Met enthousiasme en fijn meedenkend geholpen

Fijn geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee. Fijne sfeer. Gaf ons de tijd. Nam de tijd voor ons.

In de winkel prima geholpen. Aflevering volgens afspraak en alles oke.

Zie boven. Bij aankoop zou het handig zijn als het onderhoud ter sprake was gekomen, zodat het middel gelijk meegeleverd had kunnen worden zonder extra verzendkosten.

Deskundig, klantvriendelijk en gastvrij!

Wij zijn zeer vriendelijk en deskundig geholpen, er was alle tijd geen haast of verkoopdruk maar ruimte en rust. Wij hebben nu twee fauteuils en een bank gekocht en zijn zeer tevreden. Onze verkoper raden wij dan ook absoluut aan. Dit lijkt op een lofzang en dat is het ook.

Heel fijn geholpen

2 dagen na aankoop waren de door mij bij Bouman en Potter gekocht stoelen op de website van Bouwman en Potter €20 per stuk goedkoper. Ik heb daarop en app gestuurd en werd binnen een half uur terug gebeld door een uiterst vriendelijk meisje. Binnen een uur kreeg ik een nieuwebon met het nieuwe bedrag

Zeer behulpzaam

Prettig geholpen. Medewerker hielp mee spullen naar de auto te dragen.

Mooie spullen, superaardige mensen. Levering en klantenservice geen sterren waard.

Mooie spullen, aardig personeel. Maar qua levering en klantenservice kan je er niet van op aan. Allereerst een dressoir besteld, wat ruim vier maanden duurde. Vier dagen achter elkaar zelf moeten bellen voor een afspraak. Telkens te horen gekregen dat ik gebeld zou worden, wat niet gebeurde. Levering van dressoir was door aardige gasten. Blijkt echter het marmeren blad vol krassen en beschadigingen te zitten en instabiel te zijn. Moest dus geretourneerd worden, duurde een extra drie weken tot vier weken. Nog een kans gegeven met een nieuwe tafel en stoelen. Stoelen konden in Week 19 geleverd worden. Nog geen anderhalve week later kreeg ik bericht dat ze 6(!) weken vertraagd zijn. Geen compensatie, want het was niet hun schuld noch hun probleem. Ik kon annuleren als ik wenste. Daarnaast reageren ze ook niet op mails. Kortom; als deze zaak meer zou doen aan klantvriendelijkheid en levering, zou het absoluut vijf sterren zijn. Maar dat zijn ze nu totaal niet waard.

soepel

Beperkingen hebben ook voordelen. Een winkel en personeel voor je alleen... Heel soepele afhandeling , ook met een latere aanpassing in de bestelling.

Super fijn geholpen!

Leuke en betaalbare winkel! Zeker de moeite waard op een bezoek te brengen.

Veel keuze en goede service

Alles tot het einde goede service

geholpen met veel geduld en kennis

Wij hebben een stoel mogen uitzoeken omdat de vorige problemen bleef houden. We zijn met veel geduld en kennis geholpen. We hebben weer een mooie stoel uitgezocht allen jammer dat de levertijd 16 weken is op dit moment, maar dat is ons tot 2x toe verteld bij de omriul.

al ervaren wij de levertijd van 4 maanden lang, wat overigens vooraf keurig netjes is verteld, zijn wij erg blij met onze nieuwe meubels. Dankje voor het nakomen van de afspraken!

Zeer prettig geholpen

We zijn zeer prettig geholpen. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons en de beide collega's die ons hebben geholpen waren erg klantvriendelijk

Prima service en heel goef geholpen

Prima geholpen

Super geholpen

Ik ben eerst met een vriendin mee geweest op een winkel afspraak. Alle tijd was er en zeer vriendelijk en goed geholpen. Een week later voor ons zelf een afspraak gemaakt. Wederom super geholpen en wij ook goed geslaagd. Ik kan Bouman en Potter dus zeer aanbevelen. Uitgebreid assortiment in verschillende prijsklasse. Ik kan niet wachten tot de bank en stoel komen.

Mooie bank en super service

In 2020 bank gekocht bij Bouman en Potter in Capelle a/d IJssel Bij de aflevering bleek de bank de zachte kussenvulling te hebben die wij niet hadden besteld Na een telefoontje naar de service is daar zeer adequaat op gereageerd en werden we nadat er iemand was wezen kijken nieuwe vullingen besteld Uitstekende Service!!!!!!!!! Er word naar je geluisterd!!!!!!!!

Heerlijke stoelen

Van het weekend twee stoelen afgehaald, echt super mooie stoelen; ze zitten lekker (goed rechtop), de stof is heel zacht waardoor deze heel lekker aanvoelt en ze zien er goed uit Enorme aanrader, heel mooi! TIP: Bij het afhalen van je meubels, stel de tomtom in op kompasstraat rotterdam (zonder huisnummer).

Vriendelijke service

Fijn contact en vriendelijke service, we zijn op een fijne manier geholpen.

De verkoopster heeft ons geweldig geholpen!

Als een warm welkom in deze grillige tijd. Een top-verkoopster!

Super service

Erg enthousiaste verkoper. Vriendelijk en duidelijk. Nu afwachten of ik na de levering nog zo tevreden ben ;)

Uitstekende service, prettig kopen.

Al bij binnenkomst in de winkel voel je je al een klant, fijne verkoper waar niets teveel is, goed advies en de levering op tijd. in een woord TOP

Fijne sfeer

Verkoopster Kelly was heel behulpzaam en rustig. Het is fijn om een woonwinkel binnen te lopen en niet overvallen te worden door gladde verkooppraat en dwingend gedrag. Juist de bank gekocht doordat deze andere houding zo opviel! Werkt dus erg goed ;)

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Leuke grote winkel met veel keus! De hulp is heel fijn en wordt goed meegedacht

Ben heel tevreden met mijn eetkamer stoelen

Ben heel positief over het bedrijf en zorgzaam personeel

Hele goede service

Super goed

Ik had probleem met de kast is opgelost ik heb de monteur ook gezegd dat de deur wel eens open springt hy zegt het hout werkt bleef toen hy er was ook dicht de deur maar nu springt hy open en staat open zou hier graag een oplossing voor zien

Meubelplein Ekkersrijt 4115 A

5692 DD Son

Over Boumanenpotter.nl

Een echt familiebedrijf met passie voor wonen! Door de jarenlange ervaring is Bouman & Potter uitgegroeid tot dé expert op het gebied van interieur en styling! Het familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat is flink gegroeid en biedt nu 4 prachtige showrooms boordevol inspiratie! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en vind jij alles wat je nodig hebt voor een thuis dat bij jou past! Inmiddels heeft onze succesvolle en gewaardeerde woonformule Bouman & Potter 4 filialen. In 2017 werd de 2e vestiging geopend op Meubelplein Ekkersrijt te Son (bij Eindhoven). In 2020 de 3e vestiging in Woonmall Alexandrium te Rotterdam. En in 2023 is de 4e vestiging geopend op Boulevard Cruquius (bij Haarlem). Laat je inspireren in één van onze B&P filialen waar onze interieuradviseurs u graag helpen. Met Bouman & Potter haal je karakter in huis!

Over Woonboulevard Poortvliet