke groet!

Keurig netjes in alles.

Van aankoop tot contact en aflevring goed contact en afleveren, alles keurig netjes.

Goede hulp

Maar ik ben een vrouw, geen heee

perfect geholpen

de keus is reuze ,en de medewerker heeft ons perfect geholpen. goed advies gekregen en alles netjes afgerond.

Super geholpen

We zijn meerdere keren geweest en onze ervaring is dat we altijd heel vriendelijk zijn geholpen en niets is teveel . Ook de adviezen zijn mooi meegenomen

Snel geregeld en vriendelijke verkoopster!

Wij hebben nieuwe keukenstoelen gekocht. Keuze was snel gemaakt en leuke stoelen voor een goede prijs! De afhandeling ging soepel en snel. Wij hadden een hele leuke verkoopster die alles goed doornam en uitlegde. Wij zijn dik tevreden met de service en de keuze van onze stoelen.

Ben zeer goed geholpen.

ben zeer goed geholpen.

Netjes en goed geholpen

Duidelijk in uitleg en mogelijkheden

4115 Meubelplein Ekkersrijt A

Son 5692 DD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire