Filtre

Tevreden. Vlot te bedienen; bloeddruk en hartslag duidelijk af te lezen

OMRON M4 Intelli IT twee maanden geleden gekocht. Een week vergeleken met de OMRON MX3 Plus IT van mijn huisarts. Resultaten komen goed overeen. De onderdruk gemeten met de OMRON M4 lijkt iets lager dan die van de OMRON MX3. De OMRON M4 (met charger) is gemakkelijk te gebruiken. Heldere, duidelijke aflezing. Eenvoudig te controleren of er verbinding is met de App op mobiel via bluetooth. Eenvoudig resultaten uit geheugen op te vragen. OMRON M4 kan bloeddruk van twee personen meten; ik gebruik de meter alleen voor mezelf.

Snelle vlotte levering

Geweldig apparaat, werkt perfect . Doet wat het moet doen .

Keurig geregeld

Product snel geleverd maar bloeddrukmeter geeft een hogere meting aan dan bij de huisarts . Is niet prettig als er al sprake is van hypertensie. De gekochte tensie meter raad ik dus niet aan. Bedrijf zelf is een aanrader

Uitstekend.

Afhandeling en verpakking was prima.

gebrekkige gebruiksaanwijzing

de levering was snel en goed De gebruiksaanwijzing maakt niet duidelijk hoe/waar de bloeddrukmeter moet zitten. Ik kreeg steeds rare meetingen. Na dagen kwam ik door een hele kleine afbeelding er achter dat de meter aan de binnenkant van de pols moet. mijn vorige (Braun) moest "op" de pols. Sindsdien gaat het prima. Aanvulling op de fabrieks gebruiksaanwijzing lijkt mij zinnig !

Doet wat hij moet doen

Duidelijke bloeddrukmeter, jammer dat je je moet registreren voor het gebruik van de app

perfect apparaat

ik heb een goede keuze gemaakt met het kopen van jullie produkt.ben zeer tevreden

Erg goed product

Functioneel en betaalbaar.

Snel en goed

Goed product

Prettig zaken doen

Goede bloeddrukmeter geleverd

Fantastische bloeddrukmeter en snel geleverd, top

Op advies van de huisarts heb ik een bloeddrukmeter aangeschaft. Was niet moeilijk om een goede te vinden. Kwaliteit goed en snel geleverd. Klasse

Op en top oké! Snel en correct!

Ik heb hem nog niet in gebruik dus nog geen mening

Ik heb hem nog niet in gebruik dus nog geen mening

Snel geleverd en zeer goed verpakt. Aanrader.

Prima prijs-kwaliteitverhouding en snelle bezorging!

Wij hebben onze nieuwe Omron bloeddrukmeter gedurende een week intensief gebruikt in de AF-mode. PRIMA aparaat!

Had qua model en gebruiksgemak geen betere keuze kunnen maken !

Na jarenlang gebruik van een pols bloeddrukmeter tegen alle adviezen in wederom gekozen voor een polsmeter, ditmaal een Amron. Bleek bij juist gebruik betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Zeer goed.

Gebruiks vriendelijk.

Bloedruk en hartslag eenvoudig te meten

De app heb ik geïnstalleerd op mijn smartphone. De bluetooth staat aan, maar er ontstaat geen verbinding. Verder krijg ik alleen maar reclame voor aanschaf van producten op www.ihealthlabs.eu. Ik krijg nergens de optie om een account aan te maken of in te loggen. Niet op de app en niet op die reclame website. Los is de bloeddrukmeter goed bruikbaar.

Voldoet aan verwachting

Correcte en snelle levering

Zonder problemen

Alles keurig netjes en optijd.. Goed verpakt..

Prima apparaat vlot geleverd

Wysiwyg

bestellen ontvangen tevreden

Duidelijk overzichtelijk handig betaalbaar en ook betrouwbaar. Wat wil je nog meer.

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD