geweldig

uiterst tevreden over vlotte levering; kwaliteit van het product; gemakkelijke bediening ;

werkt prima

eenvoudig maar goed

Super snelle levering en prettig en leerzaam voorgesprek gehad.

Zie hierboven

Redelijk snelle levering en goed product

Snel in huis, het was goed verpakt en het werkt goed!

bloedmeter voldoet prima

duidelijke instructie en makkelijk de hanteren apparaat.

Keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Werkt prima

Eenvoudig te bedienen en het feit dat ik het apparaat heb aangeschaft op advies van de Hartstichting geeft vertrouwen dat het apparaat goed werkt en dat geeft vertrouwen

werkt perfect

handig tasje om mee te nemen. De meter werkt perfect met goede battarijen erin.

perfect apparaat werkt prima.

apparaat werkt perfect.

Het is nog niet zolang geleden dat ik de bloeddrukmeter aangeschaft heb. Maar wij hebben er een goede ervaring mee en zijn dik tevreden!

Top product en snelle levering

D website is overzichtelijk en een keuze is goed te maken. Daarna een snelle levering.

Alles oké

Geen klachten.

Bloeddrukmeter

X7Smart besteld. Speciaal voor koppeling op mijn IPhone. Levering was uiterst correct en snel. Super apparaat met een mooie uitlezing. Erg tevreden mee.

Zoals het hoort !

Medische apparatuur en dergelijke , hoort precies te werken , van hoge kwaliteit ! Het verkopende bedrijf natuurlijk ook . Hier klopte beide . Incl snelle levering ! Top

Uitstekende Klantenservice.

Ik had een probleem met een bluetooth USB en schreef daar een e-mail over. Het antwoord dat ik kreeg was dat ze gelijk een vervangende USB hadden opgestuurd. Dat is klantenservice waar ik van houd.

Bloeddrukmeter werkt perfect

Ten eerste mijn complimenten over de supersnelle bezorging. Hij werd plm. drie kwartier nadat ik hem had besteld al thuisbezorgd. En de bloeddrukmeter werkt ook nog eens perfect.

Tevreden.

Snel bezorgd, bloeddrukmeter werkt perfect en is eenvoudig te bedienen.

Goede duidelijke webshop. Snelle verzending en mooie meter.

Prima meter!

Omron RS 1 is een prima pols- bloeddrukmeter ! (ook voor ouderen) Makkelijk te bedienen en 1 geheugen . Meegenomen naar de Arts en het verschil met zijn meter was te verwaarlozen ! Alleen jammer dat er geen bakje bij zit om hem in op te bergen !

Een heel goed product

Duidelijk om het te doen. Wij zijn er blij mee. We gebruiken hem regelmatig

Snel en onberispelijk geleverd

De prijs was goed, ik kon op de site de produkten goed vergelijken, er was een snelle en onberispelijke levering.

Snelle levering zeer tevreden

Prima geadviseerd

Keurig telefonisch te woord gestaan en tot een goede keuze gekomen. Ben hartstikke tevreden met de bloeddrukmeter Omron

Product Bloeddruk meter.

Informatieve site met goed overzicht. De Omron 6 is snel en goed verpakt geleverd. Alles duidelijk met de info boekjes. Wij zijn zeer tevreden en hebben nu n goede bloeddruk. Zeer blij met onze aankoop.

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD